- 15 Aralık 2013
- 9.858
- 18.282
- 248
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #203.541
aaa niye tartillamadin?
evet sen de yap birlikte yapalim su sana attigim detox meselaGünaydın kızlar ben cumanın ilk bildirimini yapayım umarım arkası güzel gelir.morordek @nilsub @inatettimolacak ben bu hafta sabitim yaa bu nedir anlamadım 1 hafta 300 gr veriyorum sonra sabit tamam gidiyor yinede diyorum ama yeni bişeyler yapmam lazım.Artık kaçamakta yapmıyorum hatta sporda yapıyorum önümüzdeki hafta ciddi ciddi bi detox yada şok diyet benzeri bişey yapıp bünyemi şaşırtmam lazım.
süpersingunaydin beybiler, ben de 59.6 gordum bu sabah; ay guzel oldu
Aynen bend eonu yapmayı düşünüyorumevet sen de yap birlikte yapalim su sana attigim detox mesela
aynen ben de sasirdim cunku gece de saat 3'e kadar film izledim ve artik bayilacak gibi oldugumdan 15 findik- 3 hurma yedim.süpersin
Hayırrrr
evet ya az da yemiyorsun onda ama cok az kalori tabii tam detox cidden.Aynen bend eonu yapmayı düşünüyorumpazar başlasam diyorum
Bazen bünyemiz bizi şaşırtıyoraynen ben de sasirdim cunku gece de saat 3'e kadar film izledim ve artik bayilacak gibi oldugumdan 15 findik- 3 hurma yedim.
ben de persembe baslarim ancak.Aynen bend eonu yapmayı düşünüyorumpazar başlasam diyorum
aaa niye tartillamadin?
Kötü bişey yoktur umarımCanim hem uykusuz hem de stresli bir gece geçirdimtartı aklımdan gitti yani
Canim senin daha 2 hafta deneme suren var. Ancak ondan sonra listeye girebilirsinGünaydın kızlar :) Ben listeye ne zaman girebilirim. Birde bugün dediğin gibi tartıldım canm 59.6 çıktı kilommorordek
Kötü olmusCanim hem uykusuz hem de stresli bir gece geçirdimtartı aklımdan gitti yani
Aha super o zaman seni de alalim listeye :)Geçen hafta 82.8
Bu hafta 82.2
Fark -600
Ben şok
2 günde -1200 olmuş hiç beklemiyodumAha super o zaman seni de alalim listeye :)
Evet işte kacamak yapma artık2 günde -1200 olmuş hiç beklemiyodumdemek ksçamakları yapmasam 81 lerdeymişim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?