Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bu arada bu hastalık bana naptı acaba kac gundur cıkmıyom tartıya dogru duzgun bısey yıyemedım hep yayla corbasıyla gectı ama kendımı oyle suzulmus hıssetmıyorum hatta antibiyotikler yüzünden ödem bile tutmuş olabilirim yarın sabah bi bakıcam ama çok pis tırsıyorumm çikoo

Denicem. Diğer evde her yer halı kaplıydı halının üstünde ölçülüyodum. Burda parke üzerinde ölçüldüm. O yüzden fark oluyo mu acaba. Ama çok moralim bozuldu tekrar 84 görünce

Hadi menü yazmaya da döneyim bari
morordek kız ne zaman bitecek ana kucağın senin
ne zaman dönecen can rakibem nilsub yenı gıttın emma çoh özledim ben seni

Sabah-Öğle
Domates salatalık az peynır cay

Ara
1sade turk kahvesı
bıkac leblebı

Akşam
2has.yumurtalı salata

Su 2lt olur mu yatana kadar bılemedım agzım cok acı ilaçlardan
Spor yoohh anamm yoohh

Denicem. Diğer evde her yer halı kaplıydı halının üstünde ölçülüyodum. Burda parke üzerinde ölçüldüm. O yüzden fark oluyo mu acaba. Ama çok moralim bozuldu tekrar 84 görünce
Canım en saglıklısı kalebodurun üzerine koymak yumuşak zeminde olmasın.. hatta tek bi kare içinde kalsın tartın..banyoda deneyebılırsın mesela

Yaa canim hastayken kilo derdine dusme yani odem toplamis da olabilirsin ama sen toparlan iyiles sonra atarsin odemini
Cumartesi gunu dönüyorum ben canim :)

Yaa canim hastayken kilo derdine dusme yani odem toplamis da olabilirsin ama sen toparlan iyiles sonra atarsin odemini

Cumartesi gunu dönüyorum ben canim :)
Aynen canım ayaklandım ama burnum kendı imparatorlugunu ilan etti ayrı takılıyoz hala bıkacgun daha sürecek sanırım..
Belki sürprizle dönersin tatilden belli mi olur ördekim

Canim hali üstün de kilonun daha az gösterir. Banyoya falan koysam fayans ya o yüzden. Parke halıya göre daha sağlıklı bir sonuç verir.

Iyi geceler kızlar. Oğlum uyumak üzere ben de yorgun bitkinim . Vücut spora alışık değil tabi. Yarın sabah kahvaltıya arkadasa gidecem. Sporu mu erken yapabilen ne güzel olur. Uyanir uyanmaz. . Eve gelince halim kalmayabiliri

Bugün ku menum morordek inatettimolacak
Sabah
Bir salatalık Bir domates
Bir kk peynir 3 zeytin
Bir tane haşlanmış yumurta
Iki dilim ekmek
Öğle bir salkim uzum
Aksam 4 30 gibi yedim
Bir salatalık
3 tane küçük krep
bir kk peynir 4 zeytin
Şu 2.5 litre
Spor :yediğim 3 krep ı yakmak için 1.5 saat hızlı birsekilde leslie zumba oryantal zıplama karışık yaptım çok ter döktüm

Morördekcim sürekli ayranaşı yemek fena çarptı ondan galiba :) Yemedim zaten bi heveslendim geçti :)

Yok cAnım yemedm nasl verdm o kiloları alamam geri :)
İyi Yapmışsın canim

Yani yapacak arkadaş varsa hevesi kırılmasn ama kötüydü yani sürekli aynı şeyi yemek. Heleki içine salatalık koyunca . Ama olsn iyi kilo verdm osayede :) Unutkan değilde yorgun ve tatlı bi ördeksn bence
ben seviyorum kizz

aman iyi ol da ödem atılır canim

Parola sersem şafak sadsfadsgfad yaa Kemal Sunal bitane değil de ne en dinlendirici en datlış vakit geçirme şekli eski yeşilçam filmleri benim için... bu akşamın konuğu Şaban Oğlu Şaban
ayy bende coook severim yesilcam özellikle hababam sınıfı ve Kemal sunalin rol aldığı çoğu film

Canim hali üstün de kilonun daha az gösterir. Banyoya falan koysam fayans ya o yüzden. Parke halıya göre daha sağlıklı bir sonuç verir.
Artık parkede tartılıyorum zaten, yazlıkta parke yoktu. Demek ki kilom aslında daha fazlaymış ay moralim bozuldu neyse 2 kiloo bu gider hemen napalım. Tabii bozuk da olabilir yarın da farklı çıkarsa yeni tartı alcam. Dijital alayım di mi yine

Canım sıkma canını sen sabah su şişesiyle dene bi bakalım.. moraliniz bozma. bozuksa alırsın yenisini hepimiz dijital kullanıyoruz genelde

Aynen bende onu farkettim zaten.Akşam yemeği öğlen olsa yine idare edilir.Bende normalde kahvaltıyı önemserim en hafif akşamı yaparım.Yok bugün devam edemiycem tatlım başım ağrıyor şu an.Belki haftasonu başka bişey denerim ama hala mide bulantım başağrım var

Aman sorma tatlım benimki detox uğruna hastalık hala midem bulanıyo başımda ağrıyor.Keşke yapmasaydım diyorum şu an ama neyse denemiş oldum.Ben listelere dayanamıyormuşum bir kez daha anlamış oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…