- 22 Temmuz 2016
- 501
- 1.272
- 28
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #203.881
Aaa beğenmedin miAz önce kahvemi süt tozuyla denedim. Ve bir bardağı lavaboya boşalttım. Hiç beğenmedim, normal sütlü kahveyle yakından uzaktan alakası yoktu. 1 paket süt tozu nolcak artık bilmiyorum
Bende biraz önce sütle denedim.İyiydi.Az önce kahvemi süt tozuyla denedim. Ve bir bardağı lavaboya boşalttım. Hiç beğenmedim, normal sütlü kahveyle yakından uzaktan alakası yoktu. 1 paket süt tozu nolcak artık bilmiyorum
Ben yıllardır sütle içiyorum kahveyi. 100 ml süt, 1 kaşık kahve, üstüne de su şeklinde. Belki buna alıştığım için süt tozu daha bi yapay geldi. Kıvamını tutturamamış da olabilirim bilmiyorum ki.Aaa beğenmedin mi
İyi iyi alışmadan bırakmış oldun
Ee sen zaten iyi yapiyormussun ne diye süt tozuna merak saldın :)Ben yıllardır sütle içiyorum kahveyi. 100 ml süt, 1 kaşık kahve, üstüne de su şeklinde. Belki buna alıştığım için süt tozu daha bi yapay geldi. Kıvamını tutturamamış da olabilirim bilmiyorum ki.
Her şeyden önce acaba şehir değiştirdim onun için mi bilmiyorum feci derecede iştahım açıldı buraya geldim geleli kendimi zor tutuyorum bi şeyler yememek için
Oh oh oh sporun göz dolduruyor tambagim supersin :) menün de gayet iyiIyi akşamlar kızlar
Sabah 8. 30
Tavada yumurta
peynir
domates maydanoz
1 dilim beyaz ekmek
ara 11.00
1 çay bardağı süt
10 badem
Öğlen 13.30
2 haşlanmış yumurtanın beyazı ve maydanozlu yapılmış salata
1 kase yoğurt
Ara 16.00
sade Türk kahvesi
1 kaşık sarı leblebi
1 kaşık kuru üzüm
akşam 18.00
haşlanmış tavuk göğüsü
şu 3lt
Spor
leslie 5 mile
300 ip atlama
50 sumo squat
morordek inatettimolacak
Oh oh oh sporun göz dolduruyor tambagim supersin :) menün de gayet iyi
ÜhhüüüüTeşekürler canım. Regl dönemi daha dikkatli davranmak istiyorum. Henüz teşrif etmedi kendisi ama. Sporu aksatmadan protein ağırlıklı beslenecem.. artık 68 ler hemencik gelsin de alışverişe çıkayım. Güzel elbiseler alayım.
Yarın ki sporum da 45 dk zumba olacak insaallah
Morördekcim sürekli ayranaşı yemek fena çarptı ondan galiba :) Yemedim zaten bi heveslendim geçti :)1 paket mi?
Yahu ne yaptin hangi diyette 1 paket cikolata yendiği gorulmus odul bile olsa...
3-4 kare yesen yeter. Ebru'nun da dedigi gibi bitter ye bi de
Yok cAnım yemedm nasl verdm o kiloları alamam geri :)Madem yitecen bitter ye canım.
Ühhüüüüben bu detox işini beceremiycem galiba tambakım yaa şu an resmen başım ağrıyor ayağa kalkıncada başım dönüyo sen nasıl dayandın.ben sadece bugün yapsa yarın öğlen normal yemek yesemde sabah akşam detox takılsam olurmuki?
Canim cok normal bence ilk gun boyle olmasi. Vucut alisik degil tabi ki :)Ühhüüüüben bu detox işini beceremiycem galiba tambakım yaa şu an resmen başım ağrıyor ayağa kalkıncada başım dönüyo sen nasıl dayandın.ben sadece bugün yapsa yarın öğlen normal yemek yesemde sabah akşam detox takılsam olurmuki?
Ayyyy ayran aşı yapan sen miydiiin? Ne unutkan bir ordek oldum ben yaaMorördekcim sürekli ayranaşı yemek fena çarptı ondan galiba :) Yemedim zaten bi heveslendim geçti :)
Yok cAnım yemedm nasl verdm o kiloları alamam geri :)
Dukan yapanlar hep süttozu kullanıyo baya bi denk geldim güzel bi şey sandım işte.Ee sen zaten iyi yapiyormussun ne diye süt tozuna merak saldın :)
Ya tut kendini kuruyemisle falan bastır açlığını. Zaten artı çıkmışsın yeme daha fazla
Yaaaa zaten bugün ilk ve son gün olarak tarihe geçecek galiba :)Canim senin detoks nasıl birsey. Bi de bende de ilk yaptığım da olmuştu. O yüzden hafta sonu evde iken yapmalısınız canım. Bu yumurta ananas günü vardı ya benim 1 gün onu yapsan sonra normale geri dönsen . Bence bu tarz dene önce. Sadece 1 gün yani. Vücudu şaşırtan adına
Ya aslında liste 5 günlük bişey aslında yapılabilir güzel givi duruyor ama bana yaramadı galiba.Bide benim şekerimi düşürdü iyice ondan böyle oldumCanim cok normal bence ilk gun boyle olmasi. Vucut alisik degil tabi ki :)
Nasil bir sey detoksun? Cok mu agir acaba?
Ayyyy ayran aşı yapan sen miydiiin? Ne unutkan bir ordek oldum ben yaa
Ay ye çikolata ye biliyorum o detoksu ben de yaptim halinden ben anlarim senin bacim
Yani yapacak arkadaş varsa hevesi kırılmasn ama kötüydü yani sürekli aynı şeyi yemek. Heleki içine salatalık koyuncaAyyyy ayran aşı yapan sen miydiiin? Ne unutkan bir ordek oldum ben yaa
Ay ye çikolata ye biliyorum o detoksu ben de yaptim halinden ben anlarim senin bacim
Bir an önce toparlamaya çalış ki daha fazla artıya gitme canim. Dedigin gibi yarin yeni bir baslangic olsun senin icin.Dukan yapanlar hep süttozu kullanıyo baya bi denk geldim güzel bi şey sandım işte.
Kaç gündür menü paylaşmıyorum, bu tartıda fazla çıkmam iyice moralimi bozdu. Toparlanamıyorum bi türlü. Menü yazarken iyiydim yemiyodum şimdi saldım biraz. Hem menü yazmaya hem de squat programına geri dönmem lazım. Yarın ağustosun son günü. Yeni bi başlangıç olsun bana
Hmm evet ilginc bir detoksmus. Aslinda aksamki yogunluk sabah olsa bu kadar etkilemeyebilirdi. Ben sabah kahvaltisinin cok onemli olduğuna inaniyorum gun icindeki tum enerjiyi kahvaltidan almaliyiz bence.Ben menümü paylaşayım detox günümü yani
morordek nilsub inatettimolacak
Kahvaltıdan önce yarım limonlu su
Sabah:detox smoothie (1 bardak süt+ 3_5 dal ıspanak+1 orta boy muz)
Ara:1 salatalık
Öğlen:1 kase detox çorba +1 dl etimek
Ara:1 küçük elma+20 adet kabak çekirdeği
Akşam: salata yarım bardak bulgur ekledim normalde kinoalıydı ama ben bulamadım kinoa :) +1 dl tbe+4 kaşık yoğurt
Ara:1 armut+2 adet ceviz
Su:3 lt üstü+1 kupa yeşilçay+1 adet soda
Spor:1 saat yürüyüş
Aslında akşam menüsü gayet doyurucu ama sabah ve öğlen sıvı olduğundan akşama kadar halsizlik mide bulantısı filan yaptı
Ayyy sagol canim benim o senin tatliliginYani yapacak arkadaş varsa hevesi kırılmasn ama kötüydü yani sürekli aynı şeyi yemek. Heleki içine salatalık koyunca. Ama olsn iyi kilo verdm osayede :) Unutkan değilde yorgun ve tatlı bi ördeksn bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?