Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Evet ya baya azimliymissin, burada da devam eder insallah bu azmin
Nasıl gecti ilk gün? Kendini nasıl hissediyorsun? :)
Tambagım yine muthis sporlarla geri döndün. Hep böyle devam etsen coktan mezun etmistik seni :)

Canım maşallah sana, nazarımız değmesin, süper gidiyorsun :)

Menumdeki sis tavuğu almaya gidemedi bende hardal soslu tavuk yaptım. Değişik tatlar sevenler deneyebilirsiniz Eki Görüntüle 1889110

Müthiş görünüyor ellerine sağlık

Ya ben eşimi beklediğim için hafif tercih ediyorum. Geceden çıkınca ne zaman uyanacagi belli olmuyor
zaten sabah çok sağlıklı aç karnına bağırsaklardaki yararlı bakterileri çoğaltıyor babam her sabah kahvaltıdan önce bir kase yoğurt yer ama beni rahatsız ediyor nedense

Evet ya baya azimliymissin, burada da devam eder insallah bu azmin

Nasıl gecti ilk gün? Kendini nasıl hissediyorsun? :)

Tambagım yine muthis sporlarla geri döndün. Hep böyle devam etsen coktan mezun etmistik seni :)

Bu sefer kararliyim mezun olana kadar çok dikkat edeceğim. Ve inaniyorum çok yakında mezun olacağım.. Spor beni çok enerjik yapıyor yaa. Kendime geldim. Ölü toprağını attım sanki

Bugünkü menümü de yazayım @keremcemim kız bana, hiç bişi yemedim bugün ben

Sabah yarım domates 1 çatal peynir yarım lt den fazla ayran

Öğle ve ara yok

Akşam tavuk göğüs, 3 kaşık yoğurt, biraz acı sos ve birkaç parça kuru et

Su 1,5 lt

Spor 3 saat kadar alışveriş merkezine gitme gelme ve gezme yürüyüşü (10,000 adım)

inatettimolacak morordek nilsub

Bu sefer kararliyim mezun olana kadar çok dikkat edeceğim. Ve inaniyorum çok yakında mezun olacağım.. Spor beni çok enerjik yapıyor yaa. Kendime geldim. Ölü toprağını attım sanki
Evet ya spor kesinlikle cok dinclestiriyor. Aslında spor yapmayarak kısır döngüye giriyoruz. Üsendigimizden spor yapmıyoruz, spor yapmadıgımız icin vucut daha da miskinlesiyor.
Hadi bakalım arada gelen bu azmin artık gitmesin insallah :)

Ay gitmesin mümkünse mezun olana kadar. aksamlari hafif yediğim zaman spor a daha da istekli oluyorum ama biraz agir gelse yemek gözüm yatakta oluyor

ben bi daha anamın yanına gitmeyim bari
Yollamıcam zati bi daha seni.. O spor aletlerini de alıp dizdiğin günü de hatırlatırım sana orticim..resmini atmıştın bi de.. e artık başla onlara boynu bükük kaldı yavrucakların o değil de eşin laf etmedi mi hiç?? Aldın elini sürmedin diye.. Ay ben olsam kafasının etini yerim insanın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…