5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

gece yap oda cok yarıo ıse o saatte metabolizma yavaslıo cunku baslıcakmısın sen bu diyete ne dıosun

tatlm gece çok yorgun oluyorum hem havada sıcak kalbim sıkıscak :) annem inş karışmazsa baslycam bakalım yeiklerime o kadar dikkat ediyorum

ki anlatamam ... çikolatayı özledm 3 hafta oldu yemeyeli :2:

Bende cips hastasıyım ama yemıorum bayadır tutuorum kendımı yesemde cok az bende tatlıyı cıkarırım hayatımdan ama tuz asla oda direk şişirio ınsanı ya

bide şu cetvelı nası yapıoruz burda kalori cetveli

Akşam zamanın olmuyor mu spora?

zeynepcim ben yaptım çielgemi aklına takılan bişey olursa sorabilirsin cnm seve seve cevaplarım acıktım karpuz ydm bsy
olmaz saırım

valla bna birşey olmazsa sana hiç birşey olmaz bugün ilk günüm yediklermin yanında patates ara öğün gibi kaldı annem kızartma yaptı olur mu böyle şey yapma yapma diyo zaten 2 yudum ekmek bandırdım öğlen zorla karpuz yedirtti bi kaç dilim . diyet yapmayayım diye elinden geleni yapıyor ama akşam gelmiş bana komşu kızının güzelliğinden , fiziğinden bahsediyor gelde sinir olma bende toplam 2 patates yedim tokum şuan 2 lt de su içtim tam da regl dönemim şişim zaten psikolojim kaydı iyice

cnm benmde annem bu diyeti yapamazsın diye söylenip duruyo bakalım yarın napıcam baslayabilcek miyim

regli dönemlerinde diyet yapmak çok zor oluyo Allah kolaylık versin tatlım

kızlar moraller nasıl, yarın acaba sonuçlarımız ne olacak, ben bugun spor yapamadım malesef

kızlar moraller nasıl, yarın acaba sonuçlarımız ne olacak, ben bugun spor yapamadım malesef

Heyecanla bekliyorum canım sonuçları, bakalım regl çok etkileyecek mi kilo vermemi
Ben bugün 40 dk. kadar spor yaptım ama az geldi yine. Belki yatmadan yaparım bir şeyler.
Hala yapabilirsin canım, kaybettiğin bir şey yok

zeynepcim ben yaptım çielgemi aklına takılan bişey olursa sorabilirsin cnm seve seve cevaplarım acıktım karpuz ydm bsy
olmaz saırım

süper bnde plates yaptım yarım saat cok guzel yaktım bnd ekmeksızz yemek yedım bıraz ama yarın baslıorum patatesle karpuzu meyve gununde e kızım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…