- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #203.561
artik bu gazla bugun sakin bozayim deme madem :)2 günde -1200 olmuş hiç beklemiyodumdemek ksçamakları yapmasam 81 lerdeymişim
Kötü bişey yoktur umarım
Canim su an kac kilosun hedef kilon kaç bunlari yazar misin? Evli misin bekar misin ne is yaparsin biraz kendinden bahset seni taniyalim:)
Ben kaptan yardimcisiyim evliyim 27 yaşındayım. Buradan mezun oldum, korumaya calisiyorum :)
Senin de 2 haftalik bir deneme suren olacak. bu süreçte günlük menülerini yazman gerekiyor ve gunde en az 5 mesaj gondererek takimda aktif olmaya calisiyoruz2 hafta sonra takim listesine giriyorsun.
:) neyse ciddi bişey yoksa olur öyle şeyler canım her ilişkide evlilikteYok canım eşimle biraz tartıştık sadece
Yine supersin canim
Hadi bakalim insallah guzel kilolar verirsingünaydın arkadaşlar;
sabah kilom 68,1 boyum 1,65 hedefim 57,0 inşallah.
dukan diyeti yapıyorum, inşallah akşamda size menümü yazıcam :) diyetimin 8. günü bugün. biraz kendimden bahsedeyim size; 30 yaşındayım, çalışıyorum sağlık sektöründe. evliyim, 1 kızım var 2 yaşını bitirdi. emzirme dönemimiz de bitince artık bende bişeyler yapmaya başlayım dedim, umarım sonuçsuz kalmam.
günde 2,5 lt su tüketiyorum ve dukana uyarak tempolu bi şekilde 40 dk'ya yakın yürüyorum. onun dışında bi spor yapmıyorum.
hepimize bol kilo vermeli haftalar olsun inşalah :)
Hadi bakalim insallah guzel kilolar verirsinDukan zor bi diyet bence ama 8. gune geldiysen alışmışsındır
Gunaydin cnm ben bu cuma tartilmasam Cunku yeni basladim bi kac gun sonra yazsam olur mu***5. Takım 480. Etap***
nilsub (75/74,1/0,9/%1,20) izne ayrılmak istiyor
tatlitambak (77,9/76,5/1,4/%1,80)
denhizx (68,5/) kilosu sabit
melampusefe (67,1/)
inatettimolacak (72,8/)
tugce1325 (59,2/58,7/0,5/%0,84)
Nanelibal (82,8/82,2/0,6/%0,72) yeni üye başlangıç tarihi: 6 Ağustos, başlangıç kilosu: 85,8 hedef kilo: 60
5. Takım Ortalaması: %
Afra48 (61,2/59,6/1,6/%2,61) yeni üye başlangıç tarihi: 21 Ağustos, başlangıç kilosu: 61,2 hedef kilo: 50
havin gunay (69/) yeni üye başlangıç tarihi: 25 Ağustos, başlangıç kilosu: 69 hedef kilo: 64
w e n d y (68,1/) yeni üye başlangıç tarihi: 25 Ağustos, başlangıç kilosu: 68,1 hedef kilo: 57
parkbyull (91/)
blanche_ea (59,7/59,6/0,1/%0,17)
ebrusonmez (63/)
btlbetul (65,6/)
Insallah guzel sonuclar alirsin cnm bnim almanyada burda iki kisi yapti biri 24 kilo vermisti digeride esimin dayisi kizi hala yapio 20 kilo verdi ama senin dukan yapman icin bi sebep yok ki mesela bnimde isvec diyeti yapmama gerek yok ama iste biz kadinlar yasasinevet oldukça zor ve biraz pahalı ama sonuçta verdiren bi diyet, maalesef öyle salata meyveli diyetlerle veremedim hiç ama dukanla ilk günden itibaren -'leri görmek motive ediyo ne yalan söyleyim :)
eşim destek oldukça kilo vermeme, ee bide erkekler protein sevdiğinden birlikte yemek yemiş oluyoruz, aile bütünlüğü bölünmüyor yemekte haliyle :)
Gecen hafta 2kilo verdigim icinA a neden bu kadar az kiz
Insallah guzel sonuclar alirsin cnm bnim almanyada burda iki kisi yapti biri 24 kilo vermisti digeride esimin dayisi kizi hala yapio 20 kilo verdi ama senin dukan yapman icin bi sebep yok ki mesela bnimde isvec diyeti yapmama gerek yok ama iste biz kadinlar yasasin
E hadi gozun aydin Canon comGecen hafta 2kilo verdigim icinregliydim butun hafta bi de 2gun oncesine kadar artidaydim bi de en iyi sabit gelirim diyodum ama gitmis yine de mutlu oldun sabah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?