- Konu Sahibi incilideniz
-
- #17.361
amin cnm. tabiii ki adetle alakası var. adetten sonra belli olur indiğin bak gör. Bende diyetin 3. günü adet oldum . ondan sonra toplamda yarım kilo indim. adetten sonra gerçek kilom anlaşılır. inşallah daha fazla vermişimdir.
Bu eşler de bi alem. benimki de çok kızardı. bu sefer destek veriyor. ama oğlum çok kızıyo - ölümü gör yemezsen diyo.
Ama bu diyet sayesinde öyle bir motive oldumki asla bırakmam. bu günde pirinç lapası diyetine başladım. 3 gün lapa diyeti yapıp , bir beş gün daha deniycem inşallah
kilolar bizden uzak olsun :)
bugun gitmemis malesef geri gelmis regl oldum olucam sanirim ondan 69.9 :'(
umarim sen 52leri gormussundur mevacim
Bugun son gunum yarin kucuk bi tatile cikicaz umarim abartmam oralarda
merhaba arkadaslar sirf bu diyet icin uye oldum oncelikle onu belirteyim araniza alir misiniz beni de
bugun diyetin 3.gunu idi simdiye kadar iyi gecti iki gun ve iki kilo gitti adet oncesi olmasina ragmen
daha once baska bir diyetle 12bucuk kilo verdim ama hala vermem gereken 12 kilo var en az
beni korkutan malesef 4.gun meyve beni cok aciktirir ve sevmem meyve yemeyi
Merhaba,
Bugün 2 günü bitirdim sayılır, ancak akşamları eve geldiğimde şekerim çok düşüyor,
yatıyor kalıyorum, kalkamıyorum, birden bastırıyor. Yiyceek bir şey hazırlayamıyorum...
Dün de bugünde öyle oldu.
Dün gece saat 11 de kalkıp patates yemiştim.
Bugünde gece 11 de kalkıp domates yedim ama kesmedi. 12:00 de Nohut yahni yedim.
yarım kase , 7-8 çatal kadar olur sanırım .... (Hipoglisemi var, gözüm dönmüştü artık)
Güzel haber şuydu, akşam uyuyakalmadan önce tartıldım, sabahki kilomun aynısıydı.
uyandıktan sonra yeniden tartıldım, 84.9...İnanmaya başladım olacak galiba...ama ya nohut yahni ve sonuçları???
yarın protein günüm ona saymak mümkün müdür kü acaba???
Neyse göreceğiz, kaçamaklarla da olsa devam etmeliyim....Ah lütfen 83 ün altına inebileyim....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?