- 18 Kasım 2015
- 14.137
- 45.342
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #206.601
Bence de artık kocan gönderse biz göndermeyecegiz, o dereceben bi daha anamın yanına gitmeyim bari
Bence güzel olacak canım, hadi bakalım, sana güveniyoruzbenim normal günümmüi gibi geçti pek bişey hissetmiyorum açıkcası :) sonuçlar ne olacak çoookk merak ediyorum ama
canım dün tartılman bir işe yaramıyor takım kurallarını biliyorsun 12 ye kadar bildirim yapmalıydın geçmiş olsun kızın için ama dün de benim eşim anjiyo oldu tüm gün hastanede sonrasında çocukları okuldan al vs bi sürü iş peşinden koştuk ama takım sorumluluğu gereği bi eksik varmı diye sürekli kontrol ettik tek yapacağın kg nu takıma yazmaktıAma dun tartildim 65.7 im bugun dahada dikkat edicem
Bir sebzeyi yediremedik sana bak çok fena kabız olacanBugünkü menümü de yazayımmedusa38 kız bana, hiç bişi yemedim bugün ben
Sabah yarım domates 1 çatal peynir yarım lt den fazla ayran
Öğle ve ara yok
Akşam tavuk göğüs, 3 kaşık yoğurt, biraz acı sos ve birkaç parça kuru et
Su 1,5 lt
Spor 3 saat kadar alışveriş merkezine gitme gelme ve gezme yürüyüşü (10,000 adım)
inatettimolacak morordek nilsub
Bu rehaveti karbonhidrat yapiyo bence ekmek falan yemediğinden beri daha enerjigim yapılabilecek en güzel şey akşam yemeğinde protein almak meyveyi de gündüz yemekçok yiyice rehavet çöküyor
Bende yapmasam 3 Ogün eşim soylenirYollamıcam zati bi daha seni.. O spor aletlerini de alıp dizdiğin günü de hatırlatırım sana orticim..resmini atmıştın bi de.. e artık başla onlara boynu bükük kaldı yavrucaklarıno değil de eşin laf etmedi mi hiç?? Aldın elini sürmedin diye.. Ay ben olsam kafasının etini yerim insanın
hangi çılgın bana laf söyleyecekmiş şaşarımYollamıcam zati bi daha seni.. O spor aletlerini de alıp dizdiğin günü de hatırlatırım sana orticim..resmini atmıştın bi de.. e artık başla onlara boynu bükük kaldı yavrucaklarıno değil de eşin laf etmedi mi hiç?? Aldın elini sürmedin diye.. Ay ben olsam kafasının etini yerim insanın
Bizde oğlum pilates canavarı çıktı topla geziyo kendi boyu kadar nerdeyse topu görünce sevinç cigliklari atiyohangi çılgın bana laf söyleyecekmiş şaşarım
ağzını bile açamaz
ayağım çıktı yaNanelibal nerelerdesin kız sen kilo bildirip kaçmışsın?? Hayra alamet değil senin bu sessizliklerin yaramazlık mı yapıyosun yoksa??
hahah benim topun üzerindede resim var oğlum çizmişti sildim ama çıkmadıBizde oğlum pilates canavarı çıktı topla geziyo kendi boyu kadar nerdeyse topu görünce sevinç cigliklari atiyo
çıktı derken nasıl çıktı kızayağım çıktı ya
Pardonn?? Nasıl yaa???
çıktı derken nasıl çıktı kız
nasıl oldu canım ya geçmiş olsunBurkuldu yani, kemik oynamış yerinden. Alçıya alıncaktı alınmadı, buz falan tutuyorum. daha önce 2 kere daha olmuştu şişti böyle
Teşekkür ederim, yürürken oldu dün bugün biraz daha iyi de. Hiç dışarı çıkmadım ya yata yata bi hal oldumnasıl oldu canım ya geçmiş olsun
10. Takımdan Merhaba Tebrikler canım bireysel de 2. Olmuşsun :)Bizde oğlum pilates canavarı çıktı topla geziyo kendi boyu kadar nerdeyse topu görünce sevinç cigliklari atiyo
geçmiş olsun ay çok kotu olmuşBurkuldu yani, kemik oynamış yerinden. Alçıya alıncaktı alınmadı, buz falan tutuyorum. daha önce 2 kere daha olmuştu şişti böyle
Geçmiş olsun canım umarım biran önce toparlarsınTeşekkür ederim, yürürken oldu dün bugün biraz daha iyi de. Hiç dışarı çıkmadım ya yata yata bi hal oldumbugün yürüyorum yine çok üstüne basmadan dün daha kötüydü
gecmiş olsun canımBurkuldu yani, kemik oynamış yerinden. Alçıya alıncaktı alınmadı, buz falan tutuyorum. daha önce 2 kere daha olmuştu şişti böyle
Geçmiş olsun umarım bir an önce duzelirBurkuldu yani, kemik oynamış yerinden. Alçıya alıncaktı alınmadı, buz falan tutuyorum. daha önce 2 kere daha olmuştu şişti böyle
Teşekkürler hoş geldin10. Takımdan Merhaba Tebrikler canım bireysel de 2. Olmuşsun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?