- Konu Sahibi incilideniz
-
- #11.841
ask olsun ilgilenmez olur muyuz. okudum yazdıklarının . boyun ne kadar ?
Sahurda tam buğday ekmeğiyle kahvaltı ya da bulgur pilavı salata falan düşünüyorum canım.
İftardan önce yarım saat kadar spor yapmayı planlıyorum, iftarda zaten gözümü doyurabilirsem çok yemem. Yaz nasıl olsa su ve meyve yiyeceğim bol bol. Haftada bir ya da iki dondurma düşünüyorum kaçamak diyeİftardan sonra da spor yaparım sanırım.
Geçen sene vermiştim ben ramazanda kilo
Ben kolay kilo verebiliyorum Allah bozmasınBu şekilde verebileceğime inanıyorum.
Ben faranjit olduğum için sokağa çıkamıyorum, her dakika burdaym merak etme ilgilenirim senle de
Sahurda tam buğday ekmeğiyle kahvaltı ya da bulgur pilavı salata falan düşünüyorum canım.
İftardan önce yarım saat kadar spor yapmayı planlıyorum, iftarda zaten gözümü doyurabilirsem çok yemem. Yaz nasıl olsa su ve meyve yiyeceğim bol bol. Haftada bir ya da iki dondurma düşünüyorum kaçamak diyeİftardan sonra da spor yaparım sanırım.
Geçen sene vermiştim ben ramazanda kilo
Ben kolay kilo verebiliyorum Allah bozmasınBu şekilde verebileceğime inanıyorum.
ramazanda bnde kilo veriyorum ama saçım çok dökülüyo. iftardan önce nsl spor yapcaksın susuzluktan ?
kilomu ve boyumu yazdım 168 kilom 72
ama 58 olmak istiyrum ama nasıl :))
boyumda 156 falan basenlerım var benımde erıtemıorum gtmıolar napsam gtmıolar ya 52-53 olsam ancak gtcekler diyetlede veremıorum kılo buna baslıcam ama arkadas arıorum kendıme
Ben faranjit olduğum için sokağa çıkamıyorum, her dakika burdaym merak etme ilgilenirim senle de
bnmde basenlerim var belim incecik . genetik galiba annemde oyle çnkü
bende 58 olmak istiyrum :)
Allah yardımcımız olsun cnm .
iftardan önce süper yakarsın bı saat yarım saat kala yap butun yagları yakar terlersın toksınlerınıde atarsın ama işte yoruldun için insan daha fazla yer yaaa
bak ben plates yapıorum evde 25 dk falan süper ebru şallının vıdeolarından karın kalça hareketleri var ole toplu mopluda deil gecıorum odama kapıyı kapatıorum baslıorum yapmaya bayada yakıo tabı yemıceksın bn yıorum ama ekmeı tamamen cıkardım hayatımdan sadece1 -2 dilim kızarmıs kepek ekmei yıorum butun gundoğru söylüyosun .inş daha fazla yememilk gün 5dk sporla baslarım ramazanda dvamı gelir hralde
aynen sıfır göbeim var nerdeyse ama basenlerım allah bide kemıklerım ırı normalde 61 kilo fazla bı kılo deıl ama cok gozukuo boyumda kısa düşün artık 65 gibi falanım
Kızlar bölgesel spor yapın madem basen bölgenizde toplanmış kilonuz.
Ben geçen ramazan o sporla vermiştim kilomu. Zor oluyor ama insana çok iyi hissettiriyor iftardan hemen önceki spor.
Gerçi bu sene daha da susuz kalacağız, bakalım neler olacak
kaderlerimiz aynı mı yzılmıs ne :)) ben de aynen senin durumundayım 76ya kadar çıktım. o rakamı tartıda görünce so oldu simdi bişeyler yapıyoruz bakalım
pazar günü tartılcam ...
Ben geçen ramazan o sporla vermiştim kilomu. Zor oluyor ama insana çok iyi hissettiriyor iftardan hemen önceki spor.
bak ben plates yapıorum evde 25 dk falan süper ebru şallının vıdeolarından karın kalça hareketleri var ole toplu mopluda deil gecıorum odama kapıyı kapatıorum baslıorum yapmaya bayada yakıo tabı yemıceksın bn yıorum ama ekmeı tamamen cıkardım hayatımdan sadece1 -2 dilim kızarmıs kepek ekmei yıorum butun gun
baslıyalım bu dıyete burdanda takıp edelım bırbırımızı motivasyon cok onemlı yoksa salıo ınsan kendını bı süre sonra
gece yap oda cok yarıo ıse o saatte metabolizma yavaslıo cunku baslıcakmısın sen bu diyete ne dıosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?