5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

blackandwhite canim ben kahveden vazgecemeyen birisi olarak sutlu iciyorum!pudra sut turkcesi ne bilmiyorum.ince ayrintiya takilmamali bence

:)) ben de vazgeçemiyorum canım ve sütsüz içince de midemi kazıyor gibi acıkma hissi yaratıyor şimdilerde.. önceden sütsüz ve şekersiz kullanırdım ama artık öyle içemiyorum ama illa ki süt olmamalı ise tekrar sade içmeye çalışacaktım

meruse ne güzel vermişsin ölee elma diyetiyleee
sonrada onu mu denesem napsamm diorum amaaa,elmayıda ne kadar yerim bilemiyorummm
bi müddet sonraa yemek içinden gelmezzz heralde insanın yyaa,ööö gelebilirrr gibi gelioo

Herkese kolay gelsin, ben de kilo vermeye calisiyorum su siralar.
Yalniz baslik dikkatimi cekti. 5 gunde 5 kilo verilmez. Yani bu kadar hizli kilo verilmez. Tartilirsin ve evet belki 5 kilo eksik cikarsin ama o verilen sudur, yag degil.

Herkese kolay gelsin, ben de kilo vermeye calisiyorum su siralar.
Yalniz baslik dikkatimi cekti. 5 gunde 5 kilo verilmez. Yani bu kadar hizli kilo verilmez. Tartilirsin ve evet belki 5 kilo eksik cikarsin ama o verilen sudur, yag degil.

ama gitmeyince vücuttan su bile gitmiyor canım :(( ben bir haftadır dikkat edip spor yapmama rağmen ancak 200 gr verebildim..bu durumda böyle bir diyeti denemek gayet mantıklı görünmüyor mu sence?

bende varım kızlar :)
annem ben ve kardeşim yapıyoruz.
patetesler lezzetsiz olmasına rağmen yedik :))
bitki çayı içmeye çalışıyoruz.

ben de başlamak için annemin gelmesini bekliyorum :)) hadi hayırlısı canım gerçi kilolu da sayılazsın ama :)) boyunu bilmiyorum tabi..hepinize kolay gelsin

amaç 50 bakalım ne olacak umarım annen kısa zamanda gelir. bizim evde diyet hakim şuaralar hepimiz aynı diyeti uyguluyoruz daha kolay oluyor vermesi... zemuszemus

Back
X