- Konu Sahibi incilideniz
-
- #16.261
merhaba kızlar,
ben bugün başladım diyete yarını bekleyeedim bugün evdeyim diye çünkü o patatesler soğuyunca insanın boğazından geçmiyor. İnşallah işe yarar normal diyetlerle bu kadar kg yu birden veremiyorsun. Benim hedefim 5 kg zaten bu diyeti de 2 sene önce yapmıştım. 4 gün yaptım buna rağmen 3-3.5 kg vermiştim birde ben az da olsa tuz ekliyorum yediklerime düşük tansiyon problemim var. Herkes vermek istediği kg ları verir inşallah. Giden kg lar olsun keyfimiz artsın :)
bu hafta kimse başlamadımı bu diyete ? başlayan varsa paylaşalım arkadaşlar
kızlar ben daha önce bu diyeti denedim ama yapamadım çok zor bi diyet değil ama iradem zayıf akşam yaptığım güzel yemeklere dayanamayıp bozdum bugün tekrar deniyorum bu sefer kararlıyım çünkü vermem gereken kilo çok birbirimize destek olursak başarırız 3 patates haşladım bitanesini yiyebildim sabah bi bardak sirkeli su içtim şimdilik iyi gidiyo akşamı atlatırsam bozmam daha patatesi sevdiğim için zorlanmıyorum tuzu da fazla aramam olacak bu iş başlangıç kilom 80 şimdilik beğenmediğim 75 kilo hedefim bu arada 5 aylık oğlum var aç kalmadığım için emzirmeyi etkileyeceğini düşünmüyorum
merhaba arkadaşlar, bende yarın başlayacağım bu diyete. dün akşam okudum forumu evde patates olmadığından bugün başlayamadım. inşallah durmuş olan kilo verimimi artırır. bayrama kaynımın düğünü var ozamana kadar ne kadar kilo verirsem elbise üstümde okadar güzel durur diye düşünüyorum. :)
kolay gelsin bende patatesi severdim sabah ii oldu ama şimdi yarım patates anca yedim soğunca ii olmadı neyse inş akşamı etcez az kaldı :) bende 78.5 le başladım benim ilk hedefte 75 inş oluruz :) suda 1 litre ancak içtim..
2.haftayı yapıyorum.çok acıksamda ,evdeki yemekleri çok yemek istesemde şu hırsım var ya beni bir türlü yolumdan vazgeçirmiyor.kafama koydum 3 kilo zayıflayacam.bugün patates haşladım ve yeşil çay içtim.tabii bir de su.yarına da bir kase salata yaptım,domates,salatalık,nane,maydanozlu.bütün gün bu menüyü yiyecem.geçen hafta közlenmiş biber ,patlıcan ,domates yapmıştım,bu hafta farklı olsun istedim umarım listenin dışına çıkmam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?