- 27 Ekim 2013
- 4.728
- 12.056
- 408
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #203.861
Kilo aldınmı?olsun kız yeniden verirsin :) sen gel gel daha fazla bozmadanbzmakla kalmadım canına okudum diyetin....
Kilo aldınmı?olsun kız yeniden verirsin :) sen gel gel daha fazla bozmadan
Kesin almıştır:)) 64 olamadı bi turluKilo aldınmı?olsun kız yeniden verirsin :) sen gel gel daha fazla bozmadan
Spor cnm YouTube de yaz cikar cok guzel Ben bi ara yapiyordum bel agrim vardi kac gundur iyiyim tekrar baslicam acayip Odem atiyorO ne ki ilk defa duydum ben.
Olsun bir ara 65 din yanlışmı hatırlıyorum?64 65 trn iyidiraldım vall. uğursuz 64.......
Spor cnm YouTube de yaz cikar cok guzel Ben bi ara yapiyordum bel agrim vardi kac gundur iyiyim tekrar baslicam acayip Odem atiyor
Kızlar bende bugün itibariyle detoxa başladım B blanche_ea ciğimin gönderdiği bi liste vardı onu uygulamaya çalışcam bakalım :) daga sabah kahvaltısıyla başladım umarım becerebilriim 5 günlük bişey.Bu tarz bişeye ihtiyacım var çünkü kilo vermem durdu hatta regl olacam diye artıya çıktım
Zaten karar verirken senin yaptığın ve aldığın güzel sonuçlarda etkili oldu tambağım :) inşallah yapabilirim ve işe yararInşallah çok iyi sonuçlar alırsın canım. Ben çok sevdim detoksa lari. Bakalim senin ki nasıl merak ettim
İnşallah hep böyle devam etse. Valla bu sefer çok istikrarlıyım. Görcez bakalımBiz de seviyoruz :)
10 dakikalik bi egzersiz videosu vardi bu kadinin, onu yapardim Leslie ve Jillian üzerine
Canim ilk zamanlar hızlı gider, sonra biraz yavaşlayabilir kilo vermen ama sıkma sakın canını. O zaman da ayni sekilde devam et
Hadi ya, yani ben aslında hep 1-2 kilo fazla mıymışımTartının yeri tartının kendisi değişik oldumu fark olabilir canım.
Valla canm bi paket diye düşünmüştüm ama1 çikolata derken? Ordaki birim onemli. 1 paket de olabilir 1 kare de[/
Çok özledik tabi :)))Ayy kizlarr cok mu ozledinizz beniii yerimm siziiibugun biraz daha iyiyim yuklu miktar antibiyotik akan ve yara olmus bir burun ve borazan sesle yataktan kendimi kaziyabildim bugun.. toparlaniyorum yavas yavas gelirim eskisi gibi.. merak herkese selam olsun döndü delüüünüzz tez habet salin herkese
Yaa ama sadece küçük bi takılmaydıCanım ben artık sadece kendi grubumda takılıyorum kusura bakma lütfen.öptüm kocaman
Yine uğramaya çalış ama seni özledik.mor garga bizi kovdu.... gedin dedi istemiyom sizi dedi.... şaka şaka benim işler yoğun rejim mejim yapmıyorum biraz kafamı toparlarsam gelcem.....
Çok güzel canım aynen devam et.Slm arkadaslar iki gundur yoktum evde degildim fransaya gittik ama diyetimden gecmedim saolsun esimde bildigi icin ona göre davraniyordu...
Maşallah ya eşin ne kadar çok vermiş.Ayy bu sabah çok sevindim 75.5 olmuşum. :) ayy bu hız hiç kesikmese. Günde toplam 700 kal fazla almıyorum. Hergün spor yapıyorım. Böyle devam edermi. En azından altmışlı kiloları görsem. Pinpon topu gibi gezmekten bıktım. Eşim topu topu benden 3 kilo fazla. Spora beraber başladık ben 3 kilo verdim. O 8 kilo valla sinir ediyor beni :)
Kız 70 lere çıktın mı yoksaaabzmakla kalmadım canına okudum diyetin....
Yarın değil hemen başla senalmak ne kelime rekora koşuyorum....
yarın başliim o zaman bu hafta kilo bildirmem banane :))
Zaten betüldeKesin almıştır:)) 64 olamadı bi turlubtlbetul
Kolay gelsin canım. İnşallah tamamlarsınKızlar bende bugün itibariyle detoxa başladım B blanche_ea ciğimin gönderdiği bi liste vardı onu uygulamaya çalışcam bakalım :) daga sabah kahvaltısıyla başladım umarım becerebilriim 5 günlük bişey.Bu tarz bişeye ihtiyacım var çünkü kilo vermem durdu hatta regl olacam diye artıya çıktım
Kesin geçersinAy ben onu yakalayacagim :)btlbetul
Sen böyle devam edersen kilo vermende aynı şekil devam edecek.İnşallah hep böyle devam etse. Valla bu sefer çok istikrarlıyım. Görcez bakalım
Madem yitecen bitter ye canım.Valla canm bi paket diye düşünmüştüm ama
1 paket mi?Valla canm bi paket diye düşünmüştüm ama
Valla doğru dedin rakibem
Çok özledik tabi :)))
Çok çok geçmiş olsun tekrardan.
Yaa ama sadece küçük bi takılmaydı
Kırgınlık olmasın.
Yine uğramaya çalış ama seni özledik.
Çok güzel canım aynen devam et.
Maşallah ya eşin ne kadar çok vermiş.
Sen bırakma ümitsizliğe kapılma ama böyle devam edersen fazlalıklardan kurtulacaksın.
Kız 70 lere çıktın mı yoksaaa
Yarın değil hemen başla sen
Zaten betüldekollontai 'de kilo almada yarışıyorlar
Kolay gelsin canım. İnşallah tamamlarsın
Kesin geçersin
Sen böyle devam edersen kilo vermende aynı şekil devam edecek.
Ahh ahh hepimizde var o sorun. Adam tığ gibi ben yanında pofuduk. Aynı şeyleri yiyoruz ama adama banamısın demiyorİnşallah bakalım hepimiz bir kurtulalım fazlalıklardan. Benimki beni sinir ediyor sadece. Keşke erkekler gibi hızlı yakabilsek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?