- 7 Şubat 2013
- 5.106
- 14.112
- 248
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #206.261
düşersin canım ben haziran sonun da geldim temmuz ortası gibi listedeydim öyle çok katı bi diyet yapmadım ağır bi sporda yapmadım yürüyüş ve leslie ile 6.5 kilo verdim yavaş yavaş..kızlar 2 hafta dolup takıma kabul edildiğim gün size resim atıcam 83-85 kg halim ve 65 kiloya düştüğüm halim before after şeklinde hem banada motivasyon olur 71 den gene o rakamlara düşmek istiyorum
çok katı bi diyet ama kuzumVe kızlar sanırım bu inatçı 71 sınırını bu hafta regli bittikten sonra da geçemezsem bi şok dalgası olarak isveç diyetine başliciiimmgazamız mübarek ola..
bal tarçın süt canım ama ılık olmalı sıcakdaha çok tahriş ediyoboğazalrım çok kötü yeaaane içsem bana akıl verin..... öhü öhü öhü öhü......
yanlış yere yazmışım sopa yemeden kaçtım :))))
hadi gözün aydınn tatlımEşimle az önce netten pilates setiNi sipariş ettik artık bende spor yapabileceğim
Teşekkürler inş ise yarar pek hevesliyim titresimle bel hareketi yatıran alette var içimde gitsin gobeklerdüşersin canım ben haziran sonun da geldim temmuz ortası gibi listedeydim öyle çok katı bi diyet yapmadım ağır bi sporda yapmadım yürüyüş ve leslie ile 6.5 kilo verdim yavaş yavaş..
çok katı bi diyet ama kuzum
bal tarçın süt canım ama ılık olmalı sıcakdaha çok tahriş ediyo
hadi gözün aydınn tatlım
afiyet olsun bende dün akşam yaptım içtim kız 8 de uyuya kalmışım boğazlarım başım fenaydıbu günkü menüm
sabah
2 hş yumurta
2 kaşık lor
2 parça kaşar peyniri
5-6 zeytin
öğlen
200 gr söğüş
1 ayran
akşam
2 kase tarhana çorbası
1 dilim tb ekmeği
su 1,5 lt
birde ada çayı falan içtim bol bol
boğazlarımın şişliği gitti çok şükür ama öksürük geldi şimdide.... zavallı bademciklerim benim.... ne çektiler be....
spor şimdi 500 zıp yapçam
2 milde leslie -- hastayız uleyn....
yalnız çorbam evsane olmuş efsaneee..... missss misss ay ben bunu hep yaparım emeği geçenlere teşekkürler efenim :)) içine sarımsaklarımdan da koydumnilsub taammıı.....hemen bir çay kaşığı ooohhh şifa niyetine :)
Canım yüzde hesabını yapamadınmı yazmadınmı anlamadım ama % hesabını şöyle yapıyoruz fark kilo/ eski kilo *100 şeklinde yani seninki 0,9/66,6 *100 = %1,35 güzel yüzde tebriklergünaydın kızlar, öncelikle dünkü menümü paylaşayım;
sabah 2 yumurta 1 parça dukan keki birazcık lor yeşil çay eşliğinde
ara kiraz sapı çayı
öğlen küçük bi parça tavuk gögüs 2 biber 1 domates
ara bi dukan keki
akşam ligth peynirli 2 yumurtalı omlet
spor 1 saat kadar kucağımda kızımla yürüyüş (5000 adım kadar)
inatettimolacak morordek nilsub toplight
9 eylül kilom 66,6 güncel kilom 65,7 geçen hafta ki kilom (66,6 / 65,7 / 0,9 / % )
Olsun 2 gün kısa bir süre dediğin gibi haftaya güzel bir eksiyle geleceğine inanıyorumgünaydın kızlar.. sabah tartıldım hiç bi değişim yok zaten 2 günde bi değişiklik olacağını düşünmüyordum bende guatr ve insülin direnci varhaftaya inşallah eksiler gelecek gerçi tam regl dönemime rast gelicek ama bakalım
dünki menüm
sabah 1 kase special K
öğlen 2 minik dolma 1 tabak taze fasülye ve yoğurt
saat 4 gibi 1 elma ve 1 avuç taze fıstık
akşam hiç bişey yemedim
sabah gene 35-40 dakika yürüdüm 30 sumo squat yaptım
Canım yüzde hesabını yapamadınmı yazmadınmı anlamadım ama % hesabını şöyle yapıyoruz fark kilo/ eski kilo *100 şeklinde yani seninki 0,9/66,6 *100 = %1,35 güzel yüzde tebrikler
Kızlar günaydın bir ayılayım işlerimi yapayım hemen gelicem akşam feci bir baş ağrısı ile erkenden yattım menude paylaşıcam geçmişi okucam ...
Tartılayım bakalım kaç olmuşum...
günaydın kızlar.. sabah tartıldım hiç bi değişim yok zaten 2 günde bi değişiklik olacağını düşünmüyordum bende guatr ve insülin direnci varhaftaya inşallah eksiler gelecek gerçi tam regl dönemime rast gelicek ama bakalım
dünki menüm
sabah 1 kase special K
öğlen 2 minik dolma 1 tabak taze fasülye ve yoğurt
saat 4 gibi 1 elma ve 1 avuç taze fıstık
akşam hiç bişey yemedim
sabah gene 35-40 dakika yürüdüm 30 sumo squat yaptım
morordek inatettimolacak
kızlar geçen hafta 81,5 bu sabah 80,2 bi kırsam şu 80 rakamını
hanımlar bugun kızımın toplantısı var birazdan gidicem işim bitince koşa koşa gelirim bekleyin beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?