- 15 Nisan 2016
- 3.428
- 11.686
- 208
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #203.901
Denicem. Diğer evde her yer halı kaplıydı halının üstünde ölçülüyodum. Burda parke üzerinde ölçüldüm. O yüzden fark oluyo mu acaba. Ama çok moralim bozuldu tekrar 84 görünceNerelerde yahu benim en datlus takım arkadaslarım.. kımsecıklerr gelmıyo muu
Y Yuppiyayye gecmıs olsun sana da canım daha iyisindir simdi umarım
Nanelibal kız sana 5kıloluk suyla dene demısler ya baktın mı onu? eger tam 5olcuyosa ona gore tartılmayı unutma sabah bı bakalım nedır gercek durum
Canım en saglıklısı kalebodurun üzerine koymak yumuşak zeminde olmasın.. hatta tek bi kare içinde kalsın tartın..banyoda deneyebılırsın meselaDenicem. Diğer evde her yer halı kaplıydı halının üstünde ölçülüyodum. Burda parke üzerinde ölçüldüm. O yüzden fark oluyo mu acaba. Ama çok moralim bozuldu tekrar 84 görünce
Yaa canim hastayken kilo derdine dusme yani odem toplamis da olabilirsin ama sen toparlan iyiles sonra atarsin odeminiBu arada bu hastalık bana naptı acaba kac gundur cıkmıyom tartıya dogru duzgun bısey yıyemedım hep yayla corbasıyla gectı ama kendımı oyle suzulmus hıssetmıyorum hatta antibiyotikler yüzünden ödem bile tutmuş olabilirim yarın sabah bi bakıcam ama çok pis tırsıyorumm çikoo
Cumartesi gunu dönüyorum ben canim :)Hadi menü yazmaya da döneyim bari
morordek kız ne zaman bitecek ana kucağın senin
ne zaman dönecen can rakibemnilsub yenı gıttın emma çoh özledim ben seni
Sabah-Öğle
Domates salatalık az peynır cay
Ara
1sade turk kahvesı
bıkac leblebı
Akşam
2has.yumurtalı salata
Su 2lt olur mu yatana kadar bılemedım agzım cok acı ilaçlardan
Spor yoohh anamm yoohh
Aynen canım ayaklandım ama burnum kendı imparatorlugunu ilan etti ayrı takılıyoz halaYaa canim hastayken kilo derdine dusme yani odem toplamis da olabilirsin ama sen toparlan iyiles sonra atarsin odemini
Cumartesi gunu dönüyorum ben canim :)
Neden olmasin Ozgecim :)))Aynen canım ayaklandım ama burnum kendı imparatorlugunu ilan etti ayrı takılıyoz halabıkacgun daha sürecek sanırım..
Belki sürprizle dönersin tatilden belli mi olur ördekim
Denicem. Diğer evde her yer halı kaplıydı halının üstünde ölçülüyodum. Burda parke üzerinde ölçüldüm. O yüzden fark oluyo mu acaba. Ama çok moralim bozuldu tekrar 84 görünce
İyi Yapmışsın canimMorördekcim sürekli ayranaşı yemek fena çarptı ondan galiba :) Yemedim zaten bi heveslendim geçti :)
Yok cAnım yemedm nasl verdm o kiloları alamam geri :)
ben seviyorum kizzYani yapacak arkadaş varsa hevesi kırılmasn ama kötüydü yani sürekli aynı şeyi yemek. Heleki içine salatalık koyunca. Ama olsn iyi kilo verdm osayede :) Unutkan değilde yorgun ve tatlı bi ördeksn bence
aman iyi ol da ödem atılır canimBu arada bu hastalık bana naptı acaba kac gundur cıkmıyom tartıya dogru duzgun bısey yıyemedım hep yayla corbasıyla gectı ama kendımı oyle suzulmus hıssetmıyorum hatta antibiyotikler yüzünden ödem bile tutmuş olabilirim yarın sabah bi bakıcam ama çok pis tırsıyorumm çikoo
ayy bende coook severim yesilcam özellikle hababam sınıfı ve Kemal sunalin rol aldığı çoğu filmParola sersem şafak sadsfadsgfadyaa Kemal Sunal bitane değil de ne en dinlendirici en datlış vakit geçirme şekli eski yeşilçam filmleri benim için... bu akşamın konuğu Şaban Oğlu Şaban
Artık parkede tartılıyorum zaten, yazlıkta parke yoktu. Demek ki kilom aslında daha fazlaymış ay moralim bozulduCanim hali üstün de kilonun daha az gösterir. Banyoya falan koysam fayans ya o yüzden. Parke halıya göre daha sağlıklı bir sonuç verir.
Canım sıkma canını sen sabah su şişesiyle dene bi bakalım.. moraliniz bozma. bozuksa alırsın yenisini hepimiz dijital kullanıyoruz geneldeArtık parkede tartılıyorum zaten, yazlıkta parke yoktu. Demek ki kilom aslında daha fazlaymış ay moralim bozulduneyse 2 kiloo bu gider hemen napalım. Tabii bozuk da olabilir yarın da farklı çıkarsa yeni tartı alcam. Dijital alayım di mi yine
Aynen bende onu farkettim zaten.Akşam yemeği öğlen olsa yine idare edilir.Bende normalde kahvaltıyı önemserim en hafif akşamı yaparım.Yok bugün devam edemiycem tatlımBir an önce toparlamaya çalış ki daha fazla artıya gitme canim. Dedigin gibi yarin yeni bir baslangic olsun senin icin.
Hmm evet ilginc bir detoksmus. Aslinda aksamki yogunluk sabah olsa bu kadar etkilemeyebilirdi. Ben sabah kahvaltisinin cok onemli olduğuna inaniyorum gun icindeki tum enerjiyi kahvaltidan almaliyiz bence.
Istersen yarin da bi dene hala cok kotu olursan birak bence canim
Aman sorma tatlım benimki detox uğruna hastalıkNerelerde yahu benim en datlus takım arkadaslarım.. kımsecıklerr gelmıyo muu
Y Yuppiyayye gecmıs olsun sana da canım daha iyisindir simdi umarım
Nanelibal kız sana 5kıloluk suyla dene demısler ya baktın mı onu? eger tam 5olcuyosa ona gore tartılmayı unutma sabah bı bakalım nedır gercek durum
farkederr her zaman sert ve düzgün zeminde tartılmak lazımDenicem. Diğer evde her yer halı kaplıydı halının üstünde ölçülüyodum. Burda parke üzerinde ölçüldüm. O yüzden fark oluyo mu acaba. Ama çok moralim bozuldu tekrar 84 görünce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?