- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #206.581
Evet ya baya azimliymissin, burada da devam eder insallah bu azminTesekkur ederim inşallah biz hedef biyuttukinatettimolacak la birinciliği kimselere kaptirmicaz Bendeki bu azim önceden beri vardı da uyuyordu üniversitedeyken bi dönem ortalamasını 3:30 a dustuydu (4lu sistem) ama dedim nasıl olur bi gaza bastım 4.00 yaptım
26 Ağustos günü dukana başlama kararı alırken kendime söz vermiştim bugünde eşime yılbaşına 65 olacam diye söz verdim
Nasıl gecti ilk gün? Kendini nasıl hissediyorsun? :)Selam kızlarrr
morordek nilsub morordek
#İsveç Gün1#
Sabah 10.00
1sade granül kahve
Öğle 13.00
2haş yumurta
2kök haş ıspanak
1domates
Akşam 17.30
Bool yeşillikli salata
150gr kadar yağsız et haşlaması
Not isveçte tuz yok. Salatada zeytinyağı ve limon var sadece. Baharata izin var çok abartmadan o yüzden gün içinde pulbiber ve karabiber kullandım
Su 2lt oldu bi şise daha aldım yatana kadar 3üstü olur
Spor İsveçte yasak
Tambagım yine muthis sporlarla geri döndün. Hep böyle devam etsen coktan mezun etmistik seni :)inatettimolacak @toplight morordek nilsub
Sabah 9.30
2 yk yoğurt
1 yk yulaf ezmesi
12 çilek orta boy
Ara 11
çocuklara kahvaltı yaptırırken 1 lokma ekmekle yumurtadan aldım
öğlen 13.00
2 yk lor peyniri- yarım domates -Yarım da kuru soğan ile salt yaptım
2 tavada yumurta
1 dilim ekmek
2 zeytin
Ara 16. 30
1 yk kuru üzüm
yesilcay
Akşam 17.30
Marol ile yapılmış cacik.
şu 2.5 lt oldu
spor
1000 ip atlama
30 sumo squat
30 duvarda şınav
100 ayakta mekik
30 dağa tırmanma tarzı bişey
Bugün itibariyle 85.5 barajını kirdim normalde öğlene doğru tartilirim ama bugün az önce tartildim ve 85.1kg bütün kendime odul verme isteğim gitti
Bugünkü menüm sp günü :19
morordek inatettimolacak @toplight
Sabah
Peynir
2 tavada yumurta
Ara
Çay
Öğle
Et haşlama dükan ekmegi
Akşam
Siste piliç dışarı çıkarsa alacağım yoksa et haslama var
Soğan salatası
Cacik
Kiraz sapı çayı
Sütlü kahve tarcinli
Su 2 litre
Spor
Bir saat ebru şallı ile pilates başlangıç
Henüz yapmadım bebek uyurken ins
Menumdeki sis tavuğu almaya gidemedi bende hardal soslu tavuk yaptım. Değişik tatlar sevenler deneyebilirsiniz Eki Görüntüle 1889110
vay vay sporun yakıyor bacım bugun darısı hergünlere inşallah ay sabah ben yoğurt yiyemiyorum midemi rahatsız ediyor gibi oluyor
zaten sabah çok sağlıklı aç karnına bağırsaklardaki yararlı bakterileri çoğaltıyor babam her sabah kahvaltıdan önce bir kase yoğurt yer ama beni rahatsız ediyor nedenseYa ben eşimi beklediğim için hafif tercih ediyorum. Geceden çıkınca ne zaman uyanacagi belli olmuyor
Evet ya baya azimliymissin, burada da devam eder insallah bu azmin
Nasıl gecti ilk gün? Kendini nasıl hissediyorsun? :)
Tambagım yine muthis sporlarla geri döndün. Hep böyle devam etsen coktan mezun etmistik seni :)
Evet ya spor kesinlikle cok dinclestiriyor. Aslında spor yapmayarak kısır döngüye giriyoruz. Üsendigimizden spor yapmıyoruz, spor yapmadıgımız icin vucut daha da miskinlesiyor.Bu sefer kararliyim mezun olana kadar çok dikkat edeceğim. Ve inaniyorum çok yakında mezun olacağım.. Spor beni çok enerjik yapıyor yaa. Kendime geldim. Ölü toprağını attım sanki
darısı benim başımaEvet ya spor kesinlikle cok dinclestiriyor. Aslında spor yapmayarak kısır döngüye giriyoruz. Üsendigimizden spor yapmıyoruz, spor yapmadıgımız icin vucut daha da miskinlesiyor.
Hadi bakalım arada gelen bu azmin artık gitmesin insallah :)
Evet sen de ölü topragını at artık üzerinden organigimdarısı benim başıma
Evet ya spor kesinlikle cok dinclestiriyor. Aslında spor yapmayarak kısır döngüye giriyoruz. Üsendigimizden spor yapmıyoruz, spor yapmadıgımız icin vucut daha da miskinlesiyor.
Hadi bakalım arada gelen bu azmin artık gitmesin insallah :)
evet başlamam lazım enimde artıkEvet sen de ölü topragını at artık üzerinden organigim
çok yiyice rehavet çöküyorAy gitmesin mümkünse mezun olana kadar. aksamlari hafif yediğim zaman spor a daha da istekli oluyorum ama biraz agir gelse yemek gözüm yatakta oluyor
Evet ya, zaten en saglıklısı da aksamı hafif gecistirmekAy gitmesin mümkünse mezun olana kadar. aksamlari hafif yediğim zaman spor a daha da istekli oluyorum ama biraz agir gelse yemek gözüm yatakta oluyor
Başla başla gec bile kaldın. Yoksa nasıl gidecek o artılarevet başlamam lazım enimde artık
çok yiyice rehavet çöküyor
ben bi daha anamın yanına gitmeyim bariEvet ya, zaten en saglıklısı da aksamı hafif gecistirmek
Başla başla gec bile kaldın. Yoksa nasıl gidecek o artılar
benim normal günümmüi gibi geçti pek bişey hissetmiyorum açıkcası :) sonuçlar ne olacak çoookk merak ediyorum amaNasıl gecti ilk gün? Kendini nasıl hissediyorsun? :)
Yollamıcam zati bi daha seni.. O spor aletlerini de alıp dizdiğin günü de hatırlatırım sana orticim..resmini atmıştın bi de.. e artık başla onlara boynu bükük kaldı yavrucaklarınben bi daha anamın yanına gitmeyim bari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?