Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

de get yaaa açlıktan ölcek zayıflıkta ne zor iş arkadaş..... aç yaşıyo hatun hava olsun diye bi de ceza yazın diyo....

Not: sen kaşındın nihahahhaaaa :))))

Ben zati burda kimseyi bulamayınca onuncu takıma çene çalmaya gidiyorum saolsunlar vay kahve agirliyolar beni
Ay ay ayyy aman haa sakın bizi bırakıp onlara gitcem filan deme.bizde bu saatlerde sessizlik olur çalışanlar eve döner, evdekilerin eşi gelir yarına hazırlık yapılır ama 10 a doğru tekrar coşarız :)

bu günkü menüm
sabah
2 hş yumurta
2 kaşık lor
2 parça kaşar peyniri
5-6 zeytin

öğlen
200 gr söğüş
1 ayran

akşam
2 kase tarhana çorbası
1 dilim tb ekmeği

su 1,5 lt

birde ada çayı falan içtim bol bol

boğazlarımın şişliği gitti çok şükür ama öksürük geldi şimdide.... zavallı bademciklerim benim.... ne çektiler be....

spor şimdi 500 zıp yapçam
2 milde leslie -- hastayız uleyn....

yalnız çorbam evsane olmuş efsaneee..... missss misss ay ben bunu hep yaparım emeği geçenlere teşekkürler efenim :)) içine sarımsaklarımdan da koydum nilsub taammıı.....hemen bir çay kaşığı ooohhh şifa niyetine :)

Oh ohh afiyet olsun :)

Ay ay ayyy aman haa sakın bizi bırakıp onlara gitcem filan deme.bizde bu saatlerde sessizlik olur çalışanlar eve döner, evdekilerin eşi gelir yarına hazırlık yapılır ama 10 a doğru tekrar coşarız :)

Yok cnm benimki sadece ziyaret ben takımından memnunum arada kaptanlar çene çalıyoruz cansu ile benim eş pek evde olmuyor gece geliyor o yüzden bosum vakit geciyo

enişteye bak bug ını bulmuş çakaaaal :)))

iyi hos guzel de corba zaten karbonhidrat; ekmek yerine salata oneriyorum; antioksidan olur.

iyi hos guzel de corba zaten karbonhidrat; ekmek yerine salata oneriyorum; antioksidan olur.
Bir kase 3 kepçe varsa 2 kase 6 kepçe oldu 6 dilim ekmek çorbalar okadar masum değil
Şimdi çorbaya karşı antipatisi olacak demesemiydim neyse diyelimde belki başka bir şeyle değişir ya da yanına gerçek yemek eklersin zira bana çorba hiç yemek gibi gelmiyor diyetteysem katı bireylerde ye ki midenin sindirmesi zaman alsın aç kalıyorsunuz üzülüyorum

Bende akşam az sulu köfte yedim yanında da cacık sanki dünyayı yedim çok sistim çok üstüne çay içtim bastirsin

Demek istediğim diyete onun için başlamadım canım :) kendımden rahatsız oluyodum artık.. tabikii zayıfladığımı farketmesi bunu söylemesi hoşuma gidiyo kimin gitmez ki emek veriyom o kadar accık iltifat etsin o da bi zahmet yemek yedim diyorum ne vardı diyo yemekhanede sayıyorum sen ne yedın tabıkı sadce corba dımı dıye çıldırıyo nasıl yaa nasıl bu kızla lahmacun gömüyodum ben simdi nasıl yemez dıye dolanıyo ortalıkta benim diyetimi beyimizi gerdi
Memnun oldum tanışmadık bende Ayşe biz varız da kaptanlar yok takımın sahipleri kaptansiz gemideyiz
Vaayy be şurda regli regli kıvranıyoz 2dk bakamadık dıye hemen laff tamm attım hafıza beyin bedava sen bakma elife bugün geldim der bı bakmıs 2gun sonra gene tatile çıkmıs kalırsın bıze gene betüşün de dediği gibi o hem güzel hem zengin hem zayıf yine betüşün btlbetul dediği gibi kim aldı bu zayıfı buraya bilmiyoruz ama biz öğrencı öğrencı sürünüyoz ve şüşkoyuz o yüzden biz hep burdayız şekerim

6. Saat 19:00’dan sonra bir şey yersem şişmanlarım
Böyle genel bir yargı yapılamamaktadır. Kişinin oldukça geç yattığı bir gün, uyanıkken uzun süre aç kalmasına sebebiyet verilmiş olur. Bir de üstüne gece açlığı ile ertesi güne olumsuz koşullarla başlanır ve metabolizma yavaşlar. Örneğin gece 00:00’da yatan biri en geç 21:00-22:00 civarı sağlıklı ufak bir ara öğün yapabilir.

Bu doğru mu acaba ya, eğer böyleyse ben akşam 5-6 gibi yemeği yiyip günü kapatıyorum. Resmen aç aç acı çekerek uyuyorum

Geç yasiyosan bence de doğru hafif birşeyler yiyebilirsiniz yoğurt olur meyve turude bende dukandan önce 9-10 gibi ara Öğün yapıyordum süt iciyorum yada meyve yiyordum

Ve kızlar sanırım bu inatçı 71 sınırını bu hafta regli bittikten sonra da geçemezsem bi şok dalgası olarak isveç diyetine başliciiimm gazamız mübarek ola..

İsveç ten karlı çıkanı görmedim :) gel sen karatay yap....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…