- Konu Sahibi incilideniz
-
- #11.101
nasil bir diyet bu aydinlatirsan sevinirim bende baslamak istiyorumm
Ben et yemiyorumda. Tavuk gününde ve yumurta gününde haşlayarak yiyoruz dimi ? Bu arada yazında yumurta çekilmez kiiiii
Başka bişey koysak oraya mesela haftada 2 gün sebze meyve günü yapsak olur mu ki? :82:
Bende kaçamak yapmıyım diye açıklık sefalet içindeyim
bugün sebze günümdü sebzede hiç sevmem yarım domates yarım salata biraz göbek salata yaptım yarısını bile yiyemedim dünde bir büyük patates yedim sadece ikincisini midem kaldıramazdı çok zorlanıyorum bende
Kızlar kesinlikle yarın başlıyorum. Şu anda 79.1 kiloyum 5 gün sonunda kaç kiloya düştüğümü yazıcam:)
Herkes bu dietle kilo verdiğini yazmış, 5 kilo verecek olursam 74.1 olurum ve bu benim için büyük motivasyon olur diete devam etmem konusunda:)) Kendimi zorlicam ama başarıcam 5 günü:)
nasıl olsa kilo veriyorum azıcık da olsa kaçamak yapayım nolcak ki dedim ardı arkası kesilmiyor. ağız bi kere açılınca kapanmıyor valla. yarın diyetimin son günü ama cuma günü de devam edeceğim ctesi ara pazar tekrar başlıcam ptesi başlamaktan nefret ediyorum çünkü.
canım 5 kilo veremesen bile moralin bozulmasın çünkü 5 kilo vermekte bi yandan kötü en fazla 3 kilo bence çıtamızı bu sefer kısa tutalım ki daha fazlasını verince moralimiz daha da yerine gelsin dimi. sonuçta 3 kilo versek ayda 12 kilo o bile fazla yaa haftada 2 kilo ayda 8 kilo bak bu daha iyi oldu
bende bugün kaçamak yaptım daha doğrusu annem zorla yedirdi tansiyonum falan düştü annem bi ölçtü 7/4 annem çıldırdı haliyle 5günde 5kilo değil ölüm diyeti bu diye tutturdu
üst üste aynı şeyleri yiyeniyorum ki ben sebze günüm çok zor geçti hiç sevmem
üni. 2 ye giderken severek aldıgım bi kot vardı 1 sene sonrasında bazen son bazen son 2 düğmesini kapatamıyodum 5 sene sonra kapatabildim çok mutluyum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?