- Konu Sahibi incilideniz
-
- #16.041
yarin yogurt günüm, yani son gün, 2 gün arada sapitirim heraldepazartesi tekrar baslasammi bilemedim belkide isvec diyeti yaparim bilemiyorum, su kilolardan bi kurtulsam rahat etcem ha, güzelim kiyafetlerim dolabimda bekliyorlarr....
Herkese gunaydin 4. Gunum bitti bugun son gunum toplam2 kilo verdim 71 isim 69 olmusum 2 kilom kaldi haftaya devam edemem koye gidicez cunku AMA dikkat edicem sizlerde durum nasil
bende 3 gün çıkmadım tuvalete bugünde bağırsaklarım bozuldu, biraz korktum yalan yok diyet yüzünden olmasın. Daha önce mide kanaması geçirmiştim en korktuğum da o zaten umarım hiç bir şey olmadan geçer diyet.
canım dün yoktum çünkü işe bile gidemedim çok rahatsızlandım halsizlikten ölüyodum ve serum yedim bugünde bıraktım son günüm olmasına rağmen bugün yapmıcam eşim çok kızdı.73,4 le başladığım rejimimi 71 le bırakmış bulunuyorum bundan sonrada yapmıcam hiç bişey sağlıktna önemli deil anladımki eskisi gibi sağlıklı beslenmeye dikkat ederek daha yavaş ama sağlıklı kilo vermeyi düşünüyorum zaten iki ayda 6 kg vermiştim az ama öz gitsin bundan sonra.yapmak isteyenlere tavsiyem şudur ki kilo verdiriyo evet ama yediğiniz an alıosunuz dün sabahtan akşama kadar meyveyle durmaya çalıştım fena olunca az bişey taze fasülye yedim oda ekmeksiz ve 3-4 çataldı ama sabah kalktığımda 1 kg almış gözüküodumdemekki yiyince hemen alınıo kilolar bilginiz olsun.. herkese kolay gelsin
canım çok geçmiş olsun bende aynı oldum hastalandım dün ve bugün bıraktım hastanelik olunca hiç bişey sağlıktan önemli deil anladımki
elaa canım bozayım mı sende mi ishaldin korkutma beni gerçi hastaneye gitsem hastanelik hale geldim de
DÜNKÜ tavuk gününden sonra ben epey kendime geldim..meyve günü korkutuyodu ama şimdilik korktuğum gibi değil.65.3 olmuşum bu arada 67 ile başlmıştım.yarınıda atlATIRSM BENDE bırakcm şimdilik tekrarlamayı düşünmyorum...
canım sen bilirsin ama eşimde bırak bırak diye zorla bişiler yedirdi çok halsiz düştüm ben baş ağrısı ishal mide ağrısı çok fazla açlık hissi oldu bende bugün yiyorum artık ama yinede içim almıo midemde küçülmüş zaten istesemde yiyemiorum
canım dün yoktum çünkü işe bile gidemedim çok rahatsızlandım halsizlikten ölüyodum ve serum yedim bugünde bıraktım son günüm olmasına rağmen bugün yapmıcam eşim çok kızdı.73,4 le başladığım rejimimi 71 le bırakmış bulunuyorum bundan sonrada yapmıcam hiç bişey sağlıktna önemli deil anladımki eskisi gibi sağlıklı beslenmeye dikkat ederek daha yavaş ama sağlıklı kilo vermeyi düşünüyorum zaten iki ayda 6 kg vermiştim az ama öz gitsin bundan sonra.yapmak isteyenlere tavsiyem şudur ki kilo verdiriyo evet ama yediğiniz an alıosunuz dün sabahtan akşama kadar meyveyle durmaya çalıştım fena olunca az bişey taze fasülye yedim oda ekmeksiz ve 3-4 çataldı ama sabah kalktığımda 1 kg almış gözüküodumdemekki yiyince hemen alınıo kilolar bilginiz olsun.. herkese kolay gelsin
kizlar ben yine veremedim, halen 62,8 kgum, SIKILDIM ama yaa, bugün bu diyeti yapmicam, 2-3 gün ara vercem normal beslencem, 3 gündür bozmadan ayni kiloda kalmak bezdirdi beni, möralim cok bozuk, size kolay gelsin
Canım bozma moralini bilmiyorum ne zamandır diyettesin ama belki bazen kilo vermiyoruz sabit kalıyor biliyorsun, bence az ye vericeksindir bozma diyetini bence.3 gündür sabrına yazık olur.
bende onu diyorum canim ya 3 gün ac gezdim önüme neler geldi tadina dahi bekmadim, 100 gr. bile eksilmedim, benim 5. günümdü bugün devamm etmicem motivasyon 0 0 0
sanada tsk ederim destegin icin canim, sana basarilar sende güzel vermissin ne mutlu sana
Canım çok saol darısı senin başına ben daha önceden 20 gün kilo vermedim 20. günde 1 kilo neler hissettiğini çok iyi biliyorum. 1-2 gün sonra yine dene pes etme olur mu ben bu diyeti yapamıycam, elma diyetini denemeyi düşünüyorum ama sadece bi kaç gün en azından sabah kahvaltısı var onda ayrıca çok iyi kilo vermişler 6 günde 12 kilo veren bile var o diyette
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?