Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

kızlar 2 hafta dolup takıma kabul edildiğim gün size resim atıcam 83-85 kg halim ve 65 kiloya düştüğüm halim before after şeklinde hem banada motivasyon olur 71 den gene o rakamlara düşmek istiyorum
düşersin canım ben haziran sonun da geldim temmuz ortası gibi listedeydim öyle çok katı bi diyet yapmadım ağır bi sporda yapmadım yürüyüş ve leslie ile 6.5 kilo verdim yavaş yavaş..

Ve kızlar sanırım bu inatçı 71 sınırını bu hafta regli bittikten sonra da geçemezsem bi şok dalgası olarak isveç diyetine başliciiimm gazamız mübarek ola..
çok katı bi diyet ama kuzum

boğazalrım çok kötü yeaaa ne içsem bana akıl verin..... öhü öhü öhü öhü......

yanlış yere yazmışım sopa yemeden kaçtım :))))
bal tarçın süt canım ama ılık olmalı sıcakdaha çok tahriş ediyo

Eşimle az önce netten pilates setiNi sipariş ettik artık bende spor yapabileceğim

hadi gözün aydınn tatlım

Teşekkürler inş ise yarar pek hevesliyim titresimle bel hareketi yatıran alette var içimde gitsin gobekler

Kızlar günaydın bir ayılayım işlerimi yapayım hemen gelicem akşam feci bir baş ağrısı ile erkenden yattım menude paylaşıcam geçmişi okucam ...
Tartılayım bakalım kaç olmuşum...

afiyet olsun bende dün akşam yaptım içtim kız 8 de uyuya kalmışım boğazlarım başım fenaydı

günaydın kızlar.. sabah tartıldım hiç bi değişim yok zaten 2 günde bi değişiklik olacağını düşünmüyordum bende guatr ve insülin direnci var haftaya inşallah eksiler gelecek gerçi tam regl dönemime rast gelicek ama bakalım

dünki menüm

sabah 1 kase special K
öğlen 2 minik dolma 1 tabak taze fasülye ve yoğurt
saat 4 gibi 1 elma ve 1 avuç taze fıstık
akşam hiç bişey yemedim

sabah gene 35-40 dakika yürüdüm 30 sumo squat yaptım

günaydınlar..
morordek inatettimolacak

ben o +2 yi +1 e düşürdüm geçen hafta 91,3
bu hafta 90,1
fark -1,2

fakkat lakin ama üç gündür durmadan bir şeyler yeme arzusu aşırı kuvvetle tüm benliğimi işgal etti napiiiiciğiz bana bir akıl verin bin yılda bir olan bir durum ama diyet döneminde vukuu buldu

22.09.2016
08:30 k flakes tarçın kattım bir kase şekersiz çay

12:30 patlıcan kebap 1 dilim nohut ekmeği

17:00 mantı çorbası salata ekmeksiz bide utanmadan ekmek yeseydim dimi çorba mantılı
2 litre su

Günaydın kızlar bende dünkü menümü paylaşmamıştım onu paylaşayım öncelikle inatettimolacak nilsub morordek toplight
Sabah: 1 dl tbe+1,5 kk peynir+6 zeytin+domates,salatalık,nane ,maydonoz
Öğlen:1 kase çorba+1 porsiyon ıspanak+1 kase yoğurt+1 kase salata+ 1 dl peynirli börek (kaçamağım dayanamadım yedim )
Ara:2 küçük mandalina
Akşam:1 porsiyon kavurma+1 tabak salata+1 kase yoğurt çorba
Su:3 lt üstü
Spor: yok

günaydın kızlar, öncelikle dünkü menümü paylaşayım;

sabah 2 yumurta 1 parça dukan keki birazcık lor yeşil çay eşliğinde

ara kiraz sapı çayı

öğlen küçük bi parça tavuk gögüs 2 biber 1 domates

ara bi dukan keki

akşam ligth peynirli 2 yumurtalı omlet

spor 1 saat kadar kucağımda kızımla yürüyüş (5000 adım kadar)

inatettimolacak morordek nilsub toplight

9 eylül kilom 66,6 güncel kilom 65,7 geçen hafta ki kilom (66,6 / 65,7 / 0,9 / % )

Canım yüzde hesabını yapamadınmı yazmadınmı anlamadım ama % hesabını şöyle yapıyoruz fark kilo/ eski kilo *100 şeklinde yani seninki 0,9/66,6 *100 = %1,35 güzel yüzde tebrikler

Olsun 2 gün kısa bir süre dediğin gibi haftaya güzel bir eksiyle geleceğine inanıyorum

Canım yüzde hesabını yapamadınmı yazmadınmı anlamadım ama % hesabını şöyle yapıyoruz fark kilo/ eski kilo *100 şeklinde yani seninki 0,9/66,6 *100 = %1,35 güzel yüzde tebrikler

canım çok teşekkür ederim, emin olmadan yazmak istememiştim bundan sonra yazarım artık

Kızlar günaydın bir ayılayım işlerimi yapayım hemen gelicem akşam feci bir baş ağrısı ile erkenden yattım menude paylaşıcam geçmişi okucam ...
Tartılayım bakalım kaç olmuşum...

geçmiş olsun canım, günaydın..

günaydın canım, guatr ve insülin direnci için bi ilaç kullanıyor musun? bi doktora görünsen aslında kendiliğinden bile gidebilir kilon, kilo vermenin en büyük engelleri bu söylediklerin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…