5.Takım Menü ve Spor Listeleri

19 Nisan pazartesi

Sahur
Su

İftar
1 tabak yumurtalı ıspanak kavurma, 2 tane lahana sarma(bulgurdan), 3 yk ev yoğurdu, 1 dilim pide, 2 küp peynir, 1 tk bal, 4 zeytin, 1 hurma, 10 fındık
(böyle çok görünüyor ama namaz molası da verdiğimiz için uzun bir yemek faslı oluyor )

Su: 2,5 lt
Spor: 2100 adım

Cherry Mom Mehfam melita09

19 Nisan pzt
Sahur 1 haşlanmış yumurta 1 günkurusu 1 avuç tuzsuz fıstık 1 kase yoğurt 3 hurma
İftar 2 kepçe çorba 1 kepçe ekşili köfte 4 küp patatesle 1 kase salata
Ara 1 avuç kuru dut 1 kase yoğurt 3 hurma 1 küçük paket çubuk kraker

2 lt su 30 dk Leslie 3 mil 30 dk Tabata-cardio
Namaria Cherry Mom Mehfam

Bugunku menum
08:00- (sadece sabahi evde yedim sinra hep yollarda veya rehabilitasyondaydik) 2 yumurtadan omket, 1 dilim yulaf ekmegi , 1 donates, bolca maydonoz, 2 yk sebze ezmesi.
Ara: 2 fincan kahve
13:00/ 1 tavuklu sandvic.
16:30- 1 ton balikli sandvic

Su:2,5 lt
Spor: yok bugun

Cherry Mom S Suskunhanim Mehfam

Bugün menüm
Sahur ıspanak ve tam buğday unundan yeşil krep,2 dilim beyaz peynir, zeytin söğüş 5 ceviz
İftar 4 kaşık haşlanmış karabuğday,yoğurt,pancar turşusu ,kimyon acıbiber yeşillikli salata , tavuk sote
Ara türk kahvesi, 1 elma tarçınlı,3 ceviz
2 lt su
6000 adım
Cherry Mom Mehfam Deniz ve Kum

Sali

Sahur
3 yk yulaf 1 yk yogurt 2 dilim peynir 1 yumurtadan yulafli tost ve 2 dilim hindi fume
2 ceviz 1 soda 1 lt su

İftar
2 kepce sebze corbasi 1 wasa
7 yk tavuk gogus ve kinoa
Domates salatalik kapya biber

Ara
1 kase firin sutlac ( diyetisyenin izniyle)

Su 2 lt olmadi daha icerim
Spor 7700 adim 77p.
S seyrulsefer Mehfam Cherry Mom

Bu gün ki menum Sahurda sadece 1 tane zeytin yedim ve şu içtim
İftarda
Etli kurufasulye yedim bide biraz kaçamak gibi olduda bı dilim kek yedim yarın telafi edcem
Akşam üstü Leslie yaptım 2mil Cherry Mom muhursuzpusula

20 nisan
Sahur : 1 haşlanmış yumurta, 60gr peynir, 5zeytin, 5 fındık, salatalık domates ve 25gr tb ekmeği
İftar : 2 zeytin,1 kepçeden az çorba, 4yk z.yağlı patlıcan, 2 ızgara köfte, 3yk yoğurt, salata ve 25gr tb ekmeği
Ara : 1 küçük elma 2ceviz
Su : 2 ltden devam
Spor : 1000zıp= 200p
Cherry Mom Mehfam hzlsel

Sabah: 1 yumurtadan omlet, 20 gr lor, 2 form etimek, yeşillik, domates, yeşil çay

Öğle: 120 gr ızgara tavuk, bol salata

Ara: 1 hurma, 1 porsiyondan biraz fazla meyve (aslında 1 pors da olabilir 2-3 meyveden azıcık azıcık yediö )

Akşam: 1 kepçe mantar çorbası, 4 yk ıspanak, 4-5 çatal humus, bol salata

Su: 2 lt kadar
Spor: Beyin cimnastiği

Cherry Mom Hedef60kgolmak Mehfam M monarosaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…