5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

nasil bir diyet bu aydinlatirsan sevinirim bende baslamak istiyorumm

canım ilk sayfada arkadaş ayrıntılı bir şekilde yazmış 5 gün boyunca yapıyorsun patates,sebze,yumurta,meyve,et günleri sen belirliyosun hangi gün ne yarsen artık sabahkki tabagında ne oluyosa bütün gün onu yiyosun yada eksiltiyorun ama arttrmıyorsun asla ağ tuz yok bahaat serbest mesela patates günündesin istedigin kadar istediğin zaman yiyebiliyosun sınırsız tabi kaçamak da yapılıyo arada ama abartmamak gerek.

ben ilk hafta yaptıgımda 5. günü akşamı bozmuştum sebze günündede domatesten bıktıgm için bir dilim ballı ekmk yiyerek gözlerimi açmıştım ve 3 kilo vermiştim. 2 hafta ara verdim 1.2 geri aldım bu sırada baya baya arabartmıştım şimdi 2 haftamdayım bugn 4. günüm ve patates günüm kaçamak üstüne kaçamak yaptım bugün 1 tane yağda yumurta yedim anneciğim haşlanmış mısır almış o alırda ben yemezmiyim oturup bide onu yedim keşke yumurtadan önce getrseydi o zman yumurta yemezdim ama olsun oda güzel di oda ayrıca kilo veriyorum ödüllendrmek istedim. hı bugünden istibaren şu bal sirke su karışımını da uygulicam kolay gelsin şimdiden

Ben et yemiyorumda. Tavuk gününde ve yumurta gününde haşlayarak yiyoruz dimi ? Bu arada yazında yumurta çekilmez kiiiii
Başka bişey koysak oraya mesela haftada 2 gün sebze meyve günü yapsak olur mu ki? :82:

moralim çok bozuk hemde çookk yerken çok mutluydum dört köşeydim hatta ama şimdi pişmanım kaçamak yapınca ardı arkası kesilmiyo o yüzden hiç yememem gerek aslında ama ufak bi kaçamaktan bişey olmaz dedim. yediklerimi sayıyorum:

sabah öyleğe dogru 2 haşlanmış bol baharatlı patates
akşam üstü terayğda 1 yumurta tabi çeyrek ekmek ve hemen üstüne 1 tane kocaman mısır, yarım su bardagı ballı sirkeli su
ve onun üstünede 1 fincan ortaşekerli türk kahvesi

off offf işin garibi o kadar yedim şuan yine acıktım. yatmadan önce biraz koşsam süper olur of of

diyetim bozuldumu şimdi yaaaaaaaa

Son düzenleme:
Bende kaçamak yapmıyım diye açıklık sefalet içindeyim
bugün sebze günümdü sebzede hiç sevmem yarım domates yarım salata biraz göbek salata yaptım yarısını bile yiyemedim dünde bir büyük patates yedim sadece ikincisini midem kaldıramazdı çok zorlanıyorum bende

Kızlar kesinlikle yarın başlıyorum. Şu anda 79.1 kiloyum 5 gün sonunda kaç kiloya düştüğümü yazıcam:)

Herkes bu dietle kilo verdiğini yazmış, 5 kilo verecek olursam 74.1 olurum ve bu benim için büyük motivasyon olur diete devam etmem konusunda:)) Kendimi zorlicam ama başarıcam 5 günü:)

Bu arada unutmadan söylemeliyim, patates her ne şekilde olursa olsun kilo aldırır, nişasta yani:) Onun yerine ilk günde sebze yiyeceğim. Bu kiloları almamak için sporda gerekli çünkü zaten ilk etapta kaybedeceğiniz şey sadece su

nasıl olsa kilo veriyorum azıcık da olsa kaçamak yapayım nolcak ki dedim ardı arkası kesilmiyor. ağız bi kere açılınca kapanmıyor valla. yarın diyetimin son günü ama cuma günü de devam edeceğim ctesi ara pazar tekrar başlıcam ptesi başlamaktan nefret ediyorum çünkü.

canım 5 kilo veremesen bile moralin bozulmasın çünkü 5 kilo vermekte bi yandan kötü en fazla 3 kilo bence çıtamızı bu sefer kısa tutalım ki daha fazlasını verince moralimiz daha da yerine gelsin dimi. sonuçta 3 kilo versek ayda 12 kilo o bile fazla yaa haftada 2 kilo ayda 8 kilo bak bu daha iyi oldu

3 kiloda olur ya o da uyar bana. hiç yktan iyidir

bende bugün kaçamak yaptım daha doğrusu annem zorla yedirdi tansiyonum falan düştü annem bi ölçtü 7/4 annem çıldırdı haliyle 5günde 5kilo değil ölüm diyeti bu diye tutturdu
üst üste aynı şeyleri yiyeniyorum ki ben sebze günüm çok zor geçti hiç sevmem

Benimde 2 . günüm 17 yaşındayım annemle beraber uyguluyoruz. sebze günü gerçekden mide bulandırıcı

benımde bugun 2. en rahat gecıren ben mıyım yanı hıc zorlanmadımm bende yarını nasıl gecırecem dıye dusunuyorum aksma kadar tavukkkkkk iğğğğğğğğğğğğğ

öğlen 2 yumurta öğleden sonra 3 tane çokoprens onunda üstüneçeyrek ekmek sucuklu kaşarlı mayonesli tost yedim yani bugün diyet bozulmuş oldu tam anlamıyla 5. günümdü yarın çok abartmadan tatil günü yapcam ctesi sil baştan tekrar başlıcam bu arada sabh kalkıp tartıldıgımda 2.1 vermiş bulunuyorum tabi o kadr şeyi mideye indrdikten sonra yiine tartıldım ama onu söylemiyorum artık yarın sabah terkrar tartılır bakarım. 3 kilocuk daha versem yeter yarın bol bol koşarım artık ufff

Son düzenleme:
bugün 4.günüm çayı çok severim kaç gündür içmeye içmeye dayanamadım artık az şekerli bir bardak çay içtim şekersiz alışamadım bi bugün günlerden meyve zorlancağımı düşünmüyorum

bende 3 gün önce bu diyeti yapmış ve 1,5 kilo vermiştim bugün tekrar başladım bu 5 gün içinde daha ağır spor yapmaya kara verdim bakalım sonuç ne olcak...3 günlük aramda biraz moral olsun die prinç lapası diyeti yaptım biliyorum giden kilo değil su ama tart biraz eksi gösterse bile moralll ama kesinlikle tavsiye etmiyorum kızlar millet 2-3 kilo vermiş ben 200 gr allahtan almadım kilo vermeyi geçtim kilo almaktan korktum değil ödem atmak ben kendimi daha şişkin hissettim..bilmiyorum belki başkalarını daha farklı etkilemiş olabilir...
bu arada irademe hayran kaldım kaç gündür kocişime hamur işleri tatlı türlü türlü yemekler yapıyorum ama dönüp bakmıyorum bile...kilolar korkun benden vericem siziii

diyetimin 4. gününde kaçamak yapmıştım 5. günündede devam ettrmiştim tamamen bozmuştum hatta bu sabah tartıldım başlama kilomla arada 2 kilo fark vardı bugün tatil günüm yarın tekrardan başlıcam ama 5 gün devam ettremicem tatil öncesi alış verişi erteleyip durmuştum alışverişe sabh çıkıp akşm gelecegim için dışarda ne patates ne yumurta need başka yiyebilirim perşmbe yada cumada yola çıkcam alış veriş günü ara verip tatile çıkana kadar devam. 2 3 kilo versem hatta 1 bile versem yeter.

üni. 2 ye giderken severek aldıgım bi kot vardı 1 sene sonrasında bazen son bazen son 2 düğmesini kapatamıyodum 5 sene sonra kapatabildim çok mutluyum

üni. 2 ye giderken severek aldıgım bi kot vardı 1 sene sonrasında bazen son bazen son 2 düğmesini kapatamıyodum 5 sene sonra kapatabildim çok mutluyum

bravo sanaa olsun küçük bi ara vermişsin..bozmana rağmen benden çok kilo vermişsin bünye demekki insan sıkılıyo bazen küçük bi aradan sonra başlamak iyi gelecektir sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…