- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #206.621
Bu rehaveti karbonhidrat yapiyo bence ekmek falan yemediğinden beri daha enerjigim yapılabilecek en güzel şey akşam yemeğinde protein almak meyveyi de gündüz yemek
cok gecmis olsun canim yaaa kotu olmusayağım çıktı ya
kızlar herkese hayırlı geceler uyku akıyor gözümden malum erkenciyim hepinize tatlı rüyalar ...
yarın pazar kocişlerinizeuyup kaçamak yapmayın sonra benim gibi olursunuz
İyi akşamlar kızlar bende menğmü paylaşayım ama tüm gün yattım karın ,kasık, mide ağrısı var sanırım üşüttüm
inatettimolacak nilsub morordek toplight
Sabah: 1,5 dl tbe+1 yağda yumurta+1,5 kk peynir+domates,salatalık,biber+1 lokma çilek reçeli
Ara:1 dl karpuz
Öğlen:yatım tabak musakka+4 kaşık yoğurt
Ara:1 küçük salkım üzüm
Su:3 lt üstü
Spor:yok
Benim esimde gececiIyi uykular canım. Benim kiler hala oyun oynuyorlar. Eşim de gece de taa öğlen 1 de gelecek.nilsub gayet sağlıklı bir şey deneyecegim 4 gun boyunca. Instagram da yaşam kocunun sayfasında gördüm. Sağlıklı ama bakalım ise yarasa sen de denersin
Meyveyi çok seviyoruz galibaGeçmiş olsun sana da canım. Mevsimlerde galiba dikkat et kendine.aksam yemek yemedin mi
Benim esimde gececi
Meyveyi çok seviyoruz galibacnm diyetteyken üzüm karpuz kavun gibi meyvelerin şeker oranı yüksek seni daha çabuk aciktirmasinlar
kızlar herkese hayırlı geceler uyku akıyor gözümden malum erkenciyim hepinize tatlı rüyalar ...
yarın pazar kocişlerinizeuyup kaçamak yapmayın sonra benim gibi olursunuz
geçmiş olsun ay çok kotu olmuş
Geçmiş olsun canım umarım biran önce toparlarsın
gecmiş olsun canım
Geçmiş olsun umarım bir an önce duzelir
Yemedim canım karnım midem ağrıyo gibi.sabah kahvaltıya artık :)Geçmiş olsun sana da canım. Mevsimlerde galiba dikkat et kendine.aksam yemek yemedin mi
Olan oldu artık arkadaşlar buda bir tecrübe.Bundna sonra bu kadat boşlamamak gerektiğini öğrendiniz :) geçmişten gerekki dersi çıkardıysanız o gştti artık bundan sonrasına bakın yola devam
Olan oldu artık arkadaşlar buda bir tecrübe.Bundan sonra bu kadar boşlamamak gerektiğini öğrendiniz :) geçmişten gerekli dersi çıkardıysanız o gitti artık bundan sonrasına bakın yola devam
Benimki de güvenlik görevlisiesin ne iş yapıyor ki canim benimkisi polis.
ay sevmez miyim bayiliyorum hemde. Hamileliklerimde esim eve kasa kasa portakal elma mandalina tarbzon hurmasi tasirdi. Bunlar benim azaltmis halim inanki.
gebelik sekerindendolayi karpuzu doyasiya yiyemedigim icin. Sezeryandan cikinca ilk istedigim sey bana karpuz getirim oldu.
Sevgili arkadaslar kardeş takım 10.takim an itibariyle bize meydan okudu. Hem de hodri meydan şarkısıysıkı tutacameçen haftayı unutup diyetimize ve sporumuza sarilalim
İyi geceler canimBen de yatar iyi geceler hepinize
dur yettim oraya daSevgili arkadaslar kardeş takım 10.takim an itibariyle bize meydan okudu. Hem de hodri meydan şarkısıyla geçen haftayı unutup diyetimize ve sporumuza sarilalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?