5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

winston canım ben bugün 1300 vermişim hani dün giden sadece 200 gramdı ya onun acısı çıktı sanırım :) bugün 81.2yi gördüm, başlangıç kilom 83.5ti :))) inşalalh cumaya 79u ucundanda olsa görürüm ya çok heveslendim inşallah kursağımda kalmaz :)

Aman aman maşallah diyelim İnsan 70li kiloları özleyip, hayal eder mi ?Ben ediyorum valla.Sanki 70leri görünce dünya güzeli olacağım Ama yavaş yavaş napalım. Ben de yakında "70li kilolardayım hüleeeyn" diye burada naralar atmayı planlıyorum, bakalım, inşallah.Azmimiz hep böyle gider, kilolarımız da böyle gider inşallah.

Herkese Merhaba ,

Bu diyeti bende yapmak istiyorum ama bazı sorularım var lütfen yardımcı olurmusunuz

Mesela patates günü yani tüm gün sadece yiyeceğin patatesi 3 öğün olarak mı yicez yoksa karnın acıktıkçada nekadar yersen yenebiliyormu ?

Birde pazartesi başladık işte 5 günden sonra serbest gün denilmiş ee ozaman azıcıkta olsa o verilen kilo geri alınmıyormu ben anlamadım :44:

Yiyecekler sınırsız, yani isterseniz 10 kilo patatesi saat başı yağsız, tuzsuz yiyebilirsiniz.Diğer günler de sınırısız, sadece ben ve bazı arkadaşlar madem bu yola girdik, abartmayalım diye 2 öğün ya da 3 öğün yiyoruz ama aralarda acıkırsanız yiyebilirsiniz tabii.

Ara verme dönemlerinde mutlaka alım oluyordur.Ben ara vermeden yapıyorum tam bilemiyorum ama eski sayfalarda yazılmış.5 günde 4 kilo vermiş, cumartesi pazar 1 kilosunu geri almış gibi örnekler var.Eğer 2 günlük arada da tuz, şeker,yağ, karbonhidrat alınmazsa kilo da alınmamış olur ama genelde o iki günde bazı kişiler kıtlıktan çıkmışcasına her şeye saldırınca, verilen emekler de boşa gitmiyor değil hani.Dikkat ederek ara döneminizi daha dengeli geçirebilirsiniz.

Çok teşekkür ederim.
Bizler neden böyle hiçbirşey yiyememeye mahkumuz yaa
Okadar yemek yiyip dal gibi olan insanları çok kıskanıyorum.
Benimde kilo vermem lazım acil tarafından inşallah bende verebilirim bu diyetle

öyle canım maşalalh diyelim ucundanda olsa 70leri görelim :) şimdilik hayalimiz bu sonra 60lar olacak ulaşılabilir hedefler daha güzel ve motive edici değil mi? belki de dünya güzeli oluruz ayol ... inşallah hadi bakalım naralarını bekliyoruz.... amin amin bu azimle kilo falan kalmaz inşallah

slm arkadaşlar...bu diyet kulagıma çok hoş gelmeye başladı....ama 6 aylık bebeğim var ve emziriyorum..sayfada emzirip yapan sorun yaşamayan oldu mu?
HIMMM M bir de yumurta gününden kokruyorum:) yumurataya alternatif ne yemeliyiz acaba?

Merhabalar bu gün et günümdü sabah yarım tavuk göğsü yedim ikindinde yarım tavuk göğsü yedim ve bu günü kapattım bitki çayıve su içerim artık bu gün tartıldım.66.4kg çıktım yavaş yavaş ilerliyorum ama olsun diğer diyetlerde bu kadarda ilerleyemiyordum birde bana kolay geliyor sınırsız yiyeceğimi bilmek beni mutlu ediyor ne yiyeceğim derdi yok bu haftayı 66 kg kapatsam süper olur ama bakalım artık

merhabalar emzirip bu diyeti yapmıyorum ama bebeğin daha küçük sanki bu benim fikrim yumurtaya altarnatif olarak yağsız süt veya yağsız yoğurt tüketilebiliyor ama sanki diyet yapmak için erken daha doğrusu bu tür diyetler için erken ama sağlıklı bir şekilde beslenip 3 beyazdan uzak durarak kilo verebilirsin

sağol canım ilk gün olur azcık kaçamak ya.
ama dediğin gibi tamamen kesersek yaptığımıza değer ve sonuç tatmin eder.
yarın sabah tartılıp yazcam bakalım nasıl bi değişiklik olacak.
bi de defter yaptım kendime kilo değişimimi tarih olarak kayıt
ediyorum.arkadaşımın nişanı var ocak 7 de onun nişana kadar
hedef belirledim kendime en az 74 olayım diye yazdım.
çünkü güzel bir ebise giyinmek istiyorum 46 beden olmayan...

bence bebeğin emiyor çok erken diyet için kalitesini bozarsın ve emmeyi bırakabilir canım. sen ekmeği azalt, tatlılardan uzak dur, bol su tüket şimdilik giden gitsin bebeğin emmeyi bırakınca asılırsın. benimki 4 ay emdi sadece ve ben emzirmenin mutluluğunu yaşayamadım ne güzel evladın emiyor hiç acele etme... her zaman zayıflarsın ama her zaman emziremezsin. emzirme dedikçe içim acır hep keşke o güzel duyguyu biraz daha yaşatsaydı ama istemedi, kendi bıraktı....

iyi akşamlar kızlar.kaçamaklı oldu bugün biraz.
öğlen:4 yemek kaşığı kadar mantı yedim
akşamatates ve 3 yemek kaşığı yoğurt yedim
biraz öncede lesslie yürüyüş yaptım 2 mil(30dk) terlerim sanıyodum ama terlemedim.
birazda mekik çekmeye çalıştım 10 tane anca yaptım karnım baya acıdı.
aslında öyle acıdıkça yağ yakmaya başlıyomuş ama dayanamadım bu kadar oldu.
yarın yoğurt peynir günü yapcam

merhaba arkadaslar. ankarada elektrik kesintisi vardı biraz önce geldi. donduk evde.neyse sabah tam 99.600geldim. çok mutlu oldum ve bugün 2 tane kızımın mamasını yaparken cicibebe yedim:26:mutlu oldum ya .bakalım yarın neolacak. sabah 1 bardak süt içtim 350cclik bardağım. akşamda 1 kase yogurt bide kızım 2 cici büskivisi. reglde bitti şkür. simdi 2.5 güne geciyorum. ıyyyyk patates nefret ediyorum

Tebrikler Cici bebe için değil tabii, umarım daha da mutlu olur, bu mutluluğu kaçamaksız kutlarsın
Böyle yapma ama, ben özellikle senin için "benden daha iradeli, korkulan rakip" falan diye hatırlayayım diye ajandamın kenarına not aldım.2 cici bebe işi bozdu, kınıyorum azcık ucundan
Ne güzel 90lara gelmişsin, kaçamak olmasın lütfen yoksa uzun uzun kınarım buradan
Bu arada 2. 5lik dilime ara vermeden geçiyorsun değil mi? İraden müthiş, böyle devam et ki biz de gaza gelelim.

Kengo, yavaş da olsa gidiyor ya sonuç önemli.Ne güzel.

Emziren kişiler bence daha sağlıklı bir yöntem bulsunlar, bebelerin süt kalitesini bozmayalım kaş yapacağız derken.

İnsülin ile ilgili de aynı şey geçerli, halsiz bırakan bir diyet.Zaten çok sağlıklı değil, şeker meyve gününde meyveden alınıyor, ötesi yok.Kan şekeri düşük oluyor genelde.Doktora danışmak lazım bence bu tarz konularda.

Süt ürünleri günü için ilk sayfaya bakabilirsiniz.Ben süt&yumurta ve yoğurt diye hatırlıyorum.Yani ya sadece full yoğurt yenecek ya da süt yumurta birlikte.Yanılıyor da olabilirim.

Bir de arkadaşlar şu var; kaçamak mı yapıyorsunuz tamam yapın, ağzınızı bağlayacak halimiz yok ama kafadan eklemelerle tek tipi bozmayın lütfen.Öğlen bir parça çukulata yemek kaçamaktır, ama etin yanında yoğurt yemek kaçamak değil, bilinçlice diyeti bozmak olur.Sebzeyse yanına ekmek eklenemez.O zaman tek tip olmuyor, kafadan diyeti bozuyorsunuz, yoğurt gününde oturun 2 kova yoğurt yiyin ama ekleme yapmayın.Ben sadece emeğinize üzüldüğüm için yazıyorum, neden 300 gram daha eksik çıkmayasınız? Zaten diyet ağır, zor, zaten aç kalıyoruz, bari hakkıyla yapalım da güzel güzel kilo verelim.Tabii herkesin kendi tercihi, ben sadece uyarmak istedim.

Yarına daha hafif uyanmak dileğiyle,
İyi geceler.

hayırlı sabahlar bu gün güne sporla başladım yaklaşık bir saat yürüdüm oda 4 km oldu.mekik çekemedim halim kalmadı belki öğlen çekerim bu gün meyve günüm elma yemeyi düşünüyorum ben bu hafta regli haftam sanki biraz şiş gibiyim olsun hafta sonuna az kaldı hafta sonuda abartmazsam iyi olur

selam winstonligt,günlerin yerlerini değiştirebiliyormuyuz acaba?
seni çok azimli gördüm,başarılar cnm diyetinde...ne kadar zamandır yapıyorsun ve ne kadar verdin bu dietle?

günaydın fıstıklarrrrrrr bugünkü bildirimim : -700 yani 4 günün sonunda giden 3 kilo yarına 70leri görmek istiyorummmm -600 bile gitse ucundan göreceğim 79.9 la :))) ama daha fazlasınıda isterim tabi ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…