- Konu Sahibi incilideniz
-
- #14.041
Uzun zamandan sonra tekrar buradayım
Bugün 1. gün.
Eşimle başladık.
Sabah bir minicik patates (haşlama-tuzsuz, yağsız, pul biberli) yanına sade nescafe
Regl olduğumdan bu hafta aman aman sonuç beklemiyorum ama üstümdeki suyu/ödemi atsam bana kar olacak.
Hepimize kolay gelsin.
Regl dönemindeyim, bugün ben de kendimi çoook halsiz hissediyorum... Sabah değil ama şimdi tartıya çıktım da bi, yarım kilo falan bile oynamamış
bakalım, ümidim ikinci hafta... bende bi hormonal falan anormallik mi var acaba diye düşünmeye başladım şu anda ~ bu diyet bile işe yaramazsa öleyim ben yemeden yaşayayım ya da varsa öyle bir şey
maaşşalah sabrınaa ben 5 ayddır yürüyorum hergün 3 km ama doğumda giden kilomlayım diyetime dikkat etmedim evet ama hiçmi kilo deyişez yürüyüş yapmasam alacaktım demek..
bende bugun basladım kızlar hıc kacamak yapmadım bakalım nolck destek cıkalm bırbırımıze zayf kızceler olalım artık
kızlar bıde bısı sorcam karnıbahr war yarn ıcın nasl yıyebılırm onu
kızlar bıde bısı sorcam karnıbahr war yarn ıcın nasl yıyebılırm onu
esimde beni kiskanmaya basladiher sabah diyo bende basliyorum ne yiyoruz bugün diyo,aksama bi bakiyorum mutfakta biseyler yiyo herkesin harci degil bu diet diyorum vallahi banada bravo,yanimda neler neler yiyolar dönüpte bakmiyorum bile ne iradeliymisimde haberim yokmus yarin yogurtmu yesem sütmü icsem acaba,
Hayırlı olsun canım, bende geri geldim valla, yarın yeniden başlıycam. 10=2 yi yaptım, kilo da almadım fakat vermedim de, kilo çok olduğu için bu diet daha etkili bende herhalde. Patateslerimi haşlıyorum, yine biraz kilo verirsem çok sevinicem. İkili rakamları görmek istiyorum artık :))
Benimki sabah 8de başladı bu diyete, 8buçukta "poğaça yiyorum" dedi.Yarım saat de pes etti yani
Kilolarımızla takılmayı severler, bir de azmimizi görüp takdir etseler gam yemeyeceğim
Süt tok tutar derler sözde ama sabahtan akşama kadar sıvı almak bana zor geliyor, ben hep yoğurt yemiştim, nispeten daha rahat geçer.
Hoşgeldin o zaman, burası kürkçü dükkanı gibi, giden geri geliyor
Ben de bugünü kapattım.
Sabah; sade nescafe & ceviz büyüklüğünde patates (eşime 2 patates haşladım, bana da filenin dibinden patates taklidi yapan ceviz gibi patates düştü)
Öğlen; yok
Akşam; 2 orta patates, 3-4 fincan şekersiz siyah çay.
Kilo çizelgene ne oldu? Görsek, gözümüz alışsa güzel olur.
Hayır kimlerle yarışıyoruz bilelim değil mi?
Yaptım canım çizelgemi :)
Önümüze ki cuma ikili rakamları görsem ne güzel olur, bu kadar açlığa değsin bareMutluyum çok azıcık kilo vermeme rağmen bebeği daha rahat kaldırıyorum, daha rahat spor yapabiliyorum artık. Düşün ki bi on kilo daha versem nasıl hareketleneceğim. Ne kadar aptallık yaptım bunca zaman bu yağları ağır bir yük olarak taşıdım.
Kolay gelsin sana canım, yeşil çay şimdi ödemini de alır senin, rahatlarsın.
Bende yedim patatesimi ve yanında nescafemi içtim. Ohh çok mutluyum...
Ne kadar daha devam edeceksin? Bir de haftasonu ara veriyor musun?
Canım 90 ı görene kadar devam etme kararı aldım.
İş arıyorum işe başlayana kadar da daha bir toparlanmış olur hem vucudum diye düşündüm. Ben iş bulana kadar 1 ay daha geçer, o arada daha da veririm her halde.
Normalde ara veriyordum ama artık vermesem mi diye düşünüyorum. Senin gibi 4 tur üst üste yapsam çok iyi olur.
Ben de başladım bugün. Meyve günüm.
Minicik bir elma, bir de portakal yedim kahvaltımda. Önceden yaptığımda hiç kaçamak yapmamıştım ben, minicik bir parça bile. Ya çok iradesizim ya çok iradeliyim ortam yok
Ama tartının pili yok ve kaybedeceğim bir gün bile beni kötü etkiler diye düşündüm ve başladım bugün.
Herkese kaçamaksız günler diliyorumm
Aynen benYa sıfır kaçamak ya da limitsiz kaçamak O yüzden diğer diyetlerde ben savsaklıyorum, yok ara oldu şunu yiyeyim yok bu diyet bunu sınırsız vermiş ben de yiyeyim derken olmuyor ama bu diyet hem zor hem de asker disiplini istiyor
Yiyecekler belli, gün belli, gidecek kilolar belli.
Bize kalan boğazımızı tutup, kaçamak yapmadan karşılığını almak.
Umarım başarır, bir daha da buralara uğramayız
bugn sebze gunm karnbahar hasladım ama yıemıorum cok kotu tadı ne olur bı fıkır wern bna ne yıyeblırım
Ayy ben açıım
Açlık iyidirŞimdi leptin hormonu salgılanıyor, vücut yağları parçalıyor ve biz inceliyoruz
Ben 9 gibi brokoli yedim, hala bir şey yemedim.
Acımdan ölüyorum ama 5 gibi yiyeceğim, hem öğle hem akşam yemeği gibi olur, akşamı da erken kapatmış olurum diye bekliyorum.
Umut ve irade şişmanın ekmeği işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?