- Konu Sahibi incilideniz
-
- #13.221
winston canım ben bugün 1300 vermişim hani dün giden sadece 200 gramdı ya onun acısı çıktı sanırım :) bugün 81.2yi gördüm, başlangıç kilom 83.5ti :))) inşalalh cumaya 79u ucundanda olsa görürüm ya çok heveslendim inşallah kursağımda kalmaz :)
Herkese Merhaba ,
Bu diyeti bende yapmak istiyorum ama bazı sorularım var lütfen yardımcı olurmusunuz
Mesela patates günü yani tüm gün sadece yiyeceğin patatesi 3 öğün olarak mı yicez yoksa karnın acıktıkçada nekadar yersen yenebiliyormu ?
Birde pazartesi başladık işte 5 günden sonra serbest gün denilmiş ee ozaman azıcıkta olsa o verilen kilo geri alınmıyormu ben anlamadım :44:
Yiyecekler sınırsız, yani isterseniz 10 kilo patatesi saat başı yağsız, tuzsuz yiyebilirsiniz.Diğer günler de sınırısız, sadece ben ve bazı arkadaşlar madem bu yola girdik, abartmayalım diye 2 öğün ya da 3 öğün yiyoruz ama aralarda acıkırsanız yiyebilirsiniz tabii.
Ara verme dönemlerinde mutlaka alım oluyordur.Ben ara vermeden yapıyorum tam bilemiyorum ama eski sayfalarda yazılmış.5 günde 4 kilo vermiş, cumartesi pazar 1 kilosunu geri almış gibi örnekler var.Eğer 2 günlük arada da tuz, şeker,yağ, karbonhidrat alınmazsa kilo da alınmamış olur ama genelde o iki günde bazı kişiler kıtlıktan çıkmışcasına her şeye saldırınca, verilen emekler de boşa gitmiyor değil hani.Dikkat ederek ara döneminizi daha dengeli geçirebilirsiniz.
Aman aman maşallah diyelimİnsan 70li kiloları özleyip, hayal eder mi ?Ben ediyorum valla.Sanki 70leri görünce dünya güzeli olacağım Ama yavaş yavaş napalım. Ben de yakında "70li kilolardayım hüleeeyn" diye burada naralar atmayı planlıyorum, bakalım, inşallah.Azmimiz hep böyle gider, kilolarımız da böyle gider inşallah.
slm arkadaşlar...bu diyet kulagıma çok hoş gelmeye başladı....ama 6 aylık bebeğim var ve emziriyorum..sayfada emzirip yapan sorun yaşamayan oldu mu?
HIMMM M bir de yumurta gününden kokruyorum:) yumurataya alternatif ne yemeliyiz acaba?
Afiyet olsun patatesler.Tuz, yağ, şeker kullananları burada kınıyoruz Ama ilk başlayanları az kınıyoruz
Azaltarak yok ederseniz, süper olur.Tuz vücudu şişiriyor, su toplatıyor, neden 200 gram daha az verelim değil mi? Bir ay hiç tuz kullanmasak ölmeyiz, ama süper zayıflarız diye düşünüyorum ben.
Bu arada benim 17.günüm bugün.Bugüne kadar kabızlık problemi çekmedim, hoş tuvalete de ender gittiğimden sorun yok
Yenilen 2 portakal, ertesi gün 2 kase yoğurt falan olunca bağırsaklar full çalışsa da içerisi boş oluyor(Çok mu iğrenç oldum ne)
Ama güzel tavsiye, bağırsak tembellliği yaşayabilecekler için hızlandırıcı olacaktır kesin.
Herkese kolay ve hafif bir gün dilerim.
slm arkadaşlar...bu diyet kulagıma çok hoş gelmeye başladı....ama 6 aylık bebeğim var ve emziriyorum..sayfada emzirip yapan sorun yaşamayan oldu mu?
HIMMM M bir de yumurta gününden kokruyorum:) yumurataya alternatif ne yemeliyiz acaba?
merhaba arkadaslar. ankarada elektrik kesintisi vardı biraz önce geldi. donduk evde.neyse sabah tam 99.600geldim. çok mutlu oldum ve bugün 2 tane kızımın mamasını yaparken cicibebe yedim:26:mutlu oldum ya .bakalım yarın neolacak. sabah 1 bardak süt içtim 350cclik bardağım. akşamda 1 kase yogurt bide kızım 2 cici büskivisi. reglde bitti şkür. simdi 2.5 güne geciyorum. ıyyyyk patates nefret ediyorum
ya canım sıkılıyo 74 te takılı kaldım bu gün meyve günüm acaba işe yaramıyomu :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?