- 12 Mayıs 2010
- 9.672
- 5.657
- 448
- Konu Sahibi incilideniz
-
- #11.661
cnm ben de iş yerindeyim daha hiç bişey yemedim form çayı içtim bide su içiyorum.. ne yesem bugun acaba:).. ama vermem lazım gelinlik alınacak..kınaya elbise alınacak:::)
ne güzel sen 86 olmuşsun bende şu kilonun başındaki 9 dan kurtulmak istiyorum..hatta 69 bile olsa 6 yı başta görmeye razıyım:)
ben dün sebze günü yaptım. bütün gün salata yemekten bir hal olmuştum. öğleden sonra 3 adet diyet bisküvi yedim. akşam yemekte de oğluşun tabağından bir parça tavuk yedim. gün boyu da 3 lt su içtim.dünkü kaçamaklarım bunlar. ama bugün sabah bende tartıldım.
pazartesi : 61,5
salı :61 :))) 500 gr vermişim gayet iyiyim.
benim için bugün meyve günü. sabah bir adet şeftali ve 2 dilim karpuz yedim. işe de bütün gün yiyeceğim için karpuz getirdim. akşama annemlerde de meyve yemeyi ve günü bitirmeyi planlıyorum inşallah.
1.1 kilo vermişsin bak sen de maşallah.
Bugün de kaçamaksız geçirirsin umarım.
Karpuz günü süper olmuş. Ben de tavuk ve meyve günümü sabırsızlıkla bekliyorumm
moralim hala bozuk, o yüzden bugun de kaçamaksız geçer muhtemelen
malesef spor yapamıyorum. akşam eve geç gidince ancak çocukla ilgilenebiliyorum. işte haftasonları ancak spor yapabiliyorum olsun şimdilik böyle idare ediyorum. aslında çok birşey değil benim istediğim. sadece 5 li rakamlari görmek ve kendimi bırakmamak bu kadar zayıflamışken ipin ucunu kaçırmak istemiyorum ve burada sizlerle güzel motive oluyorum.
Hem çalışıp, hem çocuk sahibi olunca zor tabi spora vakit ayırmak.
O kadar vermişsin kilo, 50lere de inersin bence sen. Sakın bırakma, ben destek olurum sana sıkıldığında, yorulduğunda.
Zaten daha benim serüven uzun
Aa neden bu kadar bozuyorsun ki moralini?
Sağlığından olursun Allah korusun.
duygusal mevzular, derin konular...
kızlar ben dun aktardan bır karısım aldım hem selulıtlerı gıderıyormus hem de ınceltıyormus banyoda ıyıce kese yapıp gozeneklerımı acıyorum sonra masaj aletıyle yedırıyorum ıyıce masaj yapıyorum dun ılk defa yaptım ama sankı sımdıden cok ıyı geldı esım bıle farkettıkızlarrr 25 temmuz bızım evlılık yıldonumumuz cok guzel olmam lazım grupanyadan da cılt bakımı paketı alıcm naıl joptan fıstık olmam lazım
kızlar ben dun aktardan bır karısım aldım hem selulıtlerı gıderıyormus hem de ınceltıyormus banyoda ıyıce kese yapıp gozeneklerımı acıyorum sonra masaj aletıyle yedırıyorum ıyıce masaj yapıyorum dun ılk defa yaptım ama sankı sımdıden cok ıyı geldı esım bıle farkettıkızlarrr 25 temmuz bızım evlılık yıldonumumuz cok guzel olmam lazım grupanyadan da cılt bakımı paketı alıcm naıl joptan fıstık olmam lazım
masaj aleti nasıl birşey?
bir de kese olarak ne kullanıyorsun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?