Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kızlar bende bugün itibariyle detoxa başladım B blanche_ea ciğimin gönderdiği bi liste vardı onu uygulamaya çalışcam bakalım :) daga sabah kahvaltısıyla başladım umarım becerebilriim 5 günlük bişey.Bu tarz bişeye ihtiyacım var çünkü kilo vermem durdu hatta regl olacam diye artıya çıktım

aldım vall. uğursuz 64.......
Olsun bir ara 65 din yanlışmı hatırlıyorum?64 65 trn iyidir sonra 63 62 derken kurtulursun..Bide vücut belli kilolarda ısrarcı oluyo o ısrarı kırabilirsek kurtuluyoruz.Oyüzden azimli.olmamız lazım.Hadi bugünden itibaren başla sende dikkat etmeye kilo bildirmesende olur

Inşallah çok iyi sonuçlar alırsın canım. Ben çok sevdim detoksa lari. Bakalim senin ki nasıl merak ettim

İnşallah hep böyle devam etse. Valla bu sefer çok istikrarlıyım. Görcez bakalım

Çok özledik tabi :)))
Çok çok geçmiş olsun tekrardan.

Canım ben artık sadece kendi grubumda takılıyorum kusura bakma lütfen.öptüm kocaman
Yaa ama sadece küçük bi takılmaydı
Kırgınlık olmasın.
mor garga bizi kovdu.... gedin dedi istemiyom sizi dedi.... şaka şaka benim işler yoğun rejim mejim yapmıyorum biraz kafamı toparlarsam gelcem.....
Yine uğramaya çalış ama seni özledik.
Slm arkadaslar iki gundur yoktum evde degildim fransaya gittik ama diyetimden gecmedim saolsun esimde bildigi icin ona göre davraniyordu...
Çok güzel canım aynen devam et.
Maşallah ya eşin ne kadar çok vermiş.
Sen bırakma ümitsizliğe kapılma ama böyle devam edersen fazlalıklardan kurtulacaksın.
bzmakla kalmadım canına okudum diyetin....
Kız 70 lere çıktın mı yoksaaa
almak ne kelime rekora koşuyorum....
yarın başliim o zaman bu hafta kilo bildirmem banane :))
Yarın değil hemen başla sen
Kesin almıştır:)) 64 olamadı bi turlu btlbetul
Zaten betülde kollontai 'de kilo almada yarışıyorlar
Kolay gelsin canım. İnşallah tamamlarsın
Ay ben onu yakalayacagim :) btlbetul
Kesin geçersin
İnşallah hep böyle devam etse. Valla bu sefer çok istikrarlıyım. Görcez bakalım
Sen böyle devam edersen kilo vermende aynı şekil devam edecek.

İnşallah bakalım hepimiz bir kurtulalım fazlalıklardan. Benimki beni sinir ediyor sadece. Keşke erkekler gibi hızlı yakabilsek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…