Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ördeğim ben bu spor işini napcam ya aslında yapmayı çok istiyorum. Ama 2 çocuktan çok yorgun düşüyorum. Napsam ki bana bir yol gösterin... Regl çok yakın özellikle bu dönem de yapmak istiyorum sporu
Canim en kotu yürüyüş yapsan? Regl oncesi insanin canı hicbir sey yapmak istemiyor haklisin ama en azindan hareket etmis olursun diye geldi aklima :)

Bi de hani sen ip atlama yarismasi yapacaktin :)) oyle bir sey duzenlesenize hem takima canlılık gelir

2 çocukla bu sicakta yürüyüş yapamam ki . Akşamları da maalesef çıkamıyorum. eşim çok yorgun oluyor.
ip atlama yarışması da olur . Ya da sen bana hergün şu sporu yap desen yaparım yani.
zumba
kondisyon bisikleti
leslie
slim in 6 plus

yanlarına ekleme yaparım ufak tefek ben olur mu

@nilsub ve @inatettimolacak yok diye bu kadar sessiz buralar demii
btlbetul ve @fyzanur da gelmiyorlar.

mor garga bizi kovdu.... gedin dedi istemiyom sizi dedi.... şaka şaka benim işler yoğun rejim mejim yapmıyorum biraz kafamı toparlarsam gelcem.....

Az önce bu evdeki tartıyla tartıldım ve tam 2 kilo fazla çıktım 2 kilo aldıracak bi şey yemedim nasıl our ya tartı farkı muhabbeti oluyodu da o yüzden bu kadar da fark olmaz ki. Şaştım kaldım
5 litrelik su sisesi alip tart bakalim. Eger tam ölçüyorsa dogrudur. Belki de onceki tartin farkli olcuyordu

O zaman Leslie ya da kondisyon bisikleti yap canım
Yanlarina da istedigin gibi ekle
Hadi tambagim guveniyorum sana ben :)
mor garga bizi kovdu.... gedin dedi istemiyom sizi dedi.... şaka şaka benim işler yoğun rejim mejim yapmıyorum biraz kafamı toparlarsam gelcem.....
Ben aslinda kovmadım sizi, hele sana hicbir sey demedim

O zaman Leslie ya da kondisyon bisikleti yap canım
Yanlarina da istedigin gibi ekle
Hadi tambagim guveniyorum sana ben :)

Ben aslinda kovmadım sizi, hele sana hicbir sey demedim

birimiz hepimiz hepimiz birimiz için...... :) şaka laaa ben motivasyonsuzum bu aralar...

birimiz hepimiz hepimiz birimiz için...... :) şaka laaa ben motivasyonsuzum bu aralar...
Tamam o zaman hemen motivasyonunu topla gel yoksa bana kim cesitli mahlukat isimleri takacak :)
Sen de başını alıp gitme ne olur şarkısını armagan ediyorum :)))

Ayy bu sabah çok sevindim 75.5 olmuşum. :) ayy bu hız hiç kesikmese. Günde toplam 700 kal fazla almıyorum. Hergün spor yapıyorım. Böyle devam edermi. En azından altmışlı kiloları görsem. Pinpon topu gibi gezmekten bıktım. Eşim topu topu benden 3 kilo fazla. Spora beraber başladık ben 3 kilo verdim. O 8 kilo valla sinir ediyor beni :)

Az önce bu evdeki tartıyla tartıldım ve tam 2 kilo fazla çıktım 2 kilo aldıracak bi şey yemedim nasıl our ya tartı farkı muhabbeti oluyodu da o yüzden bu kadar da fark olmaz ki. Şaştım kaldım
Tartının yeri tartının kendisi değişik oldumu fark olabilir canım.

ama ben o mahlukatları seviyorum :)
Biz de seviyoruz :)
Arkadaslar tiffany rothe yapan varmi
10 dakikalik bi egzersiz videosu vardi bu kadinin, onu yapardim Leslie ve Jillian üzerine
Canim ilk zamanlar hızlı gider, sonra biraz yavaşlayabilir kilo vermen ama sıkma sakın canını. O zaman da ayni sekilde devam et

Süpersin tatlım sen aynen devam et hepsi gidecek bi bakacaksın kalmamış hiç fazlan :) bir sürr sonra yavaşlayabilir ama o zamanda zaten kilonun çoğu gitmiş olacak.Ozamanda yeni şeyler denersin ama şimdilik bunlara takılma sen devam et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…