- Konu Sahibi incilideniz
-
- #11.861
gece yap oda cok yarıo ıse o saatte metabolizma yavaslıo cunku baslıcakmısın sen bu diyete ne dıosun
başlıoruz ozaman yarın ama kaytarmak yok tamam mı verıcez kiloloları:d
ya bide bn işe başladım şimdi hep oturuorum pc basında sporda yapamıorum evden sandviç yapıorum yarım kepek ekmeine onu yıorum bı fıncanda nescafe ama oda kılo yapıo bu dıyete baslıcam spor yapamıorum barı almim iyce şişmim
Ya oluoda arada yapıorum şimdi koşu bandı aldrcam anneme süper yakarım onla 1 saat koşarım
cnm bnm çıkmam lazım ark olarak ekledim umarım kabul edersin .. Aksam girerim :))
baslayalım bakalım
hadi bakalım hayırlısı
bu sabah itibariyle 76,5 kg
Bende cips hastasıyım ama yemıorum bayadır tutuorum kendımı yesemde cok az bende tatlıyı cıkarırım hayatımdan ama tuz asla oda direk şişirio ınsanı ya
bide şu cetvelı nası yapıoruz burda kalori cetveli
ekledim cnm konuşuruz :)
bu sabah itibariyle 76,5 kg
ya bu cetvel nasıl yapılıo burda bnm bılmıorum yenı uye oldum bu sıteye anlatırmısın :)
zeynepcim ben yaptım çielgemi aklına takılan bişey olursa sorabilirsin cnm seve seve cevaplarım acıktım karpuz ydm bsy
olmaz saırım
valla bna birşey olmazsa sana hiç birşey olmazbugün ilk günüm yediklermin yanında patates ara öğün gibi kaldı annem kızartma yaptı olur mu böyle şey yapma yapma diyo zaten 2 yudum ekmek bandırdım öğlen zorla karpuz yedirtti bi kaç dilim . diyet yapmayayım diye elinden geleni yapıyor ama akşam gelmiş bana komşu kızının güzelliğinden , fiziğinden bahsediyor gelde sinir olma bende toplam 2 patates yedim tokum şuan 2 lt de su içtim tam da regl dönemim şişim zaten psikolojim kaydı iyice
kızlar moraller nasıl, yarın acaba sonuçlarımız ne olacak, ben bugun spor yapamadım malesef
zeynepcim ben yaptım çielgemi aklına takılan bişey olursa sorabilirsin cnm seve seve cevaplarımacıktım karpuz ydm bsy
olmaz saırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?