5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

Sen haftaya da bu diyete devam edecek misin?
Ben ramazana kadar devam etmek istiyorum ama uzun süre yapmak sıkıntı doğurmaz heralde, haftasonu da tatil? :44:
Bu hafta 80leri görürsün, haftasonu da sıkı tutarsan, ramazana 85le girersin canım bence
Ben de 79la girmek istiyorum ramazana en az. 7li kiloları görmeyeli o kadar zaman geçti ki

merhaba arkadaşlar ben geçen hafta uyguladım ilk defa bu diyeti 3 günün sonunda 2.5 kilo vermiştim 4. gün 200 gr.a düştü serbest iki günümde kaçamaklık birşey yemememe rağmen 1 kilo geri aldım toplamda 1.5 kilo vermiş oldum yani.şimdi kendimce yaptığım diyetle devam ediyorum haftaya pazartesi tekrar başlayabilirim

ramazana kadar devam edicem cnm. sakıncası olmaz çünkü 5 gün yapıyosun iki gün dinleniyosun. ramazanda da sahura kalkınca bir kase special k yiycem çünkü tok tutuyor. biraz da kahvaltılık yerim. sonra dua namaz derken bi kaç saat geçer. haliyle yediğimiz direk yaramaz diye düşünüyorum biraz da spor yapılır uyurum.. gündüzde oğlanla ilgilenrim o öğlen yatınca bende yatarım. iftardada hafif şeyler ve akşam yürüyüşü.. bundan iyisi şamda kayısı

canım her bünye farklıdır bende geçen hafta yaptım kaçamak çok yapmadım. 3 günde 2.300 gram verdim. 200 gram geri aldım. bu pazartesi geri başladım. o diğer verdiklerimide henüz geri almadım. 8 li rakamlara kadar yani ramazana kadar bu diyeti uyguluycam ramazanda kendimce bişiler düşündüm bi önceki mesajımda yazdım zaten. ramazandan sonra kilo almazsam İNŞALLAH istediğim kiloya düşene kadar ve düştükten sonra koruma amaçlı bu tarz beslenmeyi düşünüyorum.. yani tam anlamıyla böyle olmasada uymaya çalışıcam. sonuçta o kadar emeğim boşa gitsin istemem

Ramazanda da en az 5-6 kilo hedefliyorum ben inşallah Bayramda şaşırsın herkes, kapasınlar çenelerini
Sen kaç yaşındasın? Bir de ramazanda sporu iftardan hemen önce yaparsan en iyi sonuca sahip oluyormuşsun. Vücudun tamamen aç olduğu için depo yağları yakmaya başlıyormuş çünkü.

evet canım öyle tabi inşallah ramazanda kilo almayız ya:18: bu kadar emek verip de çöpe atılmaz canım bence de durmak yok yola devam

26 yaşımdayım cnm.. sporu senin dediğin gibi yaparım ozaman. teşkr ederim

canım ramazanda nasıl kilo vermeyi düşünüyosun? benim çok tereddütlerim var ya :18:

canım ramazanda nasıl kilo vermeyi düşünüyosun? benim çok tereddütlerim var ya :18:

Sahurda tam buğday ekmeğiyle kahvaltı ya da bulgur pilavı salata falan düşünüyorum canım.
İftardan önce yarım saat kadar spor yapmayı planlıyorum, iftarda zaten gözümü doyurabilirsem çok yemem. Yaz nasıl olsa su ve meyve yiyeceğim bol bol. Haftada bir ya da iki dondurma düşünüyorum kaçamak diye İftardan sonra da spor yaparım sanırım.
Geçen sene vermiştim ben ramazanda kilo
Ben kolay kilo verebiliyorum Allah bozmasın Bu şekilde verebileceğime inanıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…