- 7 Ocak 2008
- 14.855
- 37.253
- 1.123
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #203.581
canım kayıt altına alındığı için kg nu yazmak zorundasın eeğer listeye girmeyi düşünüyorsan haa dışardan vereyim listeye girmeyeyim diyorsan sen bilirsinGunaydin cnm ben bu cuma tartilmasam Cunku yeni basladim bi kac gun sonra yazsam olur mu
68.4 vallahi cok sevindim ya iki gundur cok dikkat ediyorum yinede iyi verdim dimicanım kayıt altına alındığı için kg nu yazmak zorundasın eeğer listeye girmeyi düşünüyorsan haa dışardan vereyim listeye girmeyeyim diyorsan sen bilirsin
Eşin de destek oluyorsa superevet oldukça zor ve biraz pahalı ama sonuçta verdiren bi diyet, maalesef öyle salata meyveli diyetlerle veremedim hiç ama dukanla ilk günden itibaren -'leri görmek motive ediyo ne yalan söyleyim :)
eşim destek oldukça kilo vermeme, ee bide erkekler protein sevdiğinden birlikte yemek yemiş oluyoruz, aile bütünlüğü bölünmüyor yemekte haliyle :)
Dun 69 oldugunu soylemistin bugun de hemen hemen aynisindir herhalde. Haftaya bildirebilirsinGunaydin cnm ben bu cuma tartilmasam Cunku yeni basladim bi kac gun sonra yazsam olur mu
Evet canim var onda bi haller ama bu hafta bekleyelim olmazsa dedigin gibi haftaya oyle yapariz.Ordekcim bence M melampusefe gelmicek 10gun olmus en son gireli..ya ciddi bisey oldu ya da birakti biziizin mi yazsak haftaya da gelmezse yine??
Cnm dun tartilmadim en son girdigim gun tartildim o gune gore 69 dedim cunku iki gundur cok dikkat ediyorum isvec diyetinin de faydasi var sanirimEşin de destek oluyorsa super
Dun 69 oldugunu soylemistin bugun de hemen hemen aynisindir herhalde. Haftaya bildirebilirsin
Evet canim var onda bi haller ama bu hafta bekleyelim olmazsa dedigin gibi haftaya oyle yapariz.
Tamam canim gordum zaten az once bildirdiğin kilonuCnm dun tartilmadim en son girdigim gun tartildim o gune gore 69 dedim cunku en son oyledi
Sağol canim benimYine supersin canim
geldim tatlım iyiyim biraz moralim bozuk canım hiçbir şey istemiyor, bugün cuma olduğunu fark ettim girdim nete. kilo bildirimimi yapayım hemenOrdekcim bence M melampusefe gelmicek 10gun olmus en son gireli..ya ciddi bisey oldu ya da birakti biziizin mi yazsak haftaya da gelmezse yine??
Hayırdır orticim bi problem yok umarım.geldim tatlım iyiyim biraz moralim bozuk canım hiçbir şey istemiyor, bugün cuma olduğunu fark ettim girdim nete. kilo bildirimimi yapayım hemen
geçen haftaki kilo 67,1
bu haftaki kilo 66,9
fark 0,2
yüZde 0,29
hayırdır tatlım ne oldu ?geldim tatlım iyiyim biraz moralim bozuk canım hiçbir şey istemiyor, bugün cuma olduğunu fark ettim girdim nete. kilo bildirimimi yapayım hemen
geçen haftaki kilo 67,1
bu haftaki kilo 66,9
fark 0,2
yüZde 0,29
Listeleri düzenlerken bir seyler fark ettim size gaz vermesi acısından paylasayım:
Haydi kızlar mezuniyete bu kadar yaklasmısken sakın bırakmayın
- T tatlitambak canım sen hedef kilosu olarak 68 demissin ilk baslarken, daha sonradan düsürmek ister misin bilmiyorum ama 68 olarak kalırsa 70 kiloya ulastıgın anda mezuniyet hakkı kazanıyorsun :) Şu anda çok yaklastın bu kiloya o yuzden seni motive etmesi acısından yazmak istedim
inatettimolacak canım aynı sekilde senin de hedef kilon 60 gorunuyor. 65 kiloya indiginde sen de mezuniyete hak kazanıyorsun :) Ama ben eminim ki sendeki azimle 60 da olursun - Y Yuppiyayye senin hedefin 65 ancak 66,8 ve altına indiginde mezun olabilirsin. Biliyorum gram gram gidiyor şu ara ama dayan az kalmıs :)
tugce1325 canım senin de hedef kilon 56 ve mezun olabilecegin kilo 57,6. Senin de cok az kalmıs :)
Aaaa süpermiş kaptanListeleri düzenlerken bir seyler fark ettim size gaz vermesi acısından paylasayım:
Haydi kızlar mezuniyete bu kadar yaklasmısken sakın bırakmayın
- T tatlitambak canım sen hedef kilosu olarak 68 demissin ilk baslarken, daha sonradan düsürmek ister misin bilmiyorum ama 68 olarak kalırsa 70 kiloya ulastıgın anda mezuniyet hakkı kazanıyorsun :) Şu anda çok yaklastın bu kiloya o yuzden seni motive etmesi acısından yazmak istedim
inatettimolacak canım aynı sekilde senin de hedef kilon 60 gorunuyor. 65 kiloya indiginde sen de mezuniyete hak kazanıyorsun :) Ama ben eminim ki sendeki azimle 60 da olursun - Y Yuppiyayye senin hedefin 65 ancak 66,8 ve altına indiginde mezun olabilirsin. Biliyorum gram gram gidiyor şu ara ama dayan az kalmıs :)
tugce1325 canım senin de hedef kilon 56 ve mezun olabilecegin kilo 57,6. Senin de cok az kalmıs :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?