Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

İyi akşamlar kızlar bende menğmü paylaşayım ama tüm gün yattım karın ,kasık, mide ağrısı var sanırım üşüttüm
inatettimolacak nilsub morordek toplight
Sabah: 1,5 dl tbe+1 yağda yumurta+1,5 kk peynir+domates,salatalık,biber+1 lokma çilek reçeli
Ara:1 dl karpuz
Öğlen:yatım tabak musakka+4 kaşık yoğurt
Ara:1 küçük salkım üzüm
Su:3 lt üstü
Spor:yok

kızlar herkese hayırlı geceler uyku akıyor gözümden malum erkenciyim hepinize tatlı rüyalar ...
yarın pazar kocişlerinize uyup kaçamak yapmayın sonra benim gibi olursunuz

Iyi uykular canım. Benim kiler hala oyun oynuyorlar. Eşim de gece de taa öğlen 1 de gelecek. nilsub gayet sağlıklı bir şey deneyecegim 4 gun boyunca. Instagram da yaşam kocunun sayfasında gördüm. Sağlıklı ama bakalım ise yarasa sen de denersin

Geçmiş olsun sana da canım. Mevsimlerde galiba dikkat et kendine.aksam yemek yemedin mi

Benim esimde gececi

Benim esimde gececi

esin ne iş yapıyor ki canim benimkisi polis.

Meyveyi çok seviyoruz galiba cnm diyetteyken üzüm karpuz kavun gibi meyvelerin şeker oranı yüksek seni daha çabuk aciktirmasinlar

ay sevmez miyim bayiliyorum hemde. Hamileliklerimde esim eve kasa kasa portakal elma mandalina tarbzon hurmasi tasirdi. Bunlar benim azaltmis halim inanki.
gebelik sekerindendolayi karpuzu doyasiya yiyemedigim icin. Sezeryandan cikinca ilk istedigim sey bana karpuz getirim oldu.

kızlar herkese hayırlı geceler uyku akıyor gözümden malum erkenciyim hepinize tatlı rüyalar ...
yarın pazar kocişlerinize uyup kaçamak yapmayın sonra benim gibi olursunuz
geçmiş olsun ay çok kotu olmuş

Geçmiş olsun canım umarım biran önce toparlarsın

gecmiş olsun canım

Geçmiş olsun umarım bir an önce duzelir

Kızlar teşekkür ederim, sağolun
nilsub katılıyorum, ahh ahh bayram öncesine dönebilsem keşke

Olan oldu artık arkadaşlar buda bir tecrübe.Bundna sonra bu kadat boşlamamak gerektiğini öğrendiniz :) geçmişten gerekki dersi çıkardıysanız o gştti artık bundan sonrasına bakın yola devam

Olan oldu artık arkadaşlar buda bir tecrübe.Bundan sonra bu kadar boşlamamak gerektiğini öğrendiniz :) geçmişten gerekli dersi çıkardıysanız o gitti artık bundan sonrasına bakın yola devam

Benimki de güvenlik görevlisi

Sevgili arkadaslar kardeş takım 10.takim an itibariyle bize meydan okudu. Hem de hodri meydan şarkısıysıkı tutacameçen haftayı unutup diyetimize ve sporumuza sarilalim

vaaay vaaay. Ben bu hafta spora basladim ve sikı tutacam menuelri

Ebru sallinin başlangıç pilatesini yaptım 55 dakika hanfendinin kendisi esnemis yeni başlayani da kendi gibi zannediyor yapılabilir harekette çok bu arada ama göbekten şikayeti olan varsa karın egzersizi çok herkese iyi geceler nilsub sen sormuştum bi ara bakarsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…