- Konu Sahibi incilideniz
-
- #14.021
bence de yapacaksın, başaracaksın, yılma sakın ~ alay edenlere inat başaracağızben de sadece okul hayatım bitti diye bi anda bu kadar kilo almayı kendime yediremiyorum o yüzden yetti artık diyorum çünkü 5-6 ayda gerçekten eskiden yaşımdan küçük bile gösterdiğim söylenirken şimdi resmen çökmüş vaziyetteyim... kilo insanı çok değiştiriyor, öyle kilolarımla barışığım ben diyenlere de inanamıyorum zaten bu yüzden... tabii ki de kimse iğne iplik olmak zorunda değil ama önce sağlık ! hiçbir şey için değilse bile önce sağlığımız için göze almalıyız bazı şeyleri ~
ben 84 kiloydum 5-6 sene önce, sonra nasıl olduğunu bilmediğim bir şekilde 1bçk-2 sene içerisnde 62 kiloydum, çok da memnundum halimden *filinta gibi falan değildim, balık eti sayılırdım ama 10 kilo torba taşırken bile "aman tanrım ben 84 kiloyken vücudum demek ki böyle hissediyormuş" diye düşünüyordum... Şimdi ise yine 73'ü gördüm, çok korkuyorum eski günlerime geri dönmekten :2: Dukan'ı kaldıramadı bünyem yazın, benim artık son çarem bu gibi... o yüzden illa ki yapacağımmm, başaracağımm ~ herkese de elimden geldiğince bu süreçte destek olmaya çalışacağım ki kendi amaçlarımı hatırlamış olayım ben de
aferin kız sana:))işte bu ...bende hiç inanmam kılolarımla barışigim diyene (obezlerden bahsediyorum)evlendiyim zamanki kilo gelme lazım yaza kadar ama file veriyorum ama bünyemı alıştırarak yapacagım bu rejimi kikolu olmak cok zor ergenlıkte bende kilolu bir kızdım heee hayatımda hıç zayıf denilecek gibi olmadım balık et dedikleri gibi ama hep kıloya musait olan biriyim her alış verişe cıkınca eve döndüyüm gibi rejime başlıcam sudan baska bişe içmicem demeken bıktımm:))mutlu bir yaz geçirmek için kilomu vermem gerek çünkü yaz evde geçmıyoo....
Sınır yok canım ama Winston da bende az yiyoruz.
Mesela sınırsız patates ama günde 2 yada 3 adet yiyoruz. Kendımız sınır koyduk diyelim yani.
Ben toplamda 9 kilo verdim. Yarın yeniden başlıycam mesela, bi üç kilo daha verirsem çok iyi olur.
aferin kız sana:))işte bu ...bende hiç inanmam kılolarımla barışigim diyene (obezlerden bahsediyorum)evlendiyim zamanki kilo gelme lazım yaza kadar ama file veriyorum ama bünyemı alıştırarak yapacagım bu rejimi kikolu olmak cok zor ergenlıkte bende kilolu bir kızdım heee hayatımda hıç zayıf denilecek gibi olmadım balık et dedikleri gibi ama hep kıloya musait olan biriyim her alış verişe cıkınca eve döndüyüm gibi rejime başlıcam sudan baska bişe içmicem demeken bıktımm:))mutlu bir yaz geçirmek için kilomu vermem gerek çünkü yaz evde geçmıyoo....
Ben zaten 5 kilocuk bir bebek olarak dünyaya gelmişim, kaderim oradan belliymiş sanırımhiçbir zaman iri yapılı olmak gerçeğinden kurtulamayacağım amaaa etli butlu yağlııı olmaktan kurtulabilirim ~ o yüzden de buradayım
yaz evde geçer mi hiçççç??? şimdiden hazırlık yapmakta fayda var tabii ki deee
Bu haftanın sonuçları nasıl olacak şimdiden çok merak ediyorummm.... bu haftadan sonra da inşallah ileriki haftalar için diyeceği(z)m aynı şeyi :81:
sen buraya böyle şeyler yaz ben gaza geliyorumm lüttfennnn:))...onun kilolu doğmakla ne kadar alakası var bilmiyorum ama ben zayıf doğup (benim zayıf cocugum olamaz diyen bir annenin evladıyım )iştahım olmadıgı zamanı bilmem mesala :))....yeşıl elma diyetinide takıp ediyodum sanki bunu cok yaapabiliyomuşum gibii:)))...ben böyle devam edeceyimm (çok uymayarak günde 6 km yürüyerek mısafirlerim gelecek çünkü)lütfen ben katılana kadar çok kilo verip gitmeyin burdan:))......saba tümerin konugu var ona bakıyorum şoktayım...
bu diyeti tam olarak yapıyormusunuz arkadaşlar. sınırsız patates yazıyor. kaç tane yediniz ilk gün mesela. birde sebze derken sebze yemeği yağsak hiç yağsız nasıl olacak. siz nasıl uyguluyorsunuz bu diyeti. bende başlamak istiyorum.
bu diyeti tam olarak yapıyormusunuz arkadaşlar. sınırsız patates yazıyor. kaç tane yediniz ilk gün mesela. birde sebze derken sebze yemeği yağsak hiç yağsız nasıl olacak. siz nasıl uyguluyorsunuz bu diyeti. bende başlamak istiyorum.
çok sevindim eğer moral ve gazzz verebildiysem biraz da olsa canımçünkü gerçekten de onlar olmadan diyetler kendi kendine gitmiyooooo ~ diyetisyenlerin bir özelliği de o zaten ben ortaokuldayken daha büyüme çağında (evet neredeyse doğduğumdan beri bu kilolarla uğraşıyorum anlaşıldığı üzere ) Banu Kazanç'a gitmiştim, çok da sevmiştim, o zaman böyle sosyetik falan mekanları olmadığından önce Beşiktaş Ota'da sonra da Osmanbey'de bir klinikte onunla birlikte diyet yaptım ve kilomu verdim lakin gerçekten hiçbir şey garanti değil işte, lise sonda ÖSS dönemi 84'ü gördüm ta ki daha önce anlattığım kendi kendime kilo verdiğim döneme kadarrrr... :18: demem o kiiii, bu doktorun mesela en sevdiğim yani psikolojik desteği de çok güzel vermeseydi o dönemlerde ~ önemli bir etken gerçekte, o olmadan neredeyse imkansızzzzz ~ dün ben de okudum yeşil elma diyetiniii, o biraz fazla tek tip beslenme ve sağlıksız geldi bana önce *sonra kahvaltı yapıldığını gördüm ve ekmek de yeniyor sanırım* ama ben yine de yapmam diyorum çünkü tansiyonum zaten genelde 9'a 5 gibi bir seyirde olduğundan o kadar su içersem bir yerlerde kesin yığılır kalırım ben Ama sen ilgileniyorsan bence meyve günü 2 kere yap bu diyette *uygulamakta zorluk çektiğin günleri çıkartıp* ve o 2 günde de yeşil elma ye ~ bence olabilir :26:
canım sen bu diyeti hallledersinn yaa çok motivesinn....bende bu diyeti 2 hafta yapabilseydim 1 haftada onu yapsam harika olurrrdu....bu diyette yer deyiştire biliyomuyduk acaba günleri istedimiz günden başlaya biliyomuydukk??
canım sen bu diyeti hallledersinn yaa çok motivesinn....bende bu diyeti 2 hafta yapabilseydim 1 haftada onu yapsam harika olurrrdu....bu diyette yer deyiştire biliyomuyduk acaba günleri istedimiz günden başlaya biliyomuydukk??
selam gecen hafta bu dieti hic kacamaksiz uyguladim ve sporlada destekledim tam 5 kilo gitti gercektende 85 ten 80 ne düstüm,hafta sonuda hic abartmadim,ama regl oldugum icin birden bire tartida 82 yi gördùm,ama yine yilmadim bu hafta yine devam ediyorum,yine hic kacamagimyok,gecen hafta zorlandim ama bu hafta hic zorlanmadim,sevdim valla ben bu dieti,su an yine 80 cikiyorum tartida bakalim cumartesi kac kilo vermis olucam,tek kacamagim kahveme a tmis oldugum tatlandirici oda bir tane,günde bir büyük fincan kahvem var sabahlari,gecen hafta hic tatlandirici kullanmadim,ama bu hafta kullandim,günde bir tatlandiricininda zarari olmaz heralde,haftaya devam etsemmi bilmiyorum ,yoksa ara verip vücudumumu dinlendirsem. sizce:44::44:
arkadaşlar,sizi takip ediyorum bayadır ve bu rejimi yapıyım dedimm..ama olmadı aslında güzel başladım ilk üç gün 2,5 kilo verdim ama 3.gün akşam kalp çarpıntım başladı ve çoğaldı ve sabah zor kalktım baş dönmesi kollarda ve bacaklarda halsizlikdoğal olarak bıraktım..varmı başka birine böyle etki eden merak ettimde??
Eşim beni kıskandıve kendi de bu diyete başlayacak yarın, doğal olarak ben de onunla tekrar başlayacağım
Bakalım erkek bünyesinde ne kadar işe yarayacak, gerçi erkekler daha hızlı kilo verir ama bakacağız.
Ona ayrı yemek pişirmeyeceğim için, evde akan, kokan bir şey de olmayacak.
Hadi bismillah.
Hepimize kolay gelsin.
Hmm anladim canim, peki bukiloyu ne kadar zamanda verdin? Ben su anda lahana corbasi diyeti yapiyorum 6 gunum kaldi ondan sonrada bu diyeti yapacagim insallah, o zaman yazarim buraya destek olursaniz cok sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?