Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

inşallah doğrudur :))))

boğazalrım çok kötü yeaaa ne içsem bana akıl verin..... öhü öhü öhü öhü......

yanlış yere yazmışım sopa yemeden kaçtım :))))

yok yok antipat oluşmaz boğazlarım geçene kadar sıcak çorba candır gerisi heyecandır :)

Tavuk çorbası yaptın mı hastalığına oda iyi gelir bol limonla ben boğazın agriyinca sıcak süt içerim bende işe yariyo

ayy yok tavukları hiç beğenmez yiyemez oldum ben ki sabah kahvaltısında tavuk ciğeri yiyen insanken yiyemiyorum artık böğğk.... ama denerim şşu tarhana çorbam bitince....

bastır kaptanım ez bu anarşikleri proveke ediyolar seni :))))
Sorma betüs yaa biraz ugramadık hemen dedikodumuz yapılmış
Rica ederim proveke yok seviyoruz kaptanları en büyük kaptan bizim kaptan
Hadiii yağ yokk

İsveç ten karlı çıkanı görmedim :) gel sen karatay yap....
Kız çok iyi yorumlar okudum dayanabılen ıyı vermıs.. Ya geçen Dukan Karatay karşılaştırmasında bilerek ses etmedim.. Ben pek doğru bulmuyorum karatayın söylediklerini. Dukan daha mantık çercevesınde gelıyo bana.Evet sürdürebılırlık açısından daha zor ama en azından adam bilime dayalı konuşuyo :) İsveçin mantıgı da yattı aklıma denemek ıstıyorum acıkcası.hem cok uzun degıl 1hafta dayanabılırım sanırım. bi şok lazım bana sonra dönerim kendi diyetime

Walla ben kimseye bi şey diyemiyorum bu konuda dükan zor bir diyet sonuçta adam bu yüzden ömrümüzde sadece iki kez yapın demiş 30 yıl boyunca bu diyetle kilo verdirmis hastalarına isvecte 6 gün yapabiliyorsun dukanda olmasam san eşlik ederdim ama yinede belli olmaz uydurabilirim belki listemi

boğazalrım çok kötü yeaaa ne içsem bana akıl verin..... öhü öhü öhü öhü......

yanlış yere yazmışım sopa yemeden kaçtım :))))
canım ben 1tk balın içine 1er çay kaşıgı zencefil ve karabiber koyup bikaç damla limon sıkıp macun haline getiriyorum.onu ye bıraz bogazını yakacak su içme hemen bırak yaksın accık

dene bakalım mevta olmazsan bir ara cesaret edersem bende denemek istiyorum 60 a giden yolda her şey mübahtır moduna girdim :)))

çorba sadece su.... içinde bi avuç tarhana var aaaaa salatayı kim yapçak tembelim ben.... aman iyi be zayıf sözü dinliyim acık..... bi işe yara bari :)))
ya hepsinden ziyade bence inan meyve sebze oranini yuksek tutmak onemli yemeklerde; bence en cok oyle zayifliyorsun hem de hafif hissediyorsun. Ben artik protein diyetlerine baya karsiyim.

ya hepsinden ziyade bence inan meyve sebze oranini yuksek tutmak onemli yemeklerde; bence en cok oyle zayifliyorsun hem de hafif hissediyorsun. Ben artik protein diyetlerine baya karsiyim.

protein uzun süre tok tutuyor ve vücut tarafından tamamı emilmiyor yani vücut posayı atıyor diyolla inanıyoz bilemedim ki.... ben karatayı tam yapabileydim eskisi gibi zayıflardımda irademin şirazesi kaydı.... bizi hep bu bayramlar bozdu....

Herkesin bünye aynı değil ki bende meyve yiyince susuyorum protein günlerinde hafifliyorum meyvede karbonhidrat ve şeker olduğu için kana çabuk karışıyor bende vücutta su tutuyorlar protein yiyebilen ve seven için güzel bir diyet malzemesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…