- Konu Sahibi incilideniz
-
- #14.001
teşekkürler sanada kolay gelsin 4 haftada toplam ne kadar kilo verdin acaba..
Ben de yarın sabahtan itibaren başlıyorum
Patatesimi haşladım, kocaman bir tas kırmızı biber ve karabiberli püre haline getirdim ~
Bakalım neler olacakkkk
bende sabah 3 km yürüdüm pateeslerimi elma dilimi yapıp baharattladım fırına verdim şu andada yiyorum ilk yemeyimi tuzsuz zor oluyo yaa patates
Ooo süpersin maşallah :81:
Bu sabah şansıma benim reglimin ilk günü ~ haliyle kilom biraz yüksek çıktı geçen hafta tartıldığıma nazaran :2:
Başlangıç kilom 73 malesef ~ hemen bir ticker ekleyeceğim :82:
Tuzsuz patates gerçekten zor ama şu anda çayla birlikte yiyorum ~ Durum beklediğimden iyi... Köri de koysam mis gibi olurdu diye düşünmeden edemedim ~
miktar konusunda sinirlama varmi bu diyette? ama haklisin mesela gün boyui aç kalipta ak$am sadece meyveyle midem rahatsizlanabilir belkide
bende sabah 3 km yürüdüm pateeslerimi elma dilimi yapıp baharattladım fırına verdim şu andada yiyorum ilk yemeyimi tuzsuz zor oluyo yaa patates
Bende tuzsuz yiyemeyenlerdenim.
Tuz ve baharat ekliyorum yoksa hiç yenecek gibi degil.
kzımız aşı günüydü bugun dışarı cıktım geldıyımde cok acıkmıstımm zorlanıyorum yaaa((
neden ben böyleyim yaa((((utanarak söylüyorum ama ilk günden filee cok acıktım beyaz peynir yedim ((bitmedi yan komşum çok güzel bir börek yapmış getirdi dumanı üstünde :))acayıp güzel kokuyoo azcıkta ondan yedim tabi benim moraller sıfır..yarın tekrar başlıyorum cumartesiye kadar bu sefer utanmak istemıyorum:not:3 km daha yürüdüm toplam 6 km yaptı inşşl bir faydası olur....
bence kesinlikle olur, yürüyüşün çok büyük artısı var bi kere ~ yavaş yavaş bünyen de alışacak inşallah ilk günlerde fire verdik diye yılmayıp devamlılık sağlarsak sonunda bizler kazanacağız inşallah ~
insallah motive olmaya ihtiyacım varr(
Arkadaşlar bende bugün başladım . Yarın sebze günüm. Bildiğiniz hafif bir sebze yemeği tarifi bilen varmı ?
Ve sizce sadece sebze mi yiyebilirim yoksa sebze yemeği olur mu ?
suyu fazla iç ben ek gidalara başladım oyüzden bu diyeti yapıyorum ama pek başarılı geyilimmbenm diyet harika gidiyo ama sütüm azaldı sanki
motivasyonu kaybedecek bi şey yok ~ haftayı sağ salim atlatırsak inşallah hepimiz kilolalarımızın ufak tefek firelerle bile değiştiğini görünce gayet mutlu olacağız bence ~ o da bizi motive etmeye hayli hayli yetcektir diye düşünüyorumm :93:
Bugün de benim sebze günüm, kalktığımda aklımda çorba vardı ve hemen onu yaptım... Sarmısakları tam 1 tatlı kaşığı *sadece yanıp yapışmasınlar diye* yağda kavurdum sonra da içine ıspanağı koydum... O biraz pörsüdü tabii sonra üzerine brokoli ve küçücük bir havucu koyarak tatlı suda haşladım, içine biraz baharat ekledim ve blenderdan geçirdim ~ Şahane bir sebze çorbası oldu (tuzu olmasa da...)
Sana da tavsiye ederim canım... Bunları bi önceki geceden yaparsan daha iyi olabilirBen en son dün akşam 9'da kahve falan içmiştim ve anca 13:45 civarı çorbama kavuştum geç kalktığımdan dolayı ~ Yeşil çay içtim beklerken ama yine de kalkar kalkmaz sıcak bi çorba daha iyi olabilirdi sanırım ... :26:
Bugün de benim sebze günüm, kalktığımda aklımda çorba vardı ve hemen onu yaptım... Sarmısakları tam 1 tatlı kaşığı *sadece yanıp yapışmasınlar diye* yağda kavurdum sonra da içine ıspanağı koydum... O biraz pörsüdü tabii sonra üzerine brokoli ve küçücük bir havucu koyarak tatlı suda haşladım, içine biraz baharat ekledim ve blenderdan geçirdim ~ Şahane bir sebze çorbası oldu (tuzu olmasa da...)
Sana da tavsiye ederim canım... Bunları bi önceki geceden yaparsan daha iyi olabilirBen en son dün akşam 9'da kahve falan içmiştim ve anca 13:45 civarı çorbama kavuştum geç kalktığımdan dolayı ~ Yeşil çay içtim beklerken ama yine de kalkar kalkmaz sıcak bi çorba daha iyi olabilirdi sanırım ... :26:
tebrikler yaa harika gidiyor ben file veriyorum arada ama başarıcam bu diyeti eşim dalga konusu yaptı beni((
Çok sağol canım ellerine sağlık . Akşam yapmayı denicem inşallah beceririm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?