5 kilo verdiren Patates Diyeti

• Konu Sahibi Konu Sahibi Caddy
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Caddy

Guru
Kayıtlı Üye
28 Mart 2012
8.170
2.002
448
Kocaeli
Patates diyetini mucize diyet olarakda tanımlayanlar mevcut. Gerçektende 7 günde 5 kilo vermek kolay değil. Fakat patates diyetiyle bu mümkün. Çoğumuz kızartmaların zararlı ve kilo yapıcı etkisi olduğunu biliyoruz. Patatesleride kızartma olarak tükettiğimiz için her zaman zararlı olarak tanımlıyoruz. Oysa kızartma değilde haşlanmış patates tüketimi kalorisi en düşük yiyeceklerden biri olmaktadır. Patates diyetinde tahmin edeceğiniz gibi patates tüketimine ağırlık verilmiş.

5 kilo verdiren Patates Diyeti

1.GÜN
Sabah Kahvaltısı : 1 adet büyük yada 2 adet orta boy haşlanmış patates
Öğle Yemeği : 1 adet büyük yada 2 adet orta boy haşlanmış patates
Akşam Yemeği : 2 adet büyük yada 3 adet orta boy haşlanmış patates

2.GÜN
Sabah Kahvaltısı :1 adet büyük yada 2 adet orta boy haşlanmış patates
Akşam Yemeği : 1 adet büyük yada 2 adet orta boy haşlanmış patates

3.GÜN
Sabah Kahvaltısı : 1 adet büyük yada 2 adet orta boy haşlanmış patates
Akşam Yemeği : 2 adet büyük yada 3 adet orta boy haşlanmış patates

4.GÜN
Sabah Kahvaltısı : Güne meyve ile başlayın. Elma, mandalina, armut gibi meyveler olabilir.
Akşam Yemeği : Tavuk ızgara yada haşlama tavuk, 1 çay kaşığı kadar sıvıyağlı kıvırcık salatası

5.GÜN
Sabah Kahvaltısı : Güne meyve ile başlayın. Elma, mandalina, armut gibi meyveler olabilir.
Öğle Yemeği :Yine meyve ile devam edin. Elma, mandalina, portakal gibi meyveler olabilir.
Akşam Yemeği : Izgara balık yada bonfile, 1 çay kaşığı kadar sıvıyağlı kıvırcık salatası

6.GÜN
Öğle Yemeği :Yine meyve ile devam edin. Elma, mandalina, portakal gibi meyveler olabilir.
Akşam Yemeği : Izgara balık yada bonfile, 1 çay kaşığı kadar sıvıyağlı kıvırcık salatası

7.GÜN
Sabah Kahvaltısı : Güne meyve ile başlayın. Elma, mandalina, armut, portakal gibi meyveler olabilir.
Öğle Yemeği : 1 tatlı kaşığından fazla olmayacak kadar sıvıyağlı patates salatası, yeşil soğan, kıvırcık yada göbek
Akşam Yemeği : 3 adet tavada yumurta ve yanında kıvırcık salatası

Merhaba bugun basladim suanda kendimi gayet iyi hissesiyorum aciktikca su iciyorum.. Patatesi sevdigim icin sorun olmaz bence... Sonucu bildiririm :)

patates kandaki şeker oranını çabuk yükselten ve dolayısıyla çabuk acıktıran bir yiyecek sonra hergün aynı şeyi yiyerek bu ne olursa olsun hiç sağlıklı değil zayıflamaya çalışmak ayrıca 5 kilonun çok rahat 2- 2.5 kilosu sudur insan biraz az yiyince tuzsuz yağsız vs vücuttaki ödemi atıyor oda tartıda kilo vermiş gibi duruyor hepimiz yavaş yavaş aldığımız şu kiloları çabucak vermek istiyoruz kendimize resmen eziyet edip sağlıksız kilolar vermeye çalışıyoruz bunu zamanında bende yaptım ve maalesef eskisinden de daha çok geriye aldım şimdi acele etmemesini kalori hesaplarıyla az ölçülerde yemesini ve her fırsatta hareket etmeye dans etmeye çalışarak vermeye çalışıyorum bunun yaşam biçimim olmasına uğraşıyorum çünkü bu sefer tekrar almak istemiyorum herkes vermekte zorlanıyor benim problemimde tekrar geri almakta hepimize kolay gelsin

bende yaptım arkadaşlar bu diyetten. gerçekten kilo verdiriyor sadece almamaya dikkat edin :) ben diyeti sadece ilk üç gün patates haslaması yiyerek geçirdim 3 kiloya yakın kilo verdim ama 3 gün sonra dayanamayıp okuldan eve gelirken diyetimi kıymalı börekle bozdum :) ve aynı sekıldede devam ettim :) o yuzden verdiğim kiloları geri aldım. dikkat edildikten sonra iyi bir diyet. Ama her diyet herkestede aynı sonucu vermiyor tabıkı.

sürekli patates yemek saglıksız ayrıca kabız yapar vede nereye kadar yani bıraktınmı geri alırsın

Back
X