5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

Bugün 1 minik elma, 2 küçük-1 büyük erik, 1 küçük armuttan oluşan meyve salatsı ile başladım güne, aynısından öğle yemeğimi yiyorum şimdik :) 1 günüm kaldı sonra sonuçları açıklıcam...
Yapan kimse yok mu herkes bir sessizlikte :44:

ah canıım ben o hataya düştüm karpuzla diyet yaptım neredeyse başka hiçbişi yemedim aç gezdim 3,5 kilo verdim 3 haftada hayatımın en yavaş kilo vermesiydi ve en zoru KARPUZDAN UZAK DURALIM GÖRÜNDÜĞÜ GİBİ MASUM DEĞİL

Kızlar yarından itibaren bende başlıyorum boyum 1,70 kilom 67,5 hadi hayırlısı bakalım inşallah veririm geri almam tatile giderken verdiğim 3,5 kiloyu 1 haftada geri aldım inanabiliyomusunuz (((

Kızlar yarından itibaren bende başlıyorum boyum 1,70 kilom 67,5 hadi hayırlısı bakalım inşallah veririm geri almam tatile giderken verdiğim 3,5 kiloyu 1 haftada geri aldım inanabiliyomusunuz (((

Yine iimiş 1 hafta ben olsam 2 güne alırdım öyle bir bünyeye sahibim O zaman başarılar hemencik gider, daha yeni almışsın zaten

Günaydın...
Bugün son günüm yarın 1 gün ara vermeyi düşünüyorum tabi abartmadan yine az yiyerekten, sonra bir 5 gün daha, hadi bakalım hepimize kolay gelsin :)

Günaydın...
Bugün son günüm yarın 1 gün ara vermeyi düşünüyorum tabi abartmadan yine az yiyerekten, sonra bir 5 gün daha, hadi bakalım hepimize kolay gelsin :)

cnm nasıl geçti benim tansiyonum çok düşüyor . çalışıyorum iş yerinde sorun oluyor. sen yine diyet mi yapıyorsun diyorlar. zinde kalmak için ne yapabiliriz. vitamin alsam nasıl olur. çünkü meyve günü ben bittim. meyve yedikçe içim kazınır benim.
Bu arada ne kadar kilo verdiğini yazarsan çok sevinirim :)

bugün ilk günüm şu ana kadar gayet iyi geçti. Kahvaltı haşlanmış yarım patatesi ezdim baharatla yedim.
Öğle yemeğim Patates Çorbası (Yarım patatesi rendeledim baharatlarla karıştırıp sıcak su katıp kaynattım fena bir çorba olmadı)
15:30 da biraz başım döndü 1-2 dilim patates attım ağzıma. Onun dışında bol içiyorum.

Sabah tartılıp sonucu yazarım başlangıç boy1,70 Kilo 67,1

Kilolar bizden uzak olsun:)

iyi geçti benim canım, son günümde 7 yumurta yedim, canım çekiyor tabi bir şeyler ama feci bir açlık duygusu yok. Ama benim vücudum dayanıklı o yönden biraz tabi onunda etkisi var. iş yeri durumu bende de aynı herkes yemeğe gidiyor yine mi gelmiyorsun diyorlar inşallah bu sefer bitirebilirim bu diyet olayını :)) canım vitaminler kilo vermeni zorlaştırabilir, ben kahve içiyorum birde halsiz hissettiğimde su içiyorum iyi geliyor ama tansiyon sıkıntın varsa, kendini çok kötü hissedersen yapma sonuçta sağlığın daha önemli, ama çok kötü değilsen sonuna kadar dayan, gitsin kilolar

yarın tartılıp topluca ne kadar ne yedim, kaç kilo verdim gün gün yazacağım inşallah...

süper ya çorba fikrini hiç düşünmemiştim :44:yalnız her öğün yarım patates yediysen biraz az gibi sanki gerçi bende tüm gün 2 tane yemiştim ama biraz mecburiyetten, evde yoktu alacak fırsatta olmadı :)) su olayı bende hiç yok maalesef
senin çok bir fazlan yok canım ya olanlarda gitcek zati

slm kızlar bende bi ara geldim gittim başladım 3 kilo verdim hoppp geri aldım ya uymadım hatta kolay nasılsa vermek biraz kaçırıyım deim ve aldım yarın bende başlıyorum yarın başlayan arkadaş olursa sabahki kilomu yazıp paylaşıcam aramızda yarışmış oluruz motivasyon için hadi hayırlısı

canım tuzsuz olduğu için yiyemedim. ben biraz tuz hastasıyımda :) bende aynı 2 tane yedim toplam. aç kalmıyoruz aslında ama tuzsuz yemek bana eziyet oluyo.

benim ideal kilom 58 e düşmem lazım cnm ((

Patatesle ve diğer yiyeceklerle yapılacak yemek önerisi olan var mı. Benim aklıma bişey gelmiyor.

cnm patetesleri rendeleyip baharatla çorba yapabilirsin

patetesleri kuşbaşı doğrayıp patetes yemeği yapabilirsin

patetesleri ezip püre gibi baharatlarla tüketebilirsin.

Akşam yemeğinde Domatesleri rendeleyip (3-4 adet su katmadan) kaynatıp çorba yapabilirsin (gayet güzel oluyor tavsiye ederim)

Kahvaltıda tavukları tırnak kadar doğrayıp yıkıyorum sulu bir şekilde teflon tavaya alıp baharatlarla güzelce kavuruyorum. Çayla iyi gitti.

Akşam yemeğinde tavukları doğradım az su ve baharatla haşladım. Sulu yemek gibi oldu. Tuz atıp evdekilerde yedi fena değil anlıcan.

Bugün meyve günüm korktuğum gibi değil çok rahat geçiyor.

Yarında gelsin haşlama rafadan yumurtalar

Kolay gelsin

Slm arkadaslar...Ben bi ara bu diyete basladim yarida birakmistim...simdi Tekrar baslamak istiyorum yarin patates günüyle insallah...
Hedefim 53 Tür Artik 52 oldu;-))))
Boyum 170
Kilom 54

Iki kiloyu versemde Artik su kilo verme isini biraksam...Aslinda cok Az yiyorum belkide kilo vermem durdu.daha önce 61 kiloydum yavasss yavasss verdim Az yiyerek.insallah su Iki kilo gider Artik......

cnm 2 kilo dediğin nedir ki hemen verirsin. Bana bak 67 ile başladım 5 günde 65 oldum daha vermem gereken 7 kilom var ve yemeyi çoook seviyorum

cnm 2 kilo dediğin nedir ki hemen verirsin. Bana bak 67 ile başladım 5 günde 65 oldum daha vermem gereken 7 kilom var ve yemeyi çoook seviyorum

61 den indi, ve Artik normaldede az yiyorum ama kilo vermem durdu...hatta bir kilo aldimda 54 oldum:-(((((( acaba özel dönemle alakasi varmidir?? Ay cabukkk vermem lazimmmm bu Iki kiloyu esimden gizli yapiyorum..hergun Bahane bulmaktan sikildim;-)))))
Sende baya vermissen Allah Daha cok kilolardan kurtulmayi nasip etsin insallah cumlemize

amin cnm. tabiii ki adetle alakası var. adetten sonra belli olur indiğin bak gör. Bende diyetin 3. günü adet oldum . ondan sonra toplamda yarım kilo indim. adetten sonra gerçek kilom anlaşılır. inşallah daha fazla vermişimdir.

Bu eşler de bi alem. benimki de çok kızardı. bu sefer destek veriyor. ama oğlum çok kızıyo - ölümü gör yemezsen diyo.

Ama bu diyet sayesinde öyle bir motive oldumki asla bırakmam. bu günde pirinç lapası diyetine başladım. 3 gün lapa diyeti yapıp , bir beş gün daha deniycem inşallah

kilolar bizden uzak olsun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…