- 12 Mayıs 2015
- 1.118
- 954
- 43
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #203.501
68 olursan hak edersin tabi ki :)
Vallahi bravo zaten bu kez cok azimlisin
Sabah
Canim t
-4 kaşık peynirli ev makarnası
Öğle
-Yarım muz, yarım çay bardağından biraz fazla fındık-ceviz
Akşam
-60 gram acılı ton balığı, 1 salatalık
Ara
-1 ceviz, 2 hurma
Su: 3 litre
Spor: 55 squat
inatettimolacak nilsub morordek
Bugn ki menüm
Sabah salatalık- biber- domates bikaç zeytin açıkçay
Öğlen dünden kalma kabak yemeği 1dlm ekmek
Akşam dereotlu omlet istiyor canm o var :)
1.5 ltre su 20 squat 10 mekik
morordek inatettimolacak nilsub
morordek Canm bide benm kilom hep başka başka çıkıyo ya siz nasıl tartılıyosunz :)
Kız sabah sabah makarnayı rüyanda mı gördün dicem daha fena bi cevapla karşılaşıcamSabah
-4 kaşık peynirli ev makarnası
Öğle
-Yarım muz, yarım çay bardağından biraz fazla fındık-ceviz
Akşam
-60 gram acılı ton balığı, 1 salatalık
Ara
-1 ceviz, 2 hurma
Su: 3 litre
Spor: 55 squat
inatettimolacak nilsub morordek
Suyu daha arttırsın spor olarak da leslieye baslayabılırsın canım..bebıs uyurken 1mile yapsan bile 15dknı alır en fazla.. azıcık kardiyo ekleyelım senın menuneBugn ki menüm
Sabah salatalık- biber- domates bikaç zeytin açıkçay
Öğlen dünden kalma kabak yemeği 1dlm ekmek
Akşam dereotlu omlet istiyor canm o var :)
1.5 ltre su 20 squat 10 mekik
morordek inatettimolacak nilsub
yazmısla kızlardan da zaten..tartın digital mi canım? en önemli kural tartının düz bi zeminde durması.oynamamasına dıkkat et bı ayagı havada kalmasın.. bı de kural geregı sabahtan ac ve lavobadan sonra tartılıyoruz. eger tartından suphelıysen kızlar 5kiloluk bi su şişesiyle deneme yapıyodu.nerde tam 5gösteriyosa orda tartıl sen demorordek Canm bide benm kilom hep başka başka çıkıyo ya siz nasıl tartılıyosunz :)
Canım görmesine görürsün inşallah da bu ara çok peşpeşe detoks türü yaptın bundan sonra yapma bi süre istersen sağlığın bozulmasın sonraAy ben yarına 75 leri görür muyum acaba
Canm leslie derken internetten bakmam lazım inşallah yapabilirm :)Suyu daha arttırsın spor olarak da leslieye baslayabılırsın canım..bebıs uyurken 1mile yapsan bile 15dknı alır en fazla.. azıcık kardiyo ekleyelım senın menune
yazmısla kızlardan da zaten..tartın digital mi canım? en önemli kural tartının düz bi zeminde durması.oynamamasına dıkkat et bı ayagı havada kalmasın.. bı de kural geregı sabahtan ac ve lavobadan sonra tartılıyoruz. eger tartından suphelıysen kızlar 5kiloluk bi su şişesiyle deneme yapıyodu.nerde tam 5gösteriyosa orda tartıl sen de
Canım görmesine görürsün inşallah da bu ara çok peşpeşe detoks türü yaptın bundan sonra yapma bi süre istersen sağlığın bozulmasın sonra
yaa ne kadar ballı konuşuyosun sen bugün ördeklerin en ördekiYuzme kursuna git hem ogrenmis de olursun. Ben yüzmeyi cok seviyorum ya :)
Sıkılasmak icin bolgesel hareketler yap eminim taş olursun taşşş
ay teşekkürler tatlımTabrik ederim canım dönem birincisi sen olmuşsun..
Sağol canım.
Bende çok özledim muskamı yaa
Acaba annesinasıl oldu?
Umarım çok daha iyidir.
@muska77 nasılsın canım.
Plates iyi gelebilir
Sağolun kaptanım.
Çok kilo verdin normal tabi o yumuşamalar.Sıkılaşmada en iyisi plates galiba onunla başladerim.Beline dikkat et ama :)
Bizim takımın kış sporudur kendileri sımdı yaz atıyoz kendımızı dısarı yuzmeye fılan ama genelde leslie ile evde yürüyoruz. Maksat hareket olsun.. Non-stop hareket ettirdigi için hatun kondısyonun artıyo kardıyo derken onu kastedıyodum.. 1mile 15dk suruyo dedıgım gıbı bı suru vıdeosu var 1,2,3,4,5mile sec begen yapCanm leslie derken internetten bakmam lazım inşallah yapabilirm :)
Suyu artırmaya çalışıyorum ama inan aklıma bile gelmiyor su içmek :)
Kardiyodan pek emin olamadm :)
Dijital canm ben aklıma geldikçe tartılıyodum değişik kıyafetle falan sanırım ondan oldu düz zemine koyuyorum tartıyı :)
hadı bugunu erken kapatmıssın onun hatırına bısey demıyorum..ama evı toplarken zıpla accık ortalıkta nerde hareket orda bereketinatettimolacak sabah kalktığımda mutfakta hazırdı pazar günü taşınıyoruz burdan evimize. O yüzden evde kalan ne varsa bitirmeye çalışıyoruz makarna azdı aradan çıkarıvermişler aslında makarna değil erişteydi sanırım şu evde yapılan, kalın olanlardan
boyun kaç canimYok canım bozar miyim. Daha dikkatli olacam Arık.. nisanlandigim zaman 76 kiloydum. Bakalim bundan sonraki hallerini ben bile merak ediyorum. Çünki hiç 76 altını bilmiyorum yani
Ayy ne azim maşallah yaaBakınnn buldummm buldummm
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/13-ayda-54-kilo-verdim.916065/
Ayy nasıl oldu anneciği acaba?? Ben geldiğim dönem gitmek zorunda kalmıştı. Ama dediğim gibi vesilemdir kendisi aklım hep onda o yüzden.. Allah yardımcıları olur inşallah.. Güzel haberlerle gelirsin inş @muska77
Karikatür seviyorsun anlaşılan canimo zaman akşamları mesaiyi koçişine erken teslim et biraz..valla alllah kolaylık versin size çoçuk bakmak çok zor her an ilgilenmek lazım.. ya rebbimm çokk tırsıyorumm sanırım ben çocuk yapmıcamOlanlarınkileri Allah bağışlasın olmayanlara da yavruş vakvak ördekler versin işşallah süpaneke dinimi amin amin de kız ördekcim morordek
Kız sen yok denecek kadar azsın zaten ondan olmasınben senin 2katındım resmen sağol canım ya evet ben de farkediyorum simam bile değişti bakalım en son nasıl olucam çok merak ediyorum ben de [/QUOTE aFter before yapsan canım merak ettim
hoşgeldin canim grubamerhaba arkadaşlar,
ilk sayfadaki kuralları okudum ve kabul ettim. umarım size uyum sağlayabilirim.
Bundan sonra çarşamba-perşembe son yeme saatim 16.00 olcak bi durum olmadığı sürecehadı bugunu erken kapatmıssın onun hatırına bısey demıyorum..ama evı toplarken zıpla accık ortalıkta nerde hareket orda bereketelıf bı ara ıs yerınde tuvalate kacıp zıplıyodu ben de okulda tüm takım delıyız bız bırı napıyon dıye sorarsa delilerin içine dustum dersın
Pilates müthiş sıkılaştırıyor bence. Ama onun dışında internette arat mesela kalca göbek egzersizleri falan diye onlari da yapabilirsin. Squat, plank hareketleri su an aklima gelenler örneğin..yaa ne kadar ballı konuşuyosun sen bugün ördeklerin en ördekiaynen bıseyler bulmam lazım..sizin deneyip ya da bildiğiniz bişey varsa yazın bana bi bakem ben
yaa ne kadar ballı konuşuyosun sen bugün ördeklerin en ördekiaynen bıseyler bulmam lazım..sizin deneyip ya da bildiğiniz bişey varsa yazın bana bi bakem ben
ay teşekkürler tatlım
Evet ya o sorun da var.. belime yüzme de iyi gelir dedim ama bulamadım bi yer..olmadı biraz askıya alıcam bizim okula olimpik yüzme havuzu yaptılar bu dönem açacakları oraya giderim belki
pilates de ebru garusunun var onun da çok uzun videoları bikaç kere denedim bütün parkeleri öpmüştüm tek tekbişeyler araştırıcam ama
evet ya ne guzel gunlerdi, niye artik ziplama cezalari yok;hadı bugunu erken kapatmıssın onun hatırına bısey demıyorum..ama evı toplarken zıpla accık ortalıkta nerde hareket orda bereketelıf bı ara ıs yerınde tuvalate kacıp zıplıyodu ben de okulda tüm takım delıyız bız bırı napıyon dıye sorarsa delilerin içine dustum dersın
Valla bi ara kollontai döndüm cezalara başlayacağım demişti o yuzden ben girişmedim o işlere. Ama bu ara sanırım yine yogun, ben ceza kesebilirim aslinda.evet ya ne guzel gunlerdi, niye artik ziplama cezalari yok;morordek sen yine getirsene su ceza sistemini yaa..
Canm ben yürüyüşe çıkıyorum hergün spor niyetine en az 1km. Squatla mekikte çekiyorumBizim takımın kış sporudur kendileri sımdı yaz atıyoz kendımızı dısarı yuzmeye fılan ama genelde leslie ile evde yürüyoruz. Maksat hareket olsun.. Non-stop hareket ettirdigi için hatun kondısyonun artıyo kardıyo derken onu kastedıyodum.. 1mile 15dk suruyo dedıgım gıbı bı suru vıdeosu var 1,2,3,4,5mile sec begen yapalta koyuyorum bı tane lınk bı goz atarsın.. bu arada mumkunse ıc camasırlarınla tartıl daha saglıklı sonuc alırsın..hergun farklı bısey gıyıyoruz sonucta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?