5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

Evet 16 gündür aralıksız (26 kasım doğumgünümdü, bir o gün ara verdim) yapıyorum.Önceleri çok acı çektim ama şimdi alıştım.Kilo da verdikçe insan daha da motive oluyor.Patates günü felaket evet, ama sanırım vücudun karbonhidrata da ihtiyacı var mantığından onu oraya eklemişler, bir de patates çok tok tutuyor, mideyi küçültmüş oluyoruz.Ben bu açıdan bakınca yiyorum.Birebir listeye uyduğumdan ben değişim yapmadım ama çok zorlanıyorsanız siz bilirsiniz.

tesekkür ederim cnım benim sayende verdiğin azimle. bugüne kadar yedik artık yok. 2ay sık dişini dedim hadi bakalım. yarın yumurta günü. akktivya yogurt yiyebilirmiyimki acaba
Bu yoğurt, hani bağırsakları çalıştıran yoğurtlardan mı? Ben hiç kullanmadım da.Sadesini (bilmem meyvelisi falan var mı çok cahilim bu konuda) yersen bence sorun olmaz.Valla ben direkt yağlı yoğurt yiyorum.Light falan bile almadım. Nasılsa günde 3 minik kase yiyorum onu da lighttı bilmemneydi diye zehir edemem kendime,sonuçta kalorisi zaten çok düşük oluyor.

Wistonligt sen haftalıkmı tartılıyorsun yoksa gün gün mü merak ettim :44:haftalık tartılıyım diyorum ama dayanamıyorum yarın sabah tartılıyım bari iki günde bir olsun demi

Kengo, ilk 10 gün neredeyse her gün tartıldım, ama sonra regl muhabbeti girdi araya, şimdilerde tartılmıyorum, malum fazla çıkarım şişkinlikten diye.Ama bence en güzeli ilk başlarda düzenli tartılmak (kilo verimi var mı? Belki bünyeye uymadı diyet, hatta kilo bile yaptı falan filan, bence gözlemlemek lazım) sonralarda ise su bitip, sıra yağa gelince vücut kendini kitleyecektir, daha yavaş olacak kilo verme, bu yüzden de haftalık ya da çatlamadan durabilirsem 10 günlük periyodları düşünüyorum bakalım.

selam
5 günde 5 kilo diyetimde 3. gün yarın ve maşallah hiç kaçamak yapmadım
yarın et günü
sizce tavuk sote yesem olur mu?
az yağlı ve içindesadece domates biber olan bir tavuk sote olur mu sizce?

selam
5 günde 5 kilo diyetimde 3. gün yarın ve maşallah hiç kaçamak yapmadım
yarın et günü
sizce tavuk sote yesem olur mu?
az yağlı ve içindesadece domates biber olan bir tavuk sote olur mu sizce?

Kaçamaksız gittiğiniz için maşallah
Bence madem 2 günün hakkını verdiniz 3. gün de tam olsun.
Yağsız tavada çevirebilir ya da ızgara da pişirebilir ya da fırında- fırın poşetinde falan- pişirebilirsiniz.
Dediğiniz durumda hem yağ var hem de sebze, o zaman tek tip beslenme olmuyor ama bunlarda işin dıdısının dısıdı.4 kilo vermeyeyim de 3.800 olsa da bana yeter diyorsanız, bence olur.
Şimdiden kolay ve kaçamaksız bir gün dilerim.

teşekkür ederim
bir çare düşünelim bakalım

yarın tartıda 99çıkarım insallah.offf. eşim kahve getirdi bende benim kahvemdendir deyip içtim meger 3ü 1 aradymış. bende alışkanlık artık bak tatlı gibi geliyor deyip içtim. deli gönül kalk boğ su adamı diyor:2::2:

tahmin bile edemezsin.inanırmısın hamileyken tatlı bile yemedim agustosun o sıcagında millat dondurma yerken ben iğrenerek bakıyordum ve 95le gebe kalıp 102le doguma girdim. dogumdan 2 hafta sonra 93kiloydum. ama sütüm yok diye yedimde yedim. en büyük hatam. ve sütüm gene coğalmadı.6ay anca emdi cücüğüm. suan çiklata olsa canım istemiyor. eşim yiyor .bana uzatıyor ama canım istemiyor. buranın ve tartıdaki eksilerin büyük önemi var ama.tam destek verecez bunları. kızım 12 kg. suan vücudumda fazladan 3 tane kızım var. teker teker hepsini atıp kollarımın arasındaki bebeğimle devam etmeliyim. onunla beraber giyinir gezmek istiyorum. param var memurum. ama kıyafetim yok.neden bu yaglardan ama bu böyle gitmeyecek. alıpta giyemediğim montlar pantolonlar beni bekliyor. onlara girene kadar devam.80li garantileyim gerisi insallah gelecek.

bugün bu çizelgedeki 100 rakamını son görüşüm olacak artık 2li rakamlara takılacagım insallah.nasıl değiştireceğim onuda anlatabilirmisiniz

bugün bu çizelgedeki 100 rakamını son görüşüm olacak artık 2li rakamlara takılacagım insallah.nasıl değiştireceğim onuda anlatabilirmisiniz

Aslında çizelgeyi yapınca altta bir link çıkıyor, bunu sık kullanılanlara ekleyin, bu senin sayfan diyor.Eğer eklediyseniz ordan bir de şifre oluşturmanız lazım-pin miydi neydi-, o şifre ile güncelleyebiliyorsunuz.Yok unuttum, sayfayı falan eklemedim derseniz sil baştan bir çizelge yaparsınız.Aman şifreyi ve sayfanızın linkini bir yerlere kopyalayın da her gün her gün zayıfladıkça yeni çizelgelerle uğraşmayın.Ay ne güzel ağızdan çıkıyor "her gün her gün zayıflamak" Her gün zayıflasak da her gün liste yapsak değil mi?

Bugünü 400 mekikle kapattım.Sabah bir pato akşam bir pato bugün de doymadım ama zayıfladım çok şükür
Yarın sebze günüüüüü yaşasın.
Sabah yarım mor lahana, akşam yarım mor lahana yiyeceğim.Menüm de hazır.
Artık lahanın gazıyla gün boyu uçacağım ama değer mi değer
Kilolarımız da uçar gider umarım.
Yeni günde daha hafif ve sağlıklı uyanmak üzere.
Herkese iyi geceler.

merhaba kızlar bende başladım bugün ama sabah geç uyandığım için
patatesimi yiyemedim.öğlen yiycem ilk öğünümü.
başlangıç kilom:81,6
boy :160
beden :46

kızlar bu sabah tartıldım 74.7 çıktım vermemşim hiç acaba hergün tartılmasammı winstonlight sen katı yapıyosun bu diyeti hiç mor lahanayla geçermi bi koca gün tebrikler ama benim dün kaçamaklarımda vardı ondan olabilirmiki

bende 6 lı rakamları görmek ıstyorum kızlar şık ve guzel kıyafetle r ıstıyorum.mağazalardan kolay kıyafet almak ıstıyorum 80 klym ve hedefım 20 kılo ve bugun ıkıncı gunum brokolı haşlaması yedım sabah arada siyah lahana yedım bıraz

kızlar az önce afederseniz 3 . gün nihayet lavaboya çıktım sabah 74 7 şimdide 74 2 bu kadar farketmiş olabilirmi

senın kaçıncı gunun dıyette neler yapıyosun

valla canım bu 3. günüm olcak yeni uyandım kendime daha bişey hazırlamadım ama bu gün et günüm baget haşlayacam kendime ben 76 ile başladım şu an 74 200 çıktım ama ben wintonlight arkadaşım gibi sert yapmıyorum arada kaçamaklarım oluyo tabi ama 3 gündür tuz ve ekmek adına ağzıma lokma koymadım ki ben günde 1 ekmeye yakın yerdim bu benim için büyük başarı patates gününde patatesi ince dilimleyip fırına attım sarmısaklı yoğurta banıp yedim ama sabah patatesi haşlamıştım akşam fırına atıım, sebze günün de kaçamaklarım oldu (2 küçük dilim browni yedim) ama akşama konserve fasülye haşladım sarmısaklı yoğutla yedim yoğurt tuz ihtiyacımı karşılıyo gerçi eşim yanıma geldiğinde ppööff sarmısak kokuyon diyo ama ben halimden gayet memmnunum ha bide canım bol bol havuç yemeye bak ben dün 2 tane yedim tıkandım yiyemedim acayip tok tutuyo merak ettiğin bişey varsa yardımcı olabiliriz

kızlar şimdi 1 kase haşlanmış patates yedim
pulbiber,kekik ve tuz eşliğinde.kabızlık için kuru kayısıyı
öneriririm 2 tane ye üstüne de ılık su iç.bağırsakların
çözülür

ayyy ne kadar iğrencimmm ya.yemek işaretini yanlış yere koymuşum
özürrrrrrrr

Afiyet olsun patatesler.Tuz, yağ, şeker kullananları burada kınıyoruz Ama ilk başlayanları az kınıyoruz
Azaltarak yok ederseniz, süper olur.Tuz vücudu şişiriyor, su toplatıyor, neden 200 gram daha az verelim değil mi? Bir ay hiç tuz kullanmasak ölmeyiz, ama süper zayıflarız diye düşünüyorum ben.

Bu arada benim 17.günüm bugün.Bugüne kadar kabızlık problemi çekmedim, hoş tuvalete de ender gittiğimden sorun yok
Yenilen 2 portakal, ertesi gün 2 kase yoğurt falan olunca bağırsaklar full çalışsa da içerisi boş oluyor (Çok mu iğrenç oldum ne)
Ama güzel tavsiye, bağırsak tembellliği yaşayabilecekler için hızlandırıcı olacaktır kesin.

Herkese kolay ve hafif bir gün dilerim.

maşallah valla iradene . ben patates günü hariç zorlanmıyorum inşallah devam edeceğim bakalım cuma ne olacak :) bende doğum günüme kadar 70i görmek istiyorum inşallah....
aman aman elini kana bulama :)
dondurmaya nasıl dayandın ya :) hımmm ben hep tatlı yedim ondan oğluşum oldu desene :) bende 100 küsürle gittim doğuma 97 ile döndüm emzirirken 100ü gördüm .bebeğim 4. ayda emmeyi bırakınca kilo vermeye yöneldim. senin gibi düşünüyorum bebeğimle herşeyi daha rahat yapmak istiyorum ,peşinden koşabilmek istiyorum.. o kadar para verip almak yerine her yerden giyinebilmek istiyorum bende öğretmenim ,şimdi ücretsiz izindeyim okula döndüğümde arkadaşlarımın şaşırmasını istiyorum :)))) inşallah gerisi gelecek ben sende o azmi gördüm... ben 99 ile başladım ve bugün 81i gördüm....
inşallah göreceksin canım eee daha görmedin mi yazsana :)
bende 6lara inmek istiyorum inşallah başaracağız ,verdiğim kilo kadar vermem gerek :)
kızlar az önce afederseniz 3 . gün nihayet lavaboya çıktım sabah 74 7 şimdide 74 2 bu kadar farketmiş olabilirmi

fark eder canım etmez mi....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…