Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Hahaha evet yiyip yiyip morordek ğe atalım suçu sen hamilesin biz aşeriyoruz diye..
Sonra hepimizi köprüden atsın...

Yoksa yoksaaa :)

Sen istedin mi yaparsın..
Bekar olup bir de erkek arkadaşın olunca daha bi gaza geliyorsun ben 57 kilo falandim erkek arkadaşım görüntüye çok önem veriyordu bende bi hafta lahana diyeti yaptım 52 oldum tabi göbek falan kalmadı zor diyet ama göbek eritiyo inatettimolacaka yapar bu işi başarır bizden once

Geçmiş olsun umarım bi daha sıkıntı yaratmaz
Tesekkur ederim inşallah kilo olunca bütün hastalıklarda daha kolay geliyor sana zayiflayinc gençleşmek lazım hem vücut hem kafa olarak ister istemez kilo olunca kendini daha yaşlı hissediyorsun abla diyenler artık teyze diyor

Derdim ona güzel görünmek değil ya.. biz 6yıldır birlikteyız hep şüşkoydum ben aramızda hiç sorun olmadı bu arada uğrasır sığır yavrusu o kaar koç bu koç der sırtıma vururdu hayırdır kurbana beni mi kestırdın gözüne derdım Çok afedersiniz haayyvan gibi yerdik. Bi giderdik menülerin yanına ekstra söylerdik,bi oturusta o 5-6 ben en az 4lahmacun gömerdım yarıs ıcerısındeydık valla tam rezıllık tam tatilden dönüşte gördü sarılıyo eee eksik bu kız nerde bunun kolları yok dıyo küçülmüşüm hatta olmamıs bu kadar ne gerek varmıs -ıddıaya gırdık de bız kıvırma asamasında su an -
neymıs efendım ele avuca gelmezmısım ben artık göğüslerim popom küçülmüş dedim de get cinsi sapık seni sanane
şaka bı tarafa göğüslerimin küçüldüğünün farkındaydım ben de ama demedım ona tabıkı bısey alısverıs yaptım hatta tatılde mecburen olmuyodu artık eskıler ama kalcaların küçüldüğünü o dedıkten sonra farketıım mutlu oldum

anladım canım 173 boy 71 kg bakalım yarın ne olacak 2 günde pek oynama olmaz zaten asıl önemli olan haftaya cuma kaç çıkacağım onu merak ediyorum

Ya bu konuda baştan beklentileri olması bence daha iyi ben zayifken erkek arkadaşım benim goruntumle çok ilgilenirdi bende acayip dikkat ederdim suse falan evlenince başta zayiftimya önce eşim hiç bise demedi sonra giydigim kıyafeti kiskandi uğraştı benle sonra bende bir saldim maşallah bi daha toparlayamadim o yüzden baştan sıkı tutacak ipleri

kızlar 2 hafta dolup takıma kabul edildiğim gün size resim atıcam 83-85 kg halim ve 65 kiloya düştüğüm halim before after şeklinde hem banada motivasyon olur 71 den gene o rakamlara düşmek istiyorum
İnşallah hayırlısı olsun herkes dilediği kiloya ulaşsın hep zayıf kalalim omur boyu buda perşembe duasi

Senin sonuç ne tartıldınmı :)
Malesef ya ben daha uyku duzenimi tutturamadim hic malesef; bu sabah da 6'da uyuyabildim 11'de uyanabildim gec kaldigim icin unutuyorum tartilmayi; 2 gundur ise oglen geliyorum. Bir de yarin ben de + cikiyormusum ahaha bu kadar dalga gectim sizinle... Gerci ben 1 kilo artiya arti demem; bir de regl de olacagim yarin yani... Ay tartilmayayim yarin ya vazgectim moralim bozulmasin; zayif hissediyorum nasilsa

kız döveriz bak seni....saçlarını elimize dolatmaaa :))

bırak şu zayıfı yaaa eyleniyo bizimlen :)))

ahaha yalan mi ya, naptiniz abi ne yediniz niye yediniz o kadar; 1-2 baklavadan bir sey olmaz kac tane yediniz. Etten de olmaz; 1 kilo kavurma yemediyseniz tabii.

B blanche_ea kız mor vakvak hamiş ya şimdi ona sataşamıyom badiciğimiz strese girmesin diye sen gel burlara da sana sarayım acık :))) pis zengin :)))

ahaha elinden kalani ardina koma betul!

menumu yaziyorum spor yapamayacagim icin beni cezalandirmanizi bekliyorum sevgili morordek inatettimolacak kaptanlar plis.

sabah: yok
ogle: 1 kase kozlenmis domates corbasi, 1 tabak izgara sebzeli salata, 1 porsiyon 0-seker incirli dondurma.
aksam: 1 protein bar.

su : 2 litre yaparim insallah; spor: yok.
cezami bekliyorum spora sayacagim onu

derdin ona guzel gorunmek degil mi? bence cok da hosuna gitmistir hadi hadi simdi sen de...
benim de erkek arkadasim bana 'elif artik sana cok guzelsin demeyecegim, cok zayifsin diyecegim fark ettim ki daha mutlu oluyorsun' diyor ahaha. Aynen dedim, dogru soze ne denir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…