Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

68 olursan hak edersin tabi ki :)
Vallahi bravo zaten bu kez cok azimlisin

Aynen oöyleyim vallahi ben bile kendime şaşırıyorum. Inanmayacaksin ama hiç yeme atağı tatlı krizi falan kalmadı. Bende.
tatlI iisteği
Oldumu hemen chai puding imdadima yetisiyor

ı
PPerşembe günü ve senin için gayet iyi Menu

Afiyet olsun ccanım gayet güzel menu

morordek Canm bide benm kilom hep başka başka çıkıyo ya siz nasıl tartılıyosunz :)

Ben sabah uuyandik tan yarım saat sonra. Lavaboya gittikten sonra tartılıyorum. Tabi hafif kıyafet ya da iç çamaşırı ile tartılmak gerek canim

Kız sabah sabah makarnayı rüyanda mı gördün dicem daha fena bi cevapla karşılaşıcam aferin zıp zıp çekirge sabah kaliteli besi tüketmeye bak tatlım bünyen zayıf düşmesin birden. peynir süt yumurta filan..ben cok gec kaldıgımda en olmadı bı kutu sut alıyorum marketten hızlıca mıdeme bısey gırsın dıye ama sana ve persembeye gore guzel menu daha da güzel olacak
Suyu daha arttırsın spor olarak da leslieye baslayabılırsın canım..bebıs uyurken 1mile yapsan bile 15dknı alır en fazla.. azıcık kardiyo ekleyelım senın menune
morordek Canm bide benm kilom hep başka başka çıkıyo ya siz nasıl tartılıyosunz :)
yazmısla kızlardan da zaten..tartın digital mi canım? en önemli kural tartının düz bi zeminde durması.oynamamasına dıkkat et bı ayagı havada kalmasın.. bı de kural geregı sabahtan ac ve lavobadan sonra tartılıyoruz. eger tartından suphelıysen kızlar 5kiloluk bi su şişesiyle deneme yapıyodu.nerde tam 5gösteriyosa orda tartıl sen de

Canm leslie derken internetten bakmam lazım inşallah yapabilirm :)
Suyu artırmaya çalışıyorum ama inan aklıma bile gelmiyor su içmek :)
Kardiyodan pek emin olamadm :)
Dijital canm ben aklıma geldikçe tartılıyodum değişik kıyafetle falan sanırım ondan oldu düz zemine koyuyorum tartıyı :)

Canım görmesine görürsün inşallah da bu ara çok peşpeşe detoks türü yaptın bundan sonra yapma bi süre istersen sağlığın bozulmasın sonra

Yok canım 6 ay kadar daha yapmam zaten. Şimdi verdiklerini korumak ve sağlıklı beslenip kilo veee devam etmek...

Yuzme kursuna git hem ogrenmis de olursun. Ben yüzmeyi cok seviyorum ya :)
Sıkılasmak icin bolgesel hareketler yap eminim taş olursun taşşş
yaa ne kadar ballı konuşuyosun sen bugün ördeklerin en ördeki aynen bıseyler bulmam lazım..sizin deneyip ya da bildiğiniz bişey varsa yazın bana bi bakem ben

ay teşekkürler tatlım

Çok kilo verdin normal tabi o yumuşamalar.Sıkılaşmada en iyisi plates galiba onunla başladerim.Beline dikkat et ama :)

Evet ya o sorun da var.. belime yüzme de iyi gelir dedim ama bulamadım bi yer..olmadı biraz askıya alıcam bizim okula olimpik yüzme havuzu yaptılar bu dönem açacakları oraya giderim belki
pilates de ebru garusunun var onun da çok uzun videoları bikaç kere denedim bütün parkeleri öpmüştüm tek tek bişeyler araştırıcam ama

Bizim takımın kış sporudur kendileri sımdı yaz atıyoz kendımızı dısarı yuzmeye fılan ama genelde leslie ile evde yürüyoruz. Maksat hareket olsun.. Non-stop hareket ettirdigi için hatun kondısyonun artıyo kardıyo derken onu kastedıyodum.. 1mile 15dk suruyo dedıgım gıbı bı suru vıdeosu var 1,2,3,4,5mile sec begen yap alta koyuyorum bı tane lınk bı goz atarsın.. bu arada mumkunse ıc camasırlarınla tartıl daha saglıklı sonuc alırsın..hergun farklı bısey gıyıyoruz sonucta

hadı bugunu erken kapatmıssın onun hatırına bısey demıyorum..ama evı toplarken zıpla accık ortalıkta nerde hareket orda bereket elıf bı ara ıs yerınde tuvalate kacıp zıplıyodu ben de okulda tüm takım delıyız bız bırı napıyon dıye sorarsa delilerin içine dustum dersın

Yok canım bozar miyim. Daha dikkatli olacam Arık.. nisanlandigim zaman 76 kiloydum. Bakalim bundan sonraki hallerini ben bile merak ediyorum. Çünki hiç 76 altını bilmiyorum yani
boyun kaç canim

Ayy ne azim maşallah yaa
Karikatür seviyorsun anlaşılan canim

Bundan sonra çarşamba-perşembe son yeme saatim 16.00 olcak bi durum olmadığı sürece squat yaptığım için galiba bacaklarımın ağrısından eğilemiyorum bile

yaa ne kadar ballı konuşuyosun sen bugün ördeklerin en ördeki aynen bıseyler bulmam lazım..sizin deneyip ya da bildiğiniz bişey varsa yazın bana bi bakem ben
Pilates müthiş sıkılaştırıyor bence. Ama onun dışında internette arat mesela kalca göbek egzersizleri falan diye onlari da yapabilirsin. Squat, plank hareketleri su an aklima gelenler örneğin..

bence kayla'ya basla
sen cok da azimlisin, yaparsin.

evet ya ne guzel gunlerdi, niye artik ziplama cezalari yok; morordek sen yine getirsene su ceza sistemini yaa..

evvet, menumu yaziyorum arkadaslar:

sabah 8.30 3 hurma, 1 sekersiz kahve
ara 10.30 1 hurma
ogle 12.30 5-6 hurma, 200-300 g yogurt
aksam 16.30 tavuk kulbasti(valla bu ara kendimi soktan soka sokuyorum, porsiyonumu bitiremedim), ispanak.

Evet kizlar yarin sabah icimde hurma agaci cikacak mi gorecegiz ahaha
Bu arada ayrica spor : 30 dk kol egzersizi. Banyo yaptim o yuzden aksama leslie yapmayacagim; bir de bu ay benim de karnim agriyor biraz reglimde. Normalde senede 3 defa falan agri cekerim, bu sefer denk geldi sanirim.
Su > 2-3 litre arasi daha da icerim belki.

Karnim sis daha bugun 1.gunum bitecek reglde; biliyorsunuz sislik 4.gunde ancak iniyor o yuzden yarin - olamam galiba.

evet ya ne guzel gunlerdi, niye artik ziplama cezalari yok; morordek sen yine getirsene su ceza sistemini yaa..
Valla bi ara kollontai döndüm cezalara başlayacağım demişti o yuzden ben girişmedim o işlere. Ama bu ara sanırım yine yogun, ben ceza kesebilirim aslinda.
inatettimolacak takip ederse bence başlayabiliriz ceza isine :)

Canm ben yürüyüşe çıkıyorum hergün spor niyetine en az 1km. Squatla mekikte çekiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…