- 1 Ağustos 2010
- 5.374
- 205
- 163
- Konu Sahibi incilideniz
-
- #14.081
Merhaba ben bu diyette hic kalori hesabi yapmadim. Belki gunde bir kilo patates yada bir kg havuc yada sinirsiz ne zaman CANIM isterse meyve yedigim oldu.4. Kez uygulamama ragmen ucuncu gunumde yine iki kilo kaybettim. Bugun durumu bilmiyorum . Diyet bitince ara veriyorum dort gun falan abartmadan son kilomu korumaya calisiyorum.78 lerden simdi 69u zorluyorum.et gunu benim icin cok guc geciyor.herkeze kolay gelsin.
su we cay ıcerek aclıgımı bastırıorum ama nolursa olsn yapcm bu dıyetı we artık dıyet dıe bısı duymak ıstemıorum hayatmda cok sıkldm yaa
bugun 60 tam mekık
30 yarım mekık
50 sag 50 sol yana mekık
30 popo 30 yerden cewz toplama
30 sag bacak 30 sol bacak we 30 sırt hareketı yaptm
maşallah canım hep böyle olursun inşallah
ınsallah facede fotografımı gorenler arıo nasıl zayfladın dıe bnde dha cok hewese gelıorum
Oo o kadar fark etti mi canım 5 kiloyla ne güzel
hayr cnm ben bundan 1 sene once felan 86 87 ydım snra 76 ya ınıp orada takılı kalmıstm kı kk uye oldm we smdı daha da cabk gtck ıns kılocklarım
Darısı başıma inşallah :)
İnşallah kaçamaksız bir gün olur
merhaba 1 haftadır takip ediyorum yazdıklarınızı, bende yaptım bu arada. 5 günde 3 kilo vermişim, 63'düm 60 olmuşum çok sevindim. Bugün boş günüm ama fazla abartmayı düşünmüyorum, yarında çorba içerim sanırım.
Boyum kısa olduğu için 60 kilo çok kötü duruyor, bir süre ara vermeden yapacağım sizler gibi bende. Umarım hepimiz istediğimiz kiloya ulaşırız.
Bu arada ben en çok et gününde zorlanıyorum. Çok fazla et yiyen ve seven biri olmadığım için sabahtan akşama kadar onu yemek aşırı zorluyor, onun yerine bu hafta yumurta yedim bir sakıncası olmaz dimi?
3.gün /et günü
Et yiyemediği için yumurta tercih eden arkadaş, 2 gün sonra süt ve süt ürünleri gününde tekrar yumurta yemek yerine yoğurdu seçebilir.Hem 2 gün yumurtadan gıdaklamamış ve bıkmamış olur, hem de yoğurt yağ yaktığından güzel bir seçim olur bence.
Çikolatalı puding yemek istiyorum!
Çok istiyorum, mutfakta duruyor öylece, yesem ne olur bir kase
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?