5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

ben her ramazan kilo alırım ya iyimiş senin vermen inşallah verebiliriz hepimiz

ramazanda bnde kilo veriyorum ama saçım çok dökülüyo. iftardan önce nsl spor yapcaksın susuzluktan ?

kilomu ve boyumu yazdım 168 kilom 72

ama 58 olmak istiyrum ama nasıl :))

ramazanda bnde kilo veriyorum ama saçım çok dökülüyo. iftardan önce nsl spor yapcaksın susuzluktan ?

kilomu ve boyumu yazdım 168 kilom 72

ama 58 olmak istiyrum ama nasıl :))

iftardan önce süper yakarsın bı saat yarım saat kala yap butun yagları yakar terlersın toksınlerınıde atarsın ama işte yoruldun için insan daha fazla yer yaaa

boyumda 156 falan basenlerım var benımde erıtemıorum gtmıolar napsam gtmıolar ya 52-53 olsam ancak gtcekler diyetlede veremıorum kılo buna baslıcam ama arkadas arıorum kendıme

bnmde basenlerim var belim incecik . genetik galiba annemde oyle çnkü

bende 58 olmak istiyrum :)

Allah yardımcımız olsun cnm .

bnmde basenlerim var belim incecik . genetik galiba annemde oyle çnkü

bende 58 olmak istiyrum :)

Allah yardımcımız olsun cnm .

aynen sıfır göbeim var nerdeyse ama basenlerım allah bide kemıklerım ırı normalde 61 kilo fazla bı kılo deıl ama cok gozukuo boyumda kısa düşün artık 65 gibi falanım

Kızlar bölgesel spor yapın madem basen bölgenizde toplanmış kilonuz.
Ben geçen ramazan o sporla vermiştim kilomu. Zor oluyor ama insana çok iyi hissettiriyor iftardan hemen önceki spor.
Gerçi bu sene daha da susuz kalacağız, bakalım neler olacak

doğru söylüyosun .inş daha fazla yemem ilk gün 5dk sporla baslarım ramazanda dvamı gelir hralde
bak ben plates yapıorum evde 25 dk falan süper ebru şallının vıdeolarından karın kalça hareketleri var ole toplu mopluda deil gecıorum odama kapıyı kapatıorum baslıorum yapmaya bayada yakıo tabı yemıceksın bn yıorum ama ekmeı tamamen cıkardım hayatımdan sadece1 -2 dilim kızarmıs kepek ekmei yıorum butun gun

aynen sıfır göbeim var nerdeyse ama basenlerım allah bide kemıklerım ırı normalde 61 kilo fazla bı kılo deıl ama cok gozukuo boyumda kısa düşün artık 65 gibi falanım

kaderlerimiz aynı mı yzılmıs ne :)) ben de aynen senin durumundayım 76ya kadar çıktım. o rakamı tartıda görünce so oldu simdi bişeyler yapıyoruz bakalım

pazar günü tartılcam ...

ya bide bn işe başladım şimdi hep oturuorum pc basında sporda yapamıorum evden sandviç yapıorum yarım kepek ekmeine onu yıorum bı fıncanda nescafe ama oda kılo yapıo bu dıyete baslıcam spor yapamıorum barı almim iyce şişmim

kaderlerimiz aynı mı yzılmıs ne :)) ben de aynen senin durumundayım 76ya kadar çıktım. o rakamı tartıda görünce so oldu simdi bişeyler yapıyoruz bakalım

pazar günü tartılcam ...

baslıyalım bu dıyete burdanda takıp edelım bırbırımızı motivasyon cok onemlı yoksa salıo ınsan kendını bı süre sonra

bana herkes daha küçüksün falan diyo ama kilolar büyük :2:

ben suanda çalısıyorm kendi iş yerimizde orda devamlı otuuyorum ancak eve geldiğimde spor yapabiliyrm oda yorgun olmazsam tabi...

bende plates yapıyordum ama işe baslayınca yapamaz oldum . 1 saat yapıyordum baya sıkılasmıstım ama devamı gelmedi simdi 6ta kalkıp yapıcam

ben plates yapıorum evde 25 dk falan süper ebru şallının vıdeolarından karın kalça hareketleri var ole toplu mopluda deil gecıorum odama kapıyı kapatıorum baslıorum yapmaya bayada yakıo tabı yemıceksın bn yıorum ama ekmeı tamamen cıkardım hayatımdan sadece1 -2 dilim kızarmıs kepek ekmei yıorum butun gun ama FIS yani yok veremıorum mıllet nası yıo bı gram almıo ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…