5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

sabah bu üc meyvenin yarisini yiyebildim ancak,2 koca bardakta ilik su ictim,az öncede meyvelerin diger kalan yarimlarini yedim,

merhaba canlarım bu hafta hastan olayından dolayı diyetim biraz bozuldu sadece 800gram vemişim. 93.300geldim. offfff. 3günde bozuldu ya. şimcik neyapsamki bugün hastanede oldugum için kahvaltı yaptım. eve geldim daha bişey yemedim. yarın 1gündenmi baslasam yoksa 3günü tekrarlayıo devammı etsemki kararsızım

bugün et günüm sabah sabah haşlanmış tavuk yedim minik bi kase kadar. birazdan tost makinesinde yapıcam tavuğu bi de öyle deniyeyim
ben her sabah bi çay kaşığı ballı limonlu ılık su içiyorum bu diyettede her sabah içtim. sabah tartıldım dünkü kilomdayım.
winstonlight; dediğin gibi önemli olan kalori hesabı yapmak ona göre beslenmek. aman meyve nedirki ne de olsa ekmek yemiyorum diyip bi kilo meyve yersek ne anlamı kalırki....
herkes meyve gününde oldukça zorlanmış benimde yarın meyve günüm bakalım şimdilik iyi gidiyo zorlanmadım pek umarım yarında zorlanmam

günaydinnn hic kacamaksiz bu güne kadar geldim,tam 5 kilo gitmis .85 le baslamistim 80 olmusumbugün yogurt yemeyi düsünüyorum yumurta yiyemem ,hafta sonuda cok agir yemiycem pazartesi devam ,hamile kaldigim kiloya az gelmek isiyorum,yani 75.bi bes kilo daha verirsem gerisini yavas yavas veririmdün 42 beden ceket aldim harika durdu üstümde,belimin inceligi cikti,kendime güvenim geldi,cok mutluyum

selam kizlar bu diyet çok ilgimio çekti fakat bir sorum olacak, mesela ben 161 boyunda ve 69 kilodayim bu diyeti diyelimki 5 gün yaptim sonra ara verince veya sadece biraz yediklerime dikkat edersem kilolarin hepsini geri alirmiyim? aranizda birakir birakmaz geri alanlar varmi? zaten ben yapsamdan ta$ çatlasa 1 kilo veririm diye dü$ünüyorum ama yinede 5 gün ugra$ipta 6. günü¨o kiloyu alacaksam hiç ba$lamayayim, siz ne dü$ünüyorsunuz?

Tebriklerr :))

Hafta sonunu hafif geçirirsen sadece 1 kilosu geri gelecek sonra önümüzde ki hafta yine yaparsan vereceksın. Bırakma derim canım. Bak benim tam on kilo oldu.

Dikkat ederseniz kesinlikle almazsınız. Bu benim fikrim tabi.

kızlar uzun süredir sizi takıp ediyorum ama katılamadım 6 aylık bebegım var ama şimdi başlamak istiyorum bu haftaa benden başka başlıcak olan yokmuu..???

kızlar cumartesi günü tartıldım 1.4 kilo vermişim

benim diyet yapmaya başlayalı bu hafta 4. haftamdı 4. haftamda bu diyeti uyguladım birazda kaçamaklı devam ettim

ama ben bu kadarından da memnunum bu hafta da devam edicem bu diyete

hepimize kolay gelsin

teşekkürler sanada kolay gelsin 4 haftada toplam ne kadar kilo verdin acaba..

kızlar uzun süredir sizi takıp ediyorum ama katılamadım 6 aylık bebegım var ama şimdi başlamak istiyorum bu haftaa benden başka başlıcak olan yokmuu..???

Ben de yarın sabahtan itibaren başlıyorum

Patatesimi haşladım, kocaman bir tas kırmızı biber ve karabiberli püre haline getirdim ~
Bakalım neler olacakkkk

Canim ben bu hafta oruc tutuyorum ama yinede bu diyette gonlum vardi taki iftara bir kac saat kalana kadar istahima gelmedi patates yemek, ama belki yarin yaparim iftarda

Orucluyken dayanabıleceğini sanmıyorum canım, bence oruçların bitince başla çünkü zaten ağır bir diyet yanı tek tıp beslenıyorsun, onca saatlık aclıktan sonra bırde az yıyınce dayanamayabılırsın tabı...

miktar konusunda sinirlama varmi bu diyette? ama haklisin mesela gün boyui aç kalipta ak$am sadece meyveyle midem rahatsizlanabilir belkide

artık buraya girip ve başka topiklere girip başlıycam demekten utanıyorum yaa başlıyorumm veriyorumm buraya yazıyorum sonra alıyorumm aldığımı söyleyemiyorum 1 haftadır içime kapandım moral bozukluğuna daha çok yiyorum kilo aldığımı görünce inadımdan daha çok yiyorum ama olmaz olmamalı pantolonlarım çok sıkıyo yani iyice almışım ben napıcammm yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…