- Konu Sahibi incilideniz
-
- #13.861
canım ben bıraz tuz pul bıber ve kara bıber atım yedım....
ben de aranıza katıldım kızlar. bugün patates haşlaması yiyiyorum ayyy ne tat ne tuz ya... karnım da çok aç ama dayanmalıyız... sabahtan beri sadece 2 küçük patates haşlaması yedim. bi de bugün regli oldum. zor geçiyo ama caymak yok. yarın sebze günü ben brokoli haşlıcam. bi de havuç yemeği düşünüyorum. başka alternatifi olan var mı?
102.9şa baslamıştım.1.5 ay oldu sanırım. arada duraksamalar oldu ama 9 kilo verdim.en cok bu diyet işe yaradı.isveç yaramadı.yarın yeniden baslıyorum. 20gün kesintisiz yapıp 80lerigörürsem havalara ucacam. ama ucabilirmiyim bilemiyorum
günaydın canlarım. önceikle iradeli mutlu sağlıklı huzurlu bir yıl diliyorum hepimize. insallah tüm güzelikler 2012de bizi sevdiklerimizi bulur. bu haftada regl olmama ragmen 94.400le kapattım. pazar yeniden baslayacagım. 8li akamlara az kaldı. heyecanlandım. içine giremediğim pantolonumun bol gelmesi yetti bugün. akşama cok güzel olacagım.
en azından kararlılıkla başladığım bi diyet buda bişey eskide pazartesi 08.00 da başlar öğlen 14.00 e kadar anca dayanırdım şimdi bozsan bile üçüncü günü bozuyorum önemli bi gelişme bu benim için
bende zorlanmıyorum meyve günü vve yoğurt günü zorladı.. ben çalılştığım için 3 öğün aynı olması işime geliyor sen kaç hafta yaptın? gerçi düzensiz yaptım diyorsun ama ne kadar sürede verdin 5 kiloyu?ben bu diyetin sağlıksız olduğunu zannet miyorumprotein mineral vitamin karbonhidrat yani vücut için ne gerekliyse vucuda alıyosun ve bence problem olmaz diye düşünüyorum tabi istemeyen yapmaz ama izim gibi 10 15 kilo fazlası olanlar için hayali bile güzel ben bu diyeti yapmaya karar verdiğim zaman 76.5 kg ydim o gün karar vrdim bu dieti ypcaktım isveçide aklımdan geçirdim ama yok öğlen ayrı yemek yok akşam biftek ızgara bide o bifteği tart 200 gr m olcekmiş falandı felondu sevmedim açıkçası isveçi neysecime..bu dietede bi uydum bi uymadım bi bozdum bi yarım bıraktım ama genede ona rağmen şu anda dün 72 idim bu sabah 71.4 çıktı tartıda biraz yavaş ilerliyorum ama ben pko hastasıyım çocuk sahibi olmak istiyorum o yüzden aynı azimle devam adımıda azime koydum
ahh ahh aynı ben 4 ay önce başladım bir gün yaptım bıraktım 1-5 ay önce yaptım ikiğün yaptım üçüncüğün dayanamadım normale döndüm aslında iki ğünde 1.5 kğ gitmişti ya sizlere bişey sorcam ben kahvaltı yapmayı çok seviyorum bu diyeti sabah kahvaltısını yapıp diğer öğünlerde uygulasak olmazmı acaba benim bozmamın sebebi kahvaltı oldu aslında sabah sabah sade patates haşlaması veyahut sebze yemek yada tavuk haşlaması hoş degil kahvaltı derken tabi abartmadan 2-3 bardak çok az şekerli çay 2-3 zeytin 1-2 dilim peynir yeşillik 1-2 dilim kepek ekmegi zaten ben böyle kahvaltı yaparım hergün sabah böyle olsa öğlen akşam ögünü patates günü yapsak sebze günüyse öyle et günüyse öyle yapılsada verilmezmi acaba kilo .:26:
hazeran sen serbest günlerde ne yapıyorsun yoksa ara vermedinmi hiç ben serbest günler yüzünden 3 ileri 1 geri şeklinde verip alıyom yani motivem düşütü tartılmaya cesrat edemiyom verdiğim 7 kilonun kaçını aldm acaba diyeisveçi düşünüyodum yada dukanııı ama onlardanda geri dönen varr bu diyete
arkadasım ben de winston arkadasım gibi ara vermeden yapıyorum. 2 gün tatil olayı yok bizzde ful devam ki arada 4 5 gün verdiğim oldu ozamanda yediklerimi saysam midem bulanır ama 1 ,5 kilo farketti. diyete baslayınca 2 günde gitti oda.suan 1 ay daha ara vermeden devam edeceğim. zaten kedi gibi yemek yerdim ama çikolataya dur diyemezdim. yani günde 5li albeni koca boy cips 2 wanted bir orta boy yas pasta yediğimi biliyorum ki yanında 1,5litre kola kesin giderdi. kızımın süt dilimlerinide saymıyorum.okadar yerdim ona ragmen 100kiloda iyi kaldım :) suan belki tatlı yemediğimdende kilo veririm çok oldu.yılma gercekten veriliyor.ama 2 gün ara vereceğine dayanamzasan 1 gün ara ver sonraki gün sadece protein agırlıklı beslenip tekrar 5gün diyetini yapbırakmam sizi gidecek bu kilolar
kzı biz şişkolar hepimiz ay nıyız yaaa yazılanlara bakıyorumda aynı ben tamdır bende bugün başladım tekrar somestra kadar 3 set yaparım 5*5 diyetini inşallahh şu cetvelimizdeki farklarıı ilerletmmeiz dileğiyle
winstonu da takip ediyorum çorba diyetine başalmıştı bakalım o ne yaptııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?