- Konu Sahibi incilideniz
-
- #11.081
canım kendine dikkat et. çok geçmiş olsun.
85 kiloyum ve 55 olmak istiyorum.(ah eski hallerim ahhhh) bu diyetle bu kadar çok kilo veren varmı acaba? yazılanların hepsini okuyamadımda. kasım sonuna kadar versem süper olur valla. ben har hafta 1 - 1,5 kg diye hesapladım ama inşallah verebilirim... çok zaor kilo veriyrum ve çokta iştahlıyım... geçen hafta başlamıştım yarım kaldı bu hafta tekrar başladım umarım devam edebilirm. birkaç günü atlattıktan sonra devamı gelir. tekrar zayıf olmak istiyorum şu anki halimden resmen iğreniyorum....
kimse bilmıyor mu yahu bu diyet yagdan mı kastan mı sudan mı götürüyo?
nekadar zaman yaptında 7 kilo verdin maşalllah paylaşırmısın llüf-tfenn
maşşşalllah kızlar hade
ben de devam süper gidiyor pazar sabah tartılcam bakalım 55-56 görmeyi umuyorum inşallah az sonrada yürüyüşe çıkcam gelincede pilates yapıcam uğraşıcam bu fazla kilolarla bakalım hangimiz galip gelicez
ben tam uyamıyorum aslında emzirdiğim için ama kaçamakta yapmıyorum fazla hiç gitmese 2 kilo gider gibime geliyor eylüle kadar vaktim var ağır ağır sağlam veririm inşallah hadi tam gaz devam
hamilelik öncesi kıyafetlerimi giymeye başladım
bu arada hanımlar sorum sizeeeeeeeeee
tatil günlerinde çikolatalara tatlılara saldırmak yerine evde kalorisi düşük ama tatlı ihtiyacımızı karşılayabileceğimiz tarifleriniz varsa lütfen paylaşın pek becerekli değilim ama yapmaya çalışırım.
bugün diyetimin 4. günündeyim ve patates günüm dü sabah 2 patates haşlaması yedim bol baharatlı ama az önce kaçamaklarımın en büyüğünü yapmış bulunuyorum kaçamak yaptım diye üzülemiyorum çünkü karnım doydu. tereyağlı 1 yumurta yedim az tuz attım ama terayağdaki ekmekteki tuzu düşünerekakşama 2 patates haşlarım yine napim
bu arada yarın sebze günüm salata yemekten hoşlanmıyorum sebze günü için önerilerinizi bekliyorum yada o gün ne yesem sizler sebze gününü nasıl atlatıyorsunuz. yoksa yarın tavuk günü mü yapsam uf sabah sabah ta tavuk yenmez ki ama şu halime bak bugün bitmeden yarın ne yesem diye düşünüyorum ki emin olun yarından çok tatil gününde ne yesem diyeaklımdan geçirip bi anda yok yok fazla kaçırmak yok diye frenliyrm kendimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?