- Konu Sahibi incilideniz
-
- #11.121
benımde bugun et gunum bende hafıf olsun dıye tavuk yaptım ama bır parca ancak yıye bıldımm bugun suyla gecırecem oyle gorunuyoo
bol baharatla haşlanmış tavuk güzel oluyo
benim bugun son gunum yarin sabah tam olarak kac kilo verdigim belli olur dun itibariyle 2.500duyarin ara vericem pirinc lapasini denemek istiyorum tam olarak nasil yapiliyo kac gun suruyo yardimci olabilirmisiz?
ben kıyma olarak cektırdım baharatladım ama 2 catal anca yıye bıldım
bayanlar haftaya tatile gidiorm ve 4 kilom var vermm gereken bununla verrmiyim bide egzersiz fln yapmm lazımmı çok cevp bekliorm şimdiden tşkler...
sen o kadar ye ve 1 kilo ver enteresen ve çok iyi hatta süper ama bu kiişinin kilosuda önemli yani çok kilolu insanlar hızlı kilo verebilr ama 3 5 kilo fazlası olanlar bu kadar yerse alır bence. denemeye değer ama sonuç alınırsa süper ya kilo verimi olmazsa boşuna 3 ügn harcamış olurum ve tatile 1 haftadan az kaldı
prinçe tuz atmıyorz herlde tuzsuz ve yağsız yine her ögün 1 çaybardağı ara öğün olrak meyve hım güzele benziyo tüm gün aynı şeyi yemektense ki aynı şeyi yemek yerine yememeği tercih ediyorum ve aç kalıyorum bunda en azında meyve yiyerek renk katıyosun hertürlü meyve olblrm ki ki karpuz kavun filan.
hııı birde yogurt için danone demiş bizim evde ev yapımı yoğurt var hazır yoğurt bizim evin önünden bile geçmez oda çok yağlı oluyo ama o olsa nolur ki yarın denicem keşke bugn başlasydım tüh. salı evde olmicam çünkü uf
ha bu arada yarın başlıyorum ve birbirimize destek olmamızı istiyorum ancak birbirimize moral verirsek kilolarımıza savaş açabiliriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?