- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #20.821
inşallah ablacığım,neden olmasın. bakarsın ünlü bir şarkıcı olup almanyaya gelirim,görüşürz,sana özel konser veririm :)))
aebenim yedin haa kl yi hehehee allah senikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 doğru diyosun ama canım benim...opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
reyhan ablam az değil ya seninkiyle hemen hemen bir olmuş az fark var birde ben adım aralığımı 50cm ayarladım ondanda değişiyor olabilir fazla gözüküyordur hile karışmış yanikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
çitol sen anlatma özürlü değilsinde şöyle bak değişik bir açı dene yani.. diyetisyene gittim diyorsun diyetisyen sana bolca ekmek vermiş ama hangi öğünde şerbetli tatlı verdi hemde günde iki kez... çikolatan var kısırın var hiç bir diyette bunlar yok bunlarla zayıflayamazsın olsada kaç gün sürecektir 2 hafta verirsin kilon durur sonra canın sıkılır oturur bunların beş katını yersin o iki haftada boşa gider ve skiye dönersin değişen bir şey olmaz...
az yememek istemiyorsan başka şeyleri yemeyi denemelisin kocaman bir kase saata yap yanına bir dilim ekmek al doyana dek ye, bir tane kalburabastı seni kaç saat doyurdu ki sonra elim ayağım titriyor fenalık geçiriyorum diyorsun dengeli ye iki gün salata sebze ye sonra gel deki bana kalliste senin dediğin gibi beslendim ama hala elim ayağım titriyor asla böyle bir şey olmaz... şekerinin dengesini sen bozuyorsun elinin ayağının titremesini sen sağlıyorsun bu yediğin tatlılarla sağlıksız besinlerle...
yahu şerbetli tatlıdan öğünmü olur al iki dilim ekmek yap koca bir kase cacık sonra bak bakalım neren titreyecek...
hani kendimi kasmadan yapmak istiyorum diyorsun ya sağlıklı ye bolca ye doyarak ye ancak böyle başarırsın aç kalmadan ama sağlıklı.... senin bugün yediklerin hiç doyurucu özelliği yok ki ben onları yesem açlıktan kıvranırım sende öyle oluyorsun işte tatlı kısır çikolata doyurmaz insanı....
citol canim bencede cok fazla yiyorsun daha dogrusu yanlis yiyorsun. o kalbura basmalarin cikolatalarin yerine bolca salata yogurt hatta yemek yesen daha karli olursun en azindan saglikli beslenirsin. o saydigin zararli seylerin icinde insana hic faydasi olmiyan hersey var sadece kuru kalori.. yani bunlari biz yemiyormuyuz arada kacamaklar oluyor elbet ama iki üc tane degil yarim yada en cok bir tane yiyoruz. hele böyle diyetimize tam odaklandigimiz zamanlar eve bile sokmuyoruz. karismak haddim degilsede, buirada kritiklere acik olmaliyiz diye düsünüyorum. sana yanlislarini hatirlatmiyacaksak takim olmamizinda bir önemi kalmaz. degilmi canim?kaydirigubbakcemile5
iyi geceler kallisim..
cikolatam canim adim sayiciyi taktigin zaman bakarak yürü bak bakalim sayiyormu. dik durmasi lazim 10 derece yatmaya bile gelmiyor saatlerce yürüsen yazmaz yada sert bastigin adimlari yazar. sen onu bilen birine ayarlattir
günaydinlarrrrr.
ay alisim yerim senin jalapeno biberini ben... allahim bir cocuk benim yedigim biberleri yiyor... ya tatlim ben biber hastasiyim. ne bahceden anlarim ne toprak isinden ama bu yil her tarafi jalapeno jabanyeros biberi dolduracagim gecen hafta diktim insallah cikarlar.. tohum ektim yani daha filiz olacakta iste yaz gelecek hava isinacakta ben bahceye dikecegimde önce boy verecek sonra cicekte efendime söyliyim o cicekler biber olacakta... peeeeeeehhhhhh
yediklerinde cok güzel olmus canim annende bunlari yemisti dün.. bunda sasacak ne varsa.delikafadulden
neyse ben söyle bir bakmistim jalapenos deyince beynim döndü aciktigimi hissettim kahvalti etmedimde hala. asagi inip kahvalti edeyim önce. demin yarim saat yürüdümde..naniknanik
slm arkadaşlar ben 3. takımdan geliyorum bu hafta malesef kilo veremedim ve aksine 300 gr aldım bu yüzden BEN PİSBOĞAZIN TEKİYİM
canım benim evimde olanlar,artık huzursuzluğun üst boyutu... çok ama çok mutsuzum. ve bu mutsuzluğa bir son vermek niyetindeyim...
çikolatam noldu güzelim yaa .ben çok üzülüyorum bunları okuyunca tabiki kimsenin seni mutsuz etmesine izin verme ama son çareyi düşünme hemen.
hyr anne kbl etmiyorum istersen snin kçmaklarını yaziymalkisalkisalkisa.s.
yaz çocuğum yaz .bende senin yaptıklarını tek tek yazacam.benim ceza 3.takımdan daha ağır oldu. kendim ettim kendim buldummm.....
yazz yazzz yazzzzdelikafaduldendelikafadulden
mersam yaa biz bunları çağırmakla iyimi ettik kötümü anlayamadım:roflol:
valla bilmiyorum şimdide küçük kızla anlaşma yaptık bize yaşam koçluğu yapacak.elimizde ne görürse kapacak.ama bunlar işi ticarete döktüler o da parayla çalışıyor.
Ayyy mersam biz kimlerle takımız diyormuşuzda haberimiz yokmuş:bbo: hepsi kuyumuzu kazmaktan zevk duyacak gibiler biz gidip başka takımmı açsak ne eyvahedigeldismile
psikopata bağladılar ilk günden yaaaa gülmeye bak sırnaşık şeysırnaşık şey nihahahahaaymışşşşşalsanaalsanasmile
reyhan ablan adımsayar diye diye sonunda bende verdim siparişi ama benimki yağ ölçmüyor bakalım gelsinde kalori ve adım sayısını gösteriyomuş.birdaha unutma kallisim ben onsuz yürürsem bosa gitti sayiyorum vallahi bak okadar aliskanlik yaptiki. heheheheheh
ama sekerim dogrudur 500 adimda 19 calori ama benimki dahada az göstermis sanki.
amaaaaaaan bosver ben kendimi biliyorum bir hafta daha yürüyeyim baglasalar durmam artik oldugum yerde ziplar yinede 10bin adimimi tamamlarim sonrada ceylan gibi sekerim agrisiz sancisiz isallahhhhhhh yalappimmmmmmmm
amaaaan reyhan ablam, 10000 adım atmışsın,hala düşünüyorsun. Osman Müftüoğlu 10000 adım diyor,tamamdır. düşünme gerisini bence...ama bence de kaloriyi az göstermiş o alet...
bu arada nohutlu veya yeşil mercimekli salatayı şiddetle tavsiye ediyorum.en az 3 saat toksunuz!.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?