- Konu Sahibi incilideniz
-
- #12.401
bende öyleyim canım hep yemek yemek istiyorum. Aç değilim ama yemek istiyorum herşeyi... Patlayacak gibi oluyoruminşallah zayıflarız. az mettim başlıyorum bu sahurda patates yemeye.... baharatta çok severim kekik biber filan eklerim artık napim :)
isveçle 5 kilo verdim ... bunla bi beş daha versem bugün başladım bu diyete
gün boyu ancak 4 patates yiyebildim o da zorla :S ama neyse atlattık bugünü yalnız kabız oldum sanırım :S bikaç tane kuru kayısı yiyip su içtim umarım faydası olur. bu akşam iftara davetliydik annemleri yolladım ben gitmedim evde soda içtimcumartesi görev yerimize dönüoruz eşimi bayadır görmüorum biraz fark olsun istiyorum:) sadece 5 kilo verdim ama bayaa farketti inceldim resmen hamile gibi bir göbeğim vardı şu an düze yakın hele sabahları süper oluyo karnım dümdüz:) yüzüm küçüldü yanaklarım indi son bikaç gün de bu diyeti yapim dedim cumartesiye kadar 5 kilo daha versem çok farkeder yaaaaaaaa:) gaza geldim tekrar:) akşam bi ara kriz geçiriodum gözüm önünden karnıyarık gecti az kalsın gidiodum iftara ama tuttum kendimi biraz da burda eski sayfaları okudum toparlandım iice:) neyse yarın görüşürüz :)
hiç kaçamak yapmadım ve de her gün spor yaptım ama bir haftadan sonra kilo vermem durmuştu ben de 10. gününde bırakıp direk 5 günlük bu diyete başladım bilmiorum faydası olur mu. ycok güzel vermıssın cnm ya tebrık ederım darısı basıma:)işvec yaparken hiç kacamak yapmısmıydın dıyete tam olarak uydun mu..
hiç kaçamak yapmadım ve de her gün spor yaptım ama bir haftadan sonra kilo vermem durmuştu ben de 10. gününde bırakıp direk 5 günlük bu diyete başladım bilmiorum faydası olur mu. y
alnız acaip yemek yemek istiyo bu akşam yine iftara davetliyiz yine bi bahane bulup gitmicem :S bu arada senin boy kilo kaç cnm ne kadar vermen lazım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?