5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

Ayyy insallah Inerim ya bende...dun asiri cok su Ciktim normalde zor icerim..hepsi oturdu üstüme...pirinc lapasini bende denemek istedim ama korktum alirim diye..lapa nasil kilo verdirir aklima anlatamadim cekindim.

Insan kilo verdicke kendine geliyor yav;-)))))

merhaba arkadaslar sirf bu diyet icin uye oldum oncelikle onu belirteyim araniza alir misiniz beni de
bugun diyetin 3.gunu idi simdiye kadar iyi gecti iki gun ve iki kilo gitti adet oncesi olmasina ragmen
daha once baska bir diyetle 12bucuk kilo verdim ama hala vermem gereken 12 kilo var en az
beni korkutan malesef 4.gun meyve beni cok aciktirir ve sevmem meyve yemeyi

Gunaydinlarrrrrr....Meyve yerine ne olur dusundumde bulamadim:-(((

Dün Iki buyuk Iki kucuk patates yedim karabiberli))))
Hic kacamak yapmadan bittrem dünü.
54 ile baslamistim Bugun 53.300 gördüm Tartida cok sükür))))))
Bugunde yumurta günüyle devam edicem..Tek Tek yemek iyi oluyor atistirir gibi haslanmis yicem;-)))

seftali cilek armut ve uzumden meyve salatasi yaptim sabah ama acim sanki bugun
meva55 tebrik ederim cok az kalmis hedefin
bu sabahda 500- 600 gr kadar daha gitmis benimde 69.4

bugun gitmemis malesef geri gelmis regl oldum olucam sanirim ondan 69.9 :'(
umarim sen 52leri gormussundur mevacim
Bugun son gunum yarin kucuk bi tatile cikicaz umarim abartmam oralarda

kızlar adetim bitti.
başlangıç kilom 67,1
Şu anki kilom 64

çok mutluyum demekki adet olduğum için 65 göstermiş. 5 günde 5 olmasa bile 3 gitti çok şükür. herkese tavsiye ederim. süper bir diyet bu :)

bugun gitmemis malesef geri gelmis regl oldum olucam sanirim ondan 69.9 :'(
umarim sen 52leri gormussundur mevacim
Bugun son gunum yarin kucuk bi tatile cikicaz umarim abartmam oralarda

Bugun 52.700 oldum canim;-)))) sende regl oldugundandir bendeki su toplamasi sonunda gitti ama zaten zayif oldugumdan yavas veriyorum Heralde....Bugun insallah Bozmam esim tutturdu disari cikicaz diye, hafta sonu misafirlerimde olucak Az Az yiyerek gecirmeye calisicam insallah Buna ragmen veririm;-((((

Sende everirisin hepsi birden gidecektir eminim.....yolaaaa devammmm;-)))))

cnm bende sen gibi meyve gününden çok korkuyordum. meyve beni çok acıktırırdı normalde. Ama en tok kaldığım günler meyve ve yumurta günüydü. Ananas, armut, elma, şeftali yedim hiç acıkmadım. (özellikle Ananası tavsiye ederim)

2 haftadır sessiz sedasız takip ediyordum.
Dün ilk günümdü.

18/10 da sabah kilom 85,2 idi akşam ağı kardiyo çalıştım
Diyete başladığım günün sabahı kas yorgunluğuyla 86,2 ile başladım
Bu sabah itibarıyla 85,3 üm.

Boyum 1,63 hedefim 58-60 arasında kalmak. Aslında kilom çok uzun zamandır 81-83 arasındaydı. Bir ara rahatsızlanıp 3 hafta yatak istirahatinde kaldım. Bu dönemde 3-4 kilo aldım, 2 aydır spor destekli düşük kalöri besleniyorum ancak en fazla 1 gün 84,1 gördüm,
sonra da 84,7 ile 85,2 arasında oynuyorum. Takıldım, inemiyorum.

Bu diyeti de bu direnci kırmak için yapıyorum. PKO ve hipoglisemim var.

Ekim ortasına kadar 80'in altına inmek istiyorum, hem mutlu olacak hem de yapabileceğime inanmış olacam.
Her ay 5 kilo olmak üzere vermeyi umuyorum. 4 ayda 20 kilo çok fazla değil

Bugün diyetin ikinci günü öğlen arasında maalesef 1 şiş kuşbaşı ve 7-8 adet közlenmiş arapacık soğanı ile
salatalık turşusu ve patates kızartması ile sabote ettim.

Bende bugun patates ve tavuk yedim esim eksik olmasim;-((((((( yarina kadar birsey yemicem..umarim bi kac gram gider:-((( aksama spora gidicem zaten biraz yuruyus iyi gelebilir.

palincim tebrikler cnm umarim adet sonrasi benim de guzel bir dususum olur ilk 3 gun iyiydi 2600 gitmisti dun nerdeyse ac gezdim meyve gunu zor gecti benim icin ama bugun yumurta gunu cok iyiyim karnim tok suan:)) ananastan hamileyken tiksindim yiyemiyorum simdi ama tok tuttugunu duymustum

mevacim 52leri gormussun ne mutlu ufacik kacamaklar hakkin bence zaten ne kaldi surda

merci hg cnm ben karatay yapmistim daha once 3 ayda 8 kilo verdim sonra 2bucuk ay gram oynamadi tarti tekrar vermeye basladim toplamda 14 kilo gitmisti ama ben dayanamadim bozdum ve 4-5 kilo aldim geri simdi ilk once onu vermeye calisiyorum bende hizlica

Bende bu diyete basladim.Bugun ikinci gunum.Fena degildi ama ufak tefek kacamaklarim oldu.Simdi tavuk pisiriyorum.Umarim yarini kacamaksiz atlatirim.Daha oncede bu diyetle kilo Verdim.Yaklasik 7/8 kilo.Ama birakinca geri aldim.Bence butun diyetlerde birakinca geri aliniyor.Diyete yumusatarak devam etmek gerek.Gecen hafta dukan diyetini denedim ama basarili olamadim.Aslinda butun diyetleri denedim.Lahana corbasi dahil.Bu benim yapabildigim tek diyet oldu.Tekrar bu diyete basladim kilolari verip daha sonar haftada 2 yada 3 gun protein yiyerek kilomu korumaya calisacagim.30 kilo vermem gerekiyor.Bana ve sizlere iyi sanslar kizlar.Birbirimize destek olalim.

bu gün diyette ilk günümdü ve sadece patates yedim. 81.2 kilo ile başladım. yarın sebze günümde domates ve salatalık yemeyi planlıyorum. umarım faydasını görürüm bu diyetin...

Merhaba,

Bugün 2 günü bitirdim sayılır, ancak akşamları eve geldiğimde şekerim çok düşüyor,
yatıyor kalıyorum, kalkamıyorum, birden bastırıyor. Yiyceek bir şey hazırlayamıyorum...
Dün de bugünde öyle oldu.

Dün gece saat 11 de kalkıp patates yemiştim.
Bugünde gece 11 de kalkıp domates yedim ama kesmedi. 12:00 de Nohut yahni yedim.
yarım kase , 7-8 çatal kadar olur sanırım .... (Hipoglisemi var, gözüm dönmüştü artık)

Güzel haber şuydu, akşam uyuyakalmadan önce tartıldım, sabahki kilomun aynısıydı.
uyandıktan sonra yeniden tartıldım, 84.9...İnanmaya başladım olacak galiba...ama ya nohut yahni ve sonuçları???
yarın protein günüm ona saymak mümkün müdür kü acaba???

Neyse göreceğiz, kaçamaklarla da olsa devam etmeliyim....Ah lütfen 83 ün altına inebileyim....

bu sabah tartı 84.5 gördü.....galiba direnci kırıyorum :)))
Çok mutluyum umaım böyle devam eder. Çok değil orjinal kilomdan 2 günde 800 gr demektir bu...
her gün için minumum 400 gr demektir. önümde 3 günüm var 1200 gr daha versem
5 günün sonunda 83.3 demektir. Umarım 82.9 2u görmeyi başarırım yi görürüm...

Merhabalar Bugun gec tartildim Saat 13 Te felandi ve 52.100 gördümmmmm...diyetimi böyle bitirmis durumdayim))) cok sukur Darisi herkesin Basina insallah;-)))))

selamm kızlarr bende kilo vermek istiyorum ama cay yasak mı sekersiz yanıtlarsanız sevinirim bende yarın başlamaı düşünüyorum

Sekerim düsünce Ben agzima bir Iki tane tatli Bonbon atiyordum...Az kalorili az sekerli üzüm sekeri mesela...yada kahveli..beynimi kandiriyordum öyle;-))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…