- Konu Sahibi incilideniz
-
- #16.021
sen benim yanımda süpersin yaa ben çok taktım bu kiloları genelde herkes iyisin diyo şişman durmuyosun diolar ama ben çok rahatsızım çünkü azda bi kliom yok yani
canım bencede çok iyi bi günde böle olması inşallah sonunda hepimiz istediğimiz kiloya gelicez azim gerekli biraz kaçamakta yapmamaya çalış bence bende dün çok halsizdim hele akşam iyice göçtüm ama kaçamak yapmadım bugün çok rahatım karnım tok sırtım pek
kızlar selam uzun süredir siteyi takip etmeme rağmen aranıza yeni aranıza yeni katıldım bu diyeti yapmaya başlayalı 2 gün oldu bugün 3.günüm sabah tartıldım ve tam 1.500 gr vermişim çok mutluyum :) inşallah geri almazsam tabi hepinize tavsiye ederim kesinlikle yapın hiç zor bi diyet deil sebze günü hariç :) haşlanmış kabak hiç hoş olmuomuş meğer :)
benimde bugün 3. günüm. sebze günüm çooook zor geçti, bidahakine salata yapıp yiyecem. yarını da dört gözle bekliyorum meyveyi çok severim. bu sabah tartıldım 2 günde 1 kilo vermişim. çooook zoooor kilo vermek, alması da bi o kadar kolay
canım yapamamışsın bendede aynısı olmuştu baştan yap düzelir
evet canım vermesi çok zormuş meğer ben daha önce hiç diyet yapmamıştım ama baktım aldı başını gidio dur demek lazım dedim benimde sebze çok zor geçti haşlanmış kabak iğreennnnççç haftaya patlıcan közlücem domates koycam içine salata gibi öle yicem bakalım öle düşünüyorum yada marul falan öle bi salata
evet canım yapamamışımşimdi düzelttim oldu sanırım tşk ederim bide ben smile yapamıyorum neden olabilir yeniyim diyemi acaba yoksa başka bişimi yapmam lazım.ayrıca bu tavuk ne kadar tok tutuo insanı ya bugün doyduğumu hissettim valla :)
günaydin güzeller,
ben ayniyim, 100 gr bile veremedim, dün yumurtanin yaninda beyaz peynir yedim sabahdan aksama kadar, ondan oldu heralde
pes etmek yok, bugün meyveyle basladim insallah veririm yarina yaaaa
Gunaydin arkadaslar bugun meyve gunum toplamda 1.800 kilo verdim.gune karpuz seftaliyle basladim
ay alla korusun neden olmuştu peki.diyetlemi alakalıydı ozmnda.eğer öyleyse amn dikkat et cnm.bu diyet okadrda sağlıklı değil bencee.tokum ama sıcaktanmıdır nedir bilmiyorum çok halsiz kalıyorum ben.2 günüde atlatsaydım bi daha yapmazdım uzunca bi dönem.şimdi haşlanmış patates yemeyi yemiyo gözüm ıyyyy :))bende 3 gün çıkmadım tuvalete bugünde bağırsaklarım bozuldu, biraz korktum yalan yok diyet yüzünden olmasın. Daha önce mide kanaması geçirmiştim en korktuğum da o zaten umarım hiç bir şey olmadan geçer diyet.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?