5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

Sabah 83.5 olan ben akşam 84.7 yi gordum.
hayırlı uğurlu olsun bana

arıza diyette değil bende
3 saatten fazla aç kalamıyacağımı biliyorum, kalırsam hipoglisemiden gözümün döneceğini biliyorum , buna rağmen bugün 6 saatten fazla aç kaldım.

marifetlerimi anlatayım

sabah 83.5 bir sevinç saat 11de meyve tabağımı hazırladım...
Duşumu aldım saat 12 de evden çıktım kuaföre gittim
boya saç kesimi fön kaş bıyık pedikür manikür... saat 5
arkadaşıma uğradım arada toplam 100 gr çerez yedim (midemi tutacakmış, hiç te tutmuyormuş, meyve gününü bir daha böyle geçirmem)

gözüm karardı, neyi görsem yiyecem , o kadar ....
bir orta boy kumpir, bezelye mısır zeytin 6-7 parça ince dilimlenmiş sosis
1 küçük boy gofret 1 mandalina yarım hurma yarım şeftali yarım armut 2 kocaman fincan çay

akşam eşim şehir dışından gelmiş aç bittabi ki; çarşıdan aldı beni
o kocaman bir hatay döneri yedi bende atıştırmalık bir küçük tabakta patates (ev usulu) ve salatalık turşusu yedim....

Bre hey gafil kendini bilmez ne 81-82'si.......

Bir daha aç kalmak mı? tövbeler olsun.....

kızlar konu başlığı ne kadarda ürkütücü...5 günde 5 kilo diye birşey yok 5 günde verdiğiniz 5 kilo yağdan gidemez ancak sıvı ve kastan gider lütfen bugün verdiğiniz 5 kilo yarın kolunuzu kaldıramamanıza kaslarını yok etmenize yol açacak halsizlik bitkinlik vs..üstelik eriyen kasın yerini yağ alacak.yağ=virüs bulduğu yere dağılır.lütfen dikkat edeim bugün 5 kilo verirken 3-4 ay bilemediniz 1-2 sene snra size 10-15 kilo olarak dönecek

Marifetlerim onunla da bitmedi, eşim şehir dışından geldiğinden bal, tahin, reçel getirmiş uğradığı fuardan.
3 kaşık helva (çok tazeydi dayanamadım) 2 çatal vişne reçeli (sadece taneleri toplam 4 tane/adet yedin 2 çatalda)
Çok samimi davrandım.....

Şimdi biraz bisiklet, biraz kürek zamanı... hiç halim yok çok uykum var... neyse o kısım kalsın
Bu arada bugün yediklerim bir an önce vucutu terk etsin diye bir kaşık müsli+5-6 kaşık yoğurt karıştırdım.

toparla kendini, hadi bakalım bırakma, yarın yumurta günü yumurtaları ocakta unuttum biraz fazla katı oldular galiba
neyse, çok kuru değildir umarım....
Bulaşık yıkıyordum da :) maalesef evde her zaman bir şeyler yakarım. :44:
Diyetin İlk günü patatesleri yakmıştım... :)

Aslında bu konuyu bende düşünüyorum,
akşamları 20 dakika bisiklet ve 20 dakika kadar kürek çekiyorum.
Çünkü kaslarımın değil yağlarımın erimesini istiyorum. Ama mümkün mü bilmiyorum?

Kacamak macamak ama sonunda gitcek;-))))

Aslında bu konuyu bende düşünüyorum,
akşamları 20 dakika bisiklet ve 20 dakika kadar kürek çekiyorum.
Çünkü kaslarımın değil yağlarımın erimesini istiyorum. Ama mümkün mü bilmiyorum?

akşam sporu güzel tabi ama daha çok seni formda tutar canım.ben sabah öneririm.sabah direk yağ yakımır gün içerisinde tükettiklerinide yakacağından biraz daha formda kalmayı sağlar.bisiklet çok güzel bir spor sanırım oturarak kullanılan bisiklet değil mi? oturağının yüksekliği çok önemli ayaklarını çok zorlama çokta düşük olmayacak şekilde ayarlaki pedal çevirirken karın kaslarını çalıştırsın.kürek süper fakat ağırlığa dikkat et göğüs ve omuz kaslarını çalıştırır.belki güzel bir mat ayarlayabilrsen yer egzersizleride ek olarak çok faydalı olacak diye düşünüyorum

Merhaba cevap için teşekkür ederim.

Sabah sporuna dönüyorum not edilmiştir.
Voith'ın yatay bisikleti böylece belime yüklenmiyorum, aynı zamanda kürek olarak ta kullanılıyor. koltuğu dediğin gibi yakın kullanıyorum ve yine dediğin gibi karın kaslarını sıkılaştırıcı efekti var. Bir kaç gün bırakınca göbeğim hemen yumuşayıp kendini belli ediyor (kendini belli ediyor diyorsam zaten belli ediyor normalde, ama kat kat olmuyor, tek bir kat oluyor)

Benim esas problemim oturarak çalıştığım için karın, sırt, boyun kaslarım çok zayıfladı. Dolaysıyla onlarıda kuvvetlendirmek istiyorum.
Bisikletl ise kalça ve bacak kaslarını güçlendirip şeker/ yağ yakımını hızlandırmak istiyorum, insulin direnci ve hipoglisemiye karşılık.
10 kilo falan versem, koşmaya başlıyacam... Tavsiyelerin olursa çok sevinirm.

Meva55 maalesef bir kaç yöntem denedim... bugün 4 gün...
:44:dün sabah 84.9 idim akşam da 85.7...
bu sabah korkumdan çıkmadım tartıya....:26:

Meva55 maalesef bir kaç yöntem denedim... bugün 4 gün...
:44:dün sabah 84.9 idim akşam da 85.7...
bu sabah korkumdan çıkmadım tartıya....:26:

Bendede surekli ayni Sorun var kendimi bildim bileli ilac kullaniyorum..simdi bende degisik yonteme basladim. Kayisi ve aksamlari bi Bardak sutun icine Iki kasik sütsekeri..laktozmu deniyor ne...ondan iste...biraz olsun normale dönmeye basladim ama Tabi hemen ilk gunden olmuyo. Beslenmeyle alakali dediler beslenmemi degistirdim yine hep ayni Sorun vardi..istersen eczaneye ilac sor..ama her zaman kullanmani tavsiye etmiyorum haftada bir kez kullanan biri olarak..aliskanlik yapabiliyor..bi dene istersen sonra devamindada ya dogadan form cayi ic gunde Iki kez Oda harika ise yasiyor..hepsini denedim,.dogadan form güzel yariyo ama Artik Bebek planladigimiz icin Ben zararli olabilecek seyleri cikarmaya basladim hayatimdan bu yüzden kayisi ve Sutle Idare Ediyorum..

Ilac almaya kalkarsan aksamlari uc tane al..sabahla icin disin temizlenir sonrasindada bol cay kayisi sabahlari Devam edersen Normali yakalamis olarak Devam edersin ilaca Gerek kalmaz

Benim de çocukluğumdan beri dönem dönem yaşadığım bir sorun.
Ve maalesef çok can yakıcı olabiliyor. Müsli yediğim dönemde ilk defa bu sorunu yaşıyordum.
Gün içerisinde problemim çözüldü.. çok korkuyordum 4.gün diye, ama Müsli problemi ağrısız çözdü...

Müsli'yi tek geçiyorum, ayrıca süt yerine sabahları yoğurt derim.
2 çorba kaşığı müsli, 1 kase yoğurt tatlandırmak için 1tatlı kaşığı reçel

Bunu yaşayan bilir.... tşk destek için,

1 kilo aldim. :-(( yarin Yine basliyorum Iki gunde veririm saniyorum...ya anlayamadigim birsey var su icsem yariyormu ne..Az yiyorum cok su iciyorum su kilo yaparmi ya???

merhaba kızlar :)
pazartesi bu diyete başlayacağım inşallah. Bana arkadaş olacak kimseler var mı? şimdiden yazıyorum ki diyet arkadaşlarım pazartesiye kadar belli olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…