- Konu Sahibi incilideniz
- #7.081
hadi wavy jetin hazir degilse benimkini gonderiverem ha:) senlik seni beliyo
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
blackandwhite canim ben kahveden vazgecemeyen birisi olarak sutlu iciyorum!pudra sut turkcesi ne bilmiyorum.ince ayrintiya takilmamali bence
canim bosver sen sutlu icmeye devam et hadi kactim ben!!
ben geldim kimseler yok![]()
Herkese kolay gelsin, ben de kilo vermeye calisiyorum su siralar.
Yalniz baslik dikkatimi cekti. 5 gunde 5 kilo verilmez. Yani bu kadar hizli kilo verilmez. Tartilirsin ve evet belki 5 kilo eksik cikarsin ama o verilen sudur, yag degil.
ben de başlamak için annemin gelmesini bekliyorum :)) hadi hayırlısı canım gerçi kilolu da sayılazsın ama :)) boyunu bilmiyorum tabi..hepinize kolay gelsinbende varım bugün başladık annem ablam ve ben:):) başlama kilom 56.900 hadi hayırlısı:)
bende varım kızlar :)
annem ben ve kardeşim yapıyoruz.
patetesler lezzetsiz olmasına rağmen yedik :))
bitki çayı içmeye çalışıyoruz.
bende varım bugün başladık annem ablam ve ben:):) başlama kilom 56.900 hadi hayırlısı:)
annen dilerim en yakın zamanda gelir ve başlarsın sende :))afiyet olsun canım yakında ben başlayınca sizin tecrübelerinizden yararlanırım artık :)
ben de başlamak için annemin gelmesini bekliyorum :)) hadi hayırlısı canım gerçi kilolu da sayılazsın ama :)) boyunu bilmiyorum tabi..hepinize kolay gelsin
pek muhterem kız kardeşim :)))
vereceğiz bu kiloları, tatile gideceğiz daha...