- 12 Eylül 2007
- 7.588
- 15.235
- 498
- Konu Sahibi incilideniz
-
- #13.201
yok hayatım ben 7 ay önce doğum yaptım 99 kiloyu gördüm ve diyete karar verdim 15 ağustostan bu yana 16-17 kilo verdim. herşeyden azar azar yiyerek gitti kilolarım. gezmelerdede az az herşeyden yedim.bunuda yapayım belki tekrar fayda eder dedim ama umduğum gibi gitmedi sanırım dediğin gibi diyetteydim zaten ondan olmadı çok fazla... inşallah gidenler yağ olsunda az gitsin ne yapayım... yarın tekrar tartılacağım bakalım ne olacak :)
siz 16 gündür bu diyeti mi yapıyorsunuz zor olmuyor mu? patates gününden nefret ediyorum herşeyini severimde bu türlüsü ne köt ya
onun yerine başka şey yense olmaz mı acaba?
ben sporda yapmıyorum belkide ondan az gidiyordur.
Bu yoğurt, hani bağırsakları çalıştıran yoğurtlardan mı? Ben hiç kullanmadım da.Sadesini (bilmem meyvelisi falan var mı çok cahilim bu konuda) yersen bence sorun olmaz.Valla ben direkt yağlı yoğurt yiyorum.Light falan bile almadım. Nasılsa günde 3 minik kase yiyorum onu da lighttı bilmemneydi diye zehir edemem kendime,sonuçta kalorisi zaten çok düşük oluyor.tesekkür ederim cnım benim sayende verdiğin azimle. bugüne kadar yedik artık yok. 2ay sık dişini dedim hadi bakalım. yarın yumurta günü. akktivya yogurt yiyebilirmiyimki acaba
Wistonligt sen haftalıkmı tartılıyorsun yoksa gün gün mü merak ettim :44:haftalık tartılıyım diyorum ama dayanamıyorumyarın sabah tartılıyım bari iki günde bir olsun demi
selam
5 günde 5 kilo diyetimde 3. gün yarın ve maşallah hiç kaçamak yapmadım
yarın et günü
sizce tavuk sote yesem olur mu?
az yağlı ve içindesadece domates biber olan bir tavuk sote olur mu sizce?
Kaçamaksız gittiğiniz için maşallah
Bence madem 2 günün hakkını verdiniz 3. gün de tam olsun.
Yağsız tavada çevirebilir ya da ızgara da pişirebilir ya da fırında- fırın poşetinde falan- pişirebilirsiniz.
Dediğiniz durumda hem yağ var hem de sebze, o zaman tek tip beslenme olmuyor ama bunlarda işin dıdısının dısıdı.4 kilo vermeyeyim de 3.800 olsa da bana yeter diyorsanız, bence olur.
Şimdiden kolay ve kaçamaksız bir gün dilerim.
inanmıyorum sen dünyaları yiyormuşsun ya o nasıl bir mideydi öyle hiç mi ekşimedi ,ağrımadı sinyal vermedi? tatlı üstüne tuzlu onun üstüne ekşi ne bileyim ne varsa götürmüşsün ... peki o kadar yerken şimdi bu sana yetiyor mu herhangi bir rahatsızlık olmadı değil mi allah korusun..... yaşpastanın hepsi hala gözümün önünde :)))) sen devam et canım inşallah vereceğiz hepimiz....
bugün bu çizelgedeki 100 rakamını son görüşüm olacak artık 2li rakamlara takılacagım insallah.nasıl değiştireceğim onuda anlatabilirmisiniz
merhaba kızlar bende başladım bugün ama sabah geç uyandığım için
patatesimi yiyemedim.öğlen yiycem ilk öğünümü.
başlangıç kilom:81,6
boy :160
beden :46
O zaman kolay gelsin, kilolarınız da kolay gitsin diyelim
Umarım istediğiniz kiloya kolaylıkla inersiniz.
kızlar bu sabah tartıldım 74.7 çıktım vermemşim hiç acaba hergün tartılmasammı winstonlight sen katı yapıyosun bu diyeti hiç mor lahanayla geçermi bi koca gün tebrikler ama benim dün kaçamaklarımda vardı ondan olabilirmiki
senın kaçıncı gunun dıyette neler yapıyosun
kızlar şimdi 1 kase haşlanmış patates yedim
pulbiber,kekik ve tuz eşliğinde.kabızlık için kuru kayısıyı
öneriririm 2 tane ye üstüne de ılık su iç.bağırsakların
çözülür
ayyy ne kadar iğrencimmm ya.yemek işaretini yanlış yere koymuşum
özürrrrrrrr
maşallah valla iradene . ben patates günü hariç zorlanmıyorum inşallah devam edeceğim bakalım cuma ne olacak :) bende doğum günüme kadar 70i görmek istiyorum inşallah....Evet 16 gündür aralıksız (26 kasım doğumgünümdü, bir o gün ara verdim) yapıyorum.Önceleri çok acı çektim ama şimdi alıştım.Kilo da verdikçe insan daha da motive oluyor.Patates günü felaket evet, ama sanırım vücudun karbonhidrata da ihtiyacı var mantığından onu oraya eklemişler, bir de patates çok tok tutuyor, mideyi küçültmüş oluyoruz.Ben bu açıdan bakınca yiyorum.Birebir listeye uyduğumdan ben değişim yapmadım ama çok zorlanıyorsanız siz bilirsiniz.
Bu yoğurt, hani bağırsakları çalıştıran yoğurtlardan mı? Ben hiç kullanmadım da.Sadesini (bilmem meyvelisi falan var mı çok cahilim bu konuda) yersen bence sorun olmaz.Valla ben direkt yağlı yoğurt yiyorum.Light falan bile almadım. Nasılsa günde 3 minik kase yiyorum onu da lighttı bilmemneydi diye zehir edemem kendime,sonuçta kalorisi zaten çok düşük oluyor.
Kengo, ilk 10 gün neredeyse her gün tartıldım, ama sonra regl muhabbeti girdi araya, şimdilerde tartılmıyorum, malum fazla çıkarım şişkinlikten diye.Ama bence en güzeli ilk başlarda düzenli tartılmak (kilo verimi var mı? Belki bünyeye uymadı diyet, hatta kilo bile yaptı falan filan, bence gözlemlemek lazım) sonralarda ise su bitip, sıra yağa gelince vücut kendini kitleyecektir, daha yavaş olacak kilo verme, bu yüzden de haftalık ya da çatlamadan durabilirsem 10 günlük periyodları düşünüyorum bakalım.
aman aman elini kana bulama :)yarın tartıda 99çıkarım insallah.offf. eşim kahve getirdi bende benim kahvemdendir deyip içtim meger 3ü 1 aradymış. bende alışkanlık artık bak tatlı gibi geliyor deyip içtim. deli gönül kalk boğ su adamı diyor:2::2:
dondurmaya nasıl dayandın ya :) hımmm ben hep tatlı yedim ondan oğluşum oldu desene :) bende 100 küsürle gittim doğuma 97 ile döndüm emzirirken 100ü gördüm .bebeğim 4. ayda emmeyi bırakınca kilo vermeye yöneldim. senin gibi düşünüyorum bebeğimle herşeyi daha rahat yapmak istiyorum ,peşinden koşabilmek istiyorum.. o kadar para verip almak yerine her yerden giyinebilmek istiyorum bende öğretmenim ,şimdi ücretsiz izindeyim okula döndüğümde arkadaşlarımın şaşırmasını istiyorum :)))) inşallah gerisi gelecek ben sende o azmi gördüm... ben 99 ile başladım ve bugün 81i gördüm....tahmin bile edemezsin.inanırmısın hamileyken tatlı bile yemedim agustosun o sıcagında millat dondurma yerken ben iğrenerek bakıyordum ve 95le gebe kalıp 102le doguma girdim. dogumdan 2 hafta sonra 93kiloydum. ama sütüm yok diye yedimde yedim. en büyük hatam. ve sütüm gene coğalmadı.6ay anca emdi cücüğüm. suan çiklata olsa canım istemiyor. eşim yiyor .bana uzatıyor ama canım istemiyor. buranın ve tartıdaki eksilerin büyük önemi var ama.tam destek verecez bunları. kızım 12 kg. suan vücudumda fazladan 3 tane kızım var. teker teker hepsini atıp kollarımın arasındaki bebeğimle devam etmeliyim. onunla beraber giyinir gezmek istiyorum. param var memurum. ama kıyafetim yok.neden bu yaglardan ama bu böyle gitmeyecek. alıpta giyemediğim montlar pantolonlar beni bekliyor. onlara girene kadar devam.80li garantileyim gerisi insallah gelecek.
inşallah göreceksin canım eee daha görmedin mi yazsana :)bugün bu çizelgedeki 100 rakamını son görüşüm olacak artık 2li rakamlara takılacagım insallah.nasıl değiştireceğim onuda anlatabilirmisiniz
bende 6lara inmek istiyorum inşallah başaracağız ,verdiğim kilo kadar vermem gerek :)
bende 6 lı rakamları görmek ıstyorum kızlar şık ve guzel kıyafetle r ıstıyorum.mağazalardan kolay kıyafet almak ıstıyorum 80 klym ve hedefım 20 kılo ve bugun ıkıncı gunum brokolı haşlaması yedım sabah arada siyah lahana yedım bıraz
kızlar az önce afederseniz 3 . gün nihayet lavaboya çıktım sabah 74 7 şimdide 74 2 bu kadar farketmiş olabilirmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?