- Konu Sahibi incilideniz
-
- #11.881
cnm benmde annem bu diyeti yapamazsın diye söylenip duruyo bakalım yarın napıcam baslayabilcek miyim
regli dönemlerinde diyet yapmak çok zor oluyo Allah kolaylık versin tatlım
aynen canım ateş çıkıyor şuan birde benim problemim var 3 aydır olmuyorum neredeyse onun şişliğimi kilo mu aldım anlayamıyorum .spor yapmadım bilem canım istemiyor yarın yumurta günüm tırsıyoreeem patates iyiydi meyve günümde de misafirliğe gideceğim kara kara onu düşünüyorum
ayrıca bitter çikolata da yedim akşambu diyet grubundan beni atmazsanız iyidir yani
Kabız oldum ben, hayırlı olsuuunn
oha ne bitteri sacmalama ya madem yapıcaksın bıraz hakim ol iradene döverım seni misafrliktede yaanında götür meyvenı :d
hadi bn yattım konusuruz yarın
aaa yeşil çay içmedin mi geçmiş olsun valla bugün patateslerden sonra bende tırsıyorum çayda içmedim :18:
iyi geceler kızlar buralarda leslie yapan arkadaşları
görüyodum.bende yapayım dedim muhteşem bişi ya
vıcık vıcık terledim.tam 35 dakka yaptım.süperdi.
pazarteside inşallah annemle tam başlıycaz.
uuv tırstım dayaktanolucam inşallah yavaş yavaş iyi geceler
leslie ye ben ulaşamadım bir türlü, bana özelden linkini gönderir misin, galiba buradan açıkça yazmak yasakmış, ben de yapmak istiyorum
gümnaydın kızlar.. bugun pek bi değişiklik yok bende dün akşam dondurma yedim bi sürü hemde
91 olmuşum..
süperbnde plates yaptım yarım saat cok guzel yaktım bnd ekmeksızz yemek yedım bıraz ama yarın baslıorum patatesle karpuzu meyve gununde e kızım
aynen canım ateş çıkıyor şuan birde benim problemim var 3 aydır olmuyorum neredeyse onun şişliğimi kilo mu aldım anlayamıyorum .spor yapmadım bilem canım istemiyor yarın yumurta günüm tırsıyoreeem patates iyiydi meyve günümde de misafirliğe gideceğim kara kara onu düşünüyorum
ayrıca bitter çikolata da yedim akşambu diyet grubundan beni atmazsanız iyidir yani
bende merak ediyorum kızlar bana da gönderin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?