- 21 Mayıs 2011
- 4.547
- 1.046
- 248
- 53
- Konu Sahibi incilideniz
-
- #12.661
yok canıııımmm...mucize diyet diye bişey yok tabi ki...5 ay boyunca kalori saydım..ve çok azimle tavizsiz ...mesela sadece 2 kere 1200 kaloriyi geçtim..yerleşmiş kiloları vermek zaman alıyor..beş günde beş kilo diyetini de geçen hafta çıktığım tatilde aldığım 3.5 kiloyu vermek için denedim.işe yaradı.şimdi yine kalori sayıyorum.
bi 15 kilo daha vermeyi hedefledim.inşallah 2012 mayısında 60 kilo olacağım ve doğumgünümde 40 yaşına 60 kilo olarak basacağım..90 kilo olarak değil
Bugun sebze gunum marul salatalik domatez salatasi ile kahvalti yaptim az once biraz aciktim (14:30) 1 salatalik 1domatez birkac yaprak marul yedim bugun biraz zor geciyor bilgisayar basinda calistigim icin konsantre olamiyorum isime , haftaya sebze gunumde firinda sicak sebzeler dusunuyorum salata aciktirdi
ben de 60 olmuşum ya acil 5kilo vermem lazım ama bunları yersem tuvalete hiç çıkamam gibi geliyo zaten çok kabızlık çekiorum.hani sadce kahvaltıyı 1dilim ekmek peynirle yapıp güne yazılankarla devam etsek olmaz mı ya da kabızlık çekmemek için ne yapılabilir
Bugun 2.gunum en son gun yumurta gunu yani ctesi gun icinde bir ara en son mesajimdada yazdigim gibi aclik bitkinlik gelir gibi oldu misss gibi bir fincan turk kahvesi ve oglumla 30 dakika yuruyus ardindan plates derken kendime geldim bomba gibiyim aksam yemegi icinde domatesleri firinda biraz baharat ve sarmisak ile tatlandirarak pisirdim super oldu bir bardak form cayi icerek gunu tamamlamayi dusunuyorumEvet bencede salata cok azıktırıyor.. bütün gün salata olmaz zaten :))
Haftaya kırmızı biber patlıcan közle, yada taze fasulye yap yagsız..
Yada fırın poşetine doldur sebzeleri,pişsin öyle ye :))
Yumurta gününe geldin mi sen? Ya o kadar tok tutuyorki anlatamam.Ben dün sabah 11 de, 3 yumurta 2 bardak süt içtim, Saat 4 e kadar hiç acıkmadım ya... sonrada 19.30 da 2 yumurta daha yedim azıcık yogurtla... bitti günüm :))
Benimde bugün sebze günümdü.Misafirliğe gidecektik ama kaldı ve kötü taraf ben kahvaltımı yaptım :44:
Ama olsun , diyetle alakası olmıcak ama ben yinede akşama kadar kemke yemektense sebze yiyeceğim..
geçen sene ben de 1haftada 5kilo vermiştim ama çok sağlıksız oldu ya, acı biber hapı almıştım deli gibi spor yaptım 1haftada 5kilo verdim sonra 2hafta vücut direncim düştü gripten ayağa kalkamadım acaba bu haftada 5kilo olayı baya fazla kilolular için mi daha mantıklı benim boyum 1.68 kilom 60
Bugun 2.gunum en son gun yumurta gunu yani ctesi gun icinde bir ara en son mesajimdada yazdigim gibi aclik bitkinlik gelir gibi oldu misss gibi bir fincan turk kahvesi ve oglumla 30 dakika yuruyus ardindan plates derken kendime geldim bomba gibiyim aksam yemegi icinde domatesleri firinda biraz baharat ve sarmisak ile tatlandirarak pisirdim super oldu bir bardak form cayi icerek gunu tamamlamayi dusunuyorumEvet bencede salata cok azıktırıyor.. bütün gün salata olmaz zaten :))
Haftaya kırmızı biber patlıcan közle, yada taze fasulye yap yagsız..
Yada fırın poşetine doldur sebzeleri,pişsin öyle ye :))
Yumurta gününe geldin mi sen? Ya o kadar tok tutuyorki anlatamam.Ben dün sabah 11 de, 3 yumurta 2 bardak süt içtim, Saat 4 e kadar hiç acıkmadım ya... sonrada 19.30 da 2 yumurta daha yedim azıcık yogurtla... bitti günüm :))
Benimde bugün sebze günümdü.Misafirliğe gidecektik ama kaldı ve kötü taraf ben kahvaltımı yaptım :44:
Ama olsun , diyetle alakası olmıcak ama ben yinede akşama kadar kemke yemektense sebze yiyeceğim..
ayda 2 kere yapmak sakıncalı olur mu acaba 1 hafta once yaptım ama 2 kilo verdim onuda geri aldım sonra 2 gunluk detox yaptım geri verdim yada adet gunum gecio şişkinlik var ondan mıdır acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?