- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #206.201
Hahaha evet yiyip yiyipAy ben dün oruç tuttum ama canım hiç bişey istemedi yiyemedim sadece su içtim. Evden bana öyle bir lahmacun kokusu geliyor ki anlatamam. Hani böyle fırından yaptırıp eve getirirsin. Paketi açarsin ya işte o koku. En yakın zaman da yaptıracağım. Ev lahmacunu.morordek sen hamilesin ama ben aseriyorum.
Yoksa yoksaaa :)Ay ben dün oruç tuttum ama canım hiç bişey istemedi yiyemedim sadece su içtim. Evden bana öyle bir lahmacun kokusu geliyor ki anlatamam. Hani böyle fırından yaptırıp eve getirirsin. Paketi açarsin ya işte o koku. En yakın zaman da yaptıracağım. Ev lahmacunu.morordek sen hamilesin ama ben aseriyorum.
Bekar olup bir de erkek arkadaşın olunca daha bi gaza geliyorsun ben 57 kilo falandim erkek arkadaşım görüntüye çok önem veriyordu bende bi hafta lahana diyeti yaptım 52 oldum tabi göbek falan kalmadı zor diyet ama göbek eritiyo inatettimolacaka yapar bu işi başarır bizden onceSen istedin mi yaparsın..
Geçmiş olsun umarım bi daha sıkıntı yaratmazEvet diyete başlamadan yüksekti sinirdaydi
Dustu şükür evet bayag bi sure cabLayip verememistim
Tesekkur ederim inşallah kilo olunca bütün hastalıklarda daha kolay geliyor sana zayiflayinc gençleşmek lazım hem vücut hem kafa olarak ister istemez kilo olunca kendini daha yaşlı hissediyorsun abla diyenler artık teyze diyorGeçmiş olsun umarım bi daha sıkıntı yaratmaz
Derdim ona güzel görünmek değil ya.. biz 6yıldır birlikteyız hep şüşkoydum benBekar olup bir de erkek arkadaşın olunca daha bi gaza geliyorsun ben 57 kilo falandim erkek arkadaşım görüntüye çok önem veriyordu bende bi hafta lahana diyeti yaptım 52 oldum tabi göbek falan kalmadı zor diyet ama göbek eritiyo inatettimolacaka yapar bu işi başarır bizden once
canım senin ilk bildirimin olacak 2 gün önceki kg da başlangıç kilon
özge cim
arkadaşlar ne zaman takıma girdiler o konu ile ilgili net bir bilgim yok 3. cuma oldu mu gecen haftaki cuma eğer 2. cuma ise kabul görmüyo hatırladığım kadarıyla 3. cuma bildirim yapacaklar listeler ördeğimde mi?
Ya bu konuda baştan beklentileri olması bence daha iyi ben zayifken erkek arkadaşım benim goruntumle çok ilgilenirdi bende acayip dikkat ederdim suse falan evlenince başta zayiftimya önce eşim hiç bise demedi sonra giydigim kıyafeti kiskandi uğraştı benle sonra bende bir saldim maşallah bi daha toparlayamadim o yüzden baştan sıkı tutacak ipleriDerdim ona güzel görünmek değil ya.. biz 6yıldır birlikteyız hep şüşkoydum benaramızda hiç sorun olmadı bu arada uğrasır sığır yavrusu o kaar koç bu koç der sırtıma vururdu hayırdır kurbana beni mi kestırdın gözüne derdım Çok afedersiniz haayyvan gibi yerdik. Bi giderdik menülerin yanına ekstra söylerdik,bi oturusta o 5-6 ben en az 4lahmacun gömerdım yarıs ıcerısındeydık valla tam rezıllık tam tatilden dönüşte gördü sarılıyo eee eksik bu kız nerde bunun kolları yok dıyo küçülmüşüm hatta olmamıs bu kadar ne gerek varmıs -ıddıaya gırdık de bız kıvırma asamasında su an -
neymıs efendım ele avuca gelmezmısım ben artık göğüslerim popom küçülmüş dedim de get cinsi sapık seni sanane
şaka bı tarafa göğüslerimin küçüldüğünün farkındaydım ben de ama demedım ona tabıkı bısey alısverıs yaptım hatta tatılde mecburen olmuyodu artık eskılerama kalcaların küçüldüğünü o dedıkten sonra farketıım mutlu oldum
İnşallah hayırlısı olsun herkes dilediği kiloya ulaşsın hep zayıf kalalim omur boyu buda perşembe duasikızlar 2 hafta dolup takıma kabul edildiğim gün size resim atıcam 83-85 kg halim ve 65 kiloya düştüğüm halim before after şeklinde hem banada motivasyon olur 71 den gene o rakamlara düşmek istiyorum
Yoksa yoksaaa :)
Malesef ya ben daha uyku duzenimi tutturamadim hic malesef; bu sabah da 6'da uyuyabildim 11'de uyanabildim gec kaldigim icin unutuyorum tartilmayi; 2 gundur ise oglen geliyorum. Bir de yarin ben de + cikiyormusum ahaha bu kadar dalga gectim sizinle... Gerci ben 1 kilo artiya arti demem; bir de regl de olacagim yarin yani... Ay tartilmayayim yarin ya vazgectim moralim bozulmasin; zayif hissediyorum nasilsaSenin sonuç ne tartıldınmı :)
kız döveriz bak seni....saçlarını elimize dolatmaaa :))
bırak şu zayıfı yaaa eyleniyo bizimlen :)))
B blanche_ea kız mor vakvak hamiş ya şimdi ona sataşamıyom badiciğimiz strese girmesin diye sen gel burlara da sana sarayım acık :))) pis zengin :)))
derdin ona guzel gorunmek degil mi? bence cok da hosuna gitmistir hadi hadi simdi sen de...Derdim ona güzel görünmek değil ya.. biz 6yıldır birlikteyız hep şüşkoydum benaramızda hiç sorun olmadı bu arada uğrasır sığır yavrusu o kaar koç bu koç der sırtıma vururdu hayırdır kurbana beni mi kestırdın gözüne derdım Çok afedersiniz haayyvan gibi yerdik. Bi giderdik menülerin yanına ekstra söylerdik,bi oturusta o 5-6 ben en az 4lahmacun gömerdım yarıs ıcerısındeydık valla tam rezıllık tam tatilden dönüşte gördü sarılıyo eee eksik bu kız nerde bunun kolları yok dıyo küçülmüşüm hatta olmamıs bu kadar ne gerek varmıs -ıddıaya gırdık de bız kıvırma asamasında su an -
neymıs efendım ele avuca gelmezmısım ben artık göğüslerim popom küçülmüş dedim de get cinsi sapık seni sanane
şaka bı tarafa göğüslerimin küçüldüğünün farkındaydım ben de ama demedım ona tabıkı bısey alısverıs yaptım hatta tatılde mecburen olmuyodu artık eskılerama kalcaların küçüldüğünü o dedıkten sonra farketıım mutlu oldum
sen bize kimsecikler mi diyorsuuun!Herkes nerde takım terkedilmiş kimsecikler yok
Memnun oldum tanışmadık bende Ayşe biz varız da kaptanlar yok takımın sahipleri kaptansiz gemideyizsen bize kimsecikler mi diyorsuuun!
biz tanismadik bu arada ben elif
burdayiz yawww ne dedikodu yspiyonizMemnun oldum tanışmadık bende Ayşe biz varız da kaptanlar yok takımın sahipleri kaptansiz gemideyiz
canim sen 6 eylulde gelmissin listeye girebiliyorsun wendy ne zaman gelmisti acabaMemnun oldum tanışmadık bende Ayşe biz varız da kaptanlar yok takımın sahipleri kaptansiz gemideyiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?