5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

ben dün sebze günü yaptım. bütün gün salata yemekten bir hal olmuştum. öğleden sonra 3 adet diyet bisküvi yedim. akşam yemekte de oğluşun tabağından bir parça tavuk yedim. gün boyu da 3 lt su içtim.dünkü kaçamaklarım bunlar. ama bugün sabah bende tartıldım.

pazartesi : 61,5
salı :61 :))) 500 gr vermişim gayet iyiyim.

benim için bugün meyve günü. sabah bir adet şeftali ve 2 dilim karpuz yedim. işe de bütün gün yiyeceğim için karpuz getirdim. akşama annemlerde de meyve yemeyi ve günü bitirmeyi planlıyorum inşallah.

Son düzenleme:
cnm ben de iş yerindeyim daha hiç bişey yemedim form çayı içtim bide su içiyorum.. ne yesem bugun acaba:).. ama vermem lazım gelinlik alınacak..kınaya elbise alınacak:::)

Ay ne güzel heyecanlar onlar. Biz ablamınkini yeni atlattık, çok güzel ama zor da aynı zamanda.
Ver ya kilolarını bir an önce ki daha güzel bir gelin ol.
Şu an kaç beden giyiyorsun canım?

ne güzel sen 86 olmuşsun bende şu kilonun başındaki 9 dan kurtulmak istiyorum..hatta 69 bile olsa 6 yı başta görmeye razıyım:)

Ben yaklaşık 2-3 ay önce olmuştum 86, koruyordum resmen o kiloyu Neyse ki vermeye başladım canım ya tekrar.
Ben de ramazana kadar 7leri görmek istiyorum. 79 olsa. Ahh ahh
Okul açılana kadar da 6ları görmek istiyorum da kısmet bakalım :82:

Hiç kaçamak yapmasan, bir de üstüne spor yapsan ne kadar verirdin acaba. Maşallah canım
Bugün kaçamaksız olur inşallah

malesef spor yapamıyorum. akşam eve geç gidince ancak çocukla ilgilenebiliyorum. işte haftasonları ancak spor yapabiliyorum olsun şimdilik böyle idare ediyorum. aslında çok birşey değil benim istediğim. sadece 5 li rakamlari görmek ve kendimi bırakmamak bu kadar zayıflamışken ipin ucunu kaçırmak istemiyorum ve burada sizlerle güzel motive oluyorum.

Hem çalışıp, hem çocuk sahibi olunca zor tabi spora vakit ayırmak.
O kadar vermişsin kilo, 50lere de inersin bence sen. Sakın bırakma, ben destek olurum sana sıkıldığında, yorulduğunda.
Zaten daha benim serüven uzun

çokkkkkk teşekkür ederim. çok naziksin.

kızlar ben dun aktardan bır karısım aldım hem selulıtlerı gıderıyormus hem de ınceltıyormus banyoda ıyıce kese yapıp gozeneklerımı acıyorum sonra masaj aletıyle yedırıyorum ıyıce masaj yapıyorum dun ılk defa yaptım ama sankı sımdıden cok ıyı geldı esım bıle farkettı kızlarrr 25 temmuz bızım evlılık yıldonumumuz cok guzel olmam lazım grupanyadan da cılt bakımı paketı alıcm naıl joptan fıstık olmam lazım

MaT_MazeL -----> 48.3 kg / 2.gün 48.2

mevhibe34 -----> ?

larem1982 -----> ?

dryrgp -----> 92.5 kg /

elizabeth_bath -----> 86.8 kg / 2.gün 85.6

mcrgozde -----> ?

absolut -----> 62.3 kg / 2.gün 61.6

mutedeyyin -----> 80 kg / 2.gün 79.6

elif190 -----> 64.5 kg / 2.gün

papyta -----> 77.1 kg /

tvins -----> 73.9 kg / 2.gün

servet85 -----> 93 kg / 2.gün 91.7

pinknymph -----> ?

grifinaco -----> 79.5 kg / 2.gün 78.4

bayyz -----> 82 kg / 2.gün

giser84 -----> 62.5 / 2.gün

genic -----> 61.5 kg / 2.gün 61

yaseminm ----->61 kg / 2.gün

Son düzenleme:

masaj aleti nasıl birşey?

bir de kese olarak ne kullanıyorsun?

Bayılıyorum böyle çiftlere

masaj aleti nasıl birşey?

bir de kese olarak ne kullanıyorsun?

Ben yine atlayacağım ahahha Çok memnun olduğum bir kese var da onu söyleyim diye.
Develi marka keseler var, bir sürü çeşidi var. Google'da aratabilirsin, kendi internet siteleri de var zaten.
İnanılmaz güzel çıkarıyor tüm kirleri, güzelce ovduğunda batıkların da çıkıyor ortaya.

Ben bir yıl boyunca kabak lifi keselerinden kullanmıştım ama hiç hoşuma gitmiyordu.
Bunlar çok iyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…