5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

teşekkürler sanada kolay gelsin 4 haftada toplam ne kadar kilo verdin acaba..

4. haftamda bu diyeti uyguladım öncesinden de belli bi listem yoktu az az herşeyden yemeye çalıştım akşamları bişey yemedim duramadığımda 1 2 acuç ççekirdek yedim

4 haftada 5.2 kilo verdim bu hafta da bu diyete devam edicem

bende bugün başladım bu diyete....
bide spora başlıyorum bu akşam..
hedef 11 kilo

bende sabah 3 km yürüdüm pateeslerimi elma dilimi yapıp baharattladım fırına verdim şu andada yiyorum ilk yemeyimi tuzsuz zor oluyo yaa patates

Ooo süpersin maşallah :81:

Bu sabah şansıma benim reglimin ilk günü ~ haliyle kilom biraz yüksek çıktı geçen hafta tartıldığıma nazaran :2:
Başlangıç kilom 73 malesef ~ hemen bir ticker ekleyeceğim :82:

Tuzsuz patates gerçekten zor ama şu anda çayla birlikte yiyorum ~ Durum beklediğimden iyi... Köri de koysam mis gibi olurdu diye düşünmeden edemedim ~

kzımız aşı günüydü bugun dışarı cıktım geldıyımde cok acıkmıstımm zorlanıyorum yaaa ((

miktar konusunda sinirlama varmi bu diyette? ama haklisin mesela gün boyui aç kalipta ak$am sadece meyveyle midem rahatsizlanabilir belkide

Sınır yok canım ama Winston da bende az yiyoruz.
Mesela sınırsız patates ama günde 2 yada 3 adet yiyoruz. Kendımız sınır koyduk diyelim yani.

Ben toplamda 9 kilo verdim. Yarın yeniden başlıycam mesela, bi üç kilo daha verirsem çok iyi olur.

tam 1 hafta oldu bu diyete başlayalı. 66,9 ile başlamıştım şuanda 63,2 kiloyum. serbest günlerde çok yemedim ama ilk 2 günde iki kilo verdim sonraki günlerde pek veremedim. bu hafta ara verecem spor ve az yemeye devam tabi bakalım sonuç ne olcak

kzımız aşı günüydü bugun dışarı cıktım geldıyımde cok acıkmıstımm zorlanıyorum yaaa ((

Ben ilk günü atlatabileceğim kolaylıkla sanki :) Arada bir fincan türk kahvesi içtim -tatlandırıcı koyarak ve 6 gibi de akşam yemeğimi yedim (püremi )

Şu ana kadar 1 litre su içtim sadece ~ 2 litreye tamamlarım geceye kadar onu da... Spor olarak biraz dans ettim ve annemin yerine ütüleri bugün ben yaptım
Biraz sonra yeşil çayımı da içerim (çilekli olanını tavsiye ederim yeşil çayın kokusundan hoşlanmayanlara )

Sebze ve et günü de geçer de... Bakalım meyve günü nasıl olacak ~

Pes etmek yokkk... Biraz tuzdan da çok bir şey olmaz sanırım ~ Bol şansss

neden ben böyleyim yaa((((utanarak söylüyorum ama ilk günden filee cok acıktım beyaz peynir yedim((bitmedi yan komşum çok güzel bir börek yapmış getirdi dumanı üstünde :))acayıp güzel kokuyoo azcıkta ondan yedim tabi benim moraller sıfır..yarın tekrar başlıyorum cumartesiye kadar bu sefer utanmak istemıyorum:not:3 km daha yürüdüm toplam 6 km yaptı inşşl bir faydası olur....

bence kesinlikle olur, yürüyüşün çok büyük artısı var bi kere ~ yavaş yavaş bünyen de alışacak inşallah ilk günlerde fire verdik diye yılmayıp devamlılık sağlarsak sonunda bizler kazanacağız inşallah ~

Arkadaşlar bende bugün başladım . Yarın sebze günüm. Bildiğiniz hafif bir sebze yemeği tarifi bilen varmı ?
Ve sizce sadece sebze mi yiyebilirim yoksa sebze yemeği olur mu ?

insallah motive olmaya ihtiyacım varr (

motivasyonu kaybedecek bi şey yok ~ haftayı sağ salim atlatırsak inşallah hepimiz kilolalarımızın ufak tefek firelerle bile değiştiğini görünce gayet mutlu olacağız bence ~ o da bizi motive etmeye hayli hayli yetcektir diye düşünüyorumm :93:

Arkadaşlar bende bugün başladım . Yarın sebze günüm. Bildiğiniz hafif bir sebze yemeği tarifi bilen varmı ?
Ve sizce sadece sebze mi yiyebilirim yoksa sebze yemeği olur mu ?

Bugün de benim sebze günüm, kalktığımda aklımda çorba vardı ve hemen onu yaptım... Sarmısakları tam 1 tatlı kaşığı *sadece yanıp yapışmasınlar diye* yağda kavurdum sonra da içine ıspanağı koydum... O biraz pörsüdü tabii sonra üzerine brokoli ve küçücük bir havucu koyarak tatlı suda haşladım, içine biraz baharat ekledim ve blenderdan geçirdim ~ Şahane bir sebze çorbası oldu (tuzu olmasa da... )

Sana da tavsiye ederim canım... Bunları bi önceki geceden yaparsan daha iyi olabilir Ben en son dün akşam 9'da kahve falan içmiştim ve anca 13:45 civarı çorbama kavuştum geç kalktığımdan dolayı ~ Yeşil çay içtim beklerken ama yine de kalkar kalkmaz sıcak bi çorba daha iyi olabilirdi sanırım ... :26:

tebrikler yaa harika gidiyor ben file veriyorum arada ama başarıcam bu diyeti eşim dalga konusu yaptı beni((

Çok sağol canım ellerine sağlık . Akşam yapmayı denicem inşallah beceririm

tebrikler yaa harika gidiyor ben file veriyorum arada ama başarıcam bu diyeti eşim dalga konusu yaptı beni((

bence de yapacaksın, başaracaksın, yılma sakın ~ alay edenlere inat başaracağız ben de sadece okul hayatım bitti diye bi anda bu kadar kilo almayı kendime yediremiyorum o yüzden yetti artık diyorum çünkü 5-6 ayda gerçekten eskiden yaşımdan küçük bile gösterdiğim söylenirken şimdi resmen çökmüş vaziyetteyim... kilo insanı çok değiştiriyor, öyle kilolarımla barışığım ben diyenlere de inanamıyorum zaten bu yüzden... tabii ki de kimse iğne iplik olmak zorunda değil ama önce sağlık ! hiçbir şey için değilse bile önce sağlığımız için göze almalıyız bazı şeyleri ~
ben 84 kiloydum 5-6 sene önce, sonra nasıl olduğunu bilmediğim bir şekilde 1bçk-2 sene içerisnde 62 kiloydum, çok da memnundum halimden *filinta gibi falan değildim, balık eti sayılırdım ama 10 kilo torba taşırken bile "aman tanrım ben 84 kiloyken vücudum demek ki böyle hissediyormuş" diye düşünüyordum... Şimdi ise yine 73'ü gördüm, çok korkuyorum eski günlerime geri dönmekten :2: Dukan'ı kaldıramadı bünyem yazın, benim artık son çarem bu gibi... o yüzden illa ki yapacağımmm, başaracağımm ~ herkese de elimden geldiğince bu süreçte destek olmaya çalışacağım ki kendi amaçlarımı hatırlamış olayım ben de

Çok sağol canım ellerine sağlık . Akşam yapmayı denicem inşallah beceririm

Bence becerebilirsin Saziye Çok çok kolay bi tarifff ~ Afiyet olsunnnn

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…