Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

sanada iyi pazarlar tatlım.afferin sana gayet güzel yemişsin.sen spor yapıyormusun okulda aleynacım.merve yapamıyor.dersleri çok yoğun sadece arada bir yürüyoruz beraber.annen yaptı ve yemedimi o tatlıdan eminmisin .sen mutfaktan çıktığın bir ara mutfağa gizliden dalmış olmasın.dilimleri say aleyna.opuyorumnanaktan

kızlar bende çıkıyorum kimseler yok bu gün.sabah okkalı bir kahvaltı ettik pazar ya..ama bu saate kadar hiç bişey yemedim .şimdi 1 portakal yedim.benim ufak kız başımda bekliyor.sen 2 gündür kudurdun anne verdiğin kiloları geri alacaksın diyor.benden izinsiz ağzına tek lokma almıycaksın diyor.allahım sıkı yönetim kuruldu evde darbe var....

tamam çitolim en azından hatalarını göstermemizin kabulude bir adımdır diye sevindim bende.. sen yazmaya devam et hata yapa yapa buluruz doğruyu inşallah..

evet en iyisi götürüp bir bilene ayarlattırmak olacak.... sağol ablam,ben de çıkıyorum müsadenizle,hazırlanmam gerek.vaktim kalırsa gelirim...
şimdiden iyi pazarlar :)
çikolatım reyhan ablam doğru demiş azıcık eğrildiğinde saymıyor tam dik olmalı...bizimkide arada atlıyor bakıyorumda... bende yeniden alacağım alişe kaptırdım sabahtan beri atlayıp zıplıyor sokağa çıkıp arkadalarına gidiyor bakalım kaç yapacak bende aybaşından sonra alıcam yine kendime...
benimki kalori hesabı mesafe göstergesi yapıyor yağ ölçüm yapıyor ama benim yağımı ölçmedi uyuz error verdiohaoldumsmile

oyy annesinin gülü jelapanosunuda yazarmış bende yemiştim unutmuştum yazmayı ama toplmad abir tane bile değildi..
canım istiyorsan yaz paylaşım yap bol bol yerimiz var ama listeye girmek için daha önceki kötü deneyimlerimize dayanarak bir kaç hafta paylaşım yapmanı bekliyoruz hemen listeye giremiyorsun... bak aklıma geldi boncuk kayboldu b kezdesempatiksalakcinni

sen kendini anlat yediğini yaptığını yaz sadece paylaşım bekliyoruz yani..

yaaaaa bende ekmek istiyorum çeşit çeşit biber eyvahedigeldismile

iyi oldu mersam iyi oldu artık kıyacağız paraya pula başka çare yok ben 2 gündür suyumu bile içerken hesap ediyorum o derece yani şu an görüntüyü görmeliydiniz alişle ikimizin elide sular şakır şukur gidiyor yerimseniben

mersacım gelince bana yaz bakalım belki iyiyse ondan alırım bende tekrar... eskisi yok hem aynı olmasın...

kızım gelince yazar ben hiççç muhatap olmuyorum şekerim:dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar:

kızlar benide aranıza alırmısınızzkaydirigubbakcemile5
aldıkdelikafadulden
burada satiliyor canim tazesi birinin icinden cikan tohumlari ektim bende. saniyorum trdede vardir tazesi bir tanecik olsa yeter
burda yok ablacım taze olarak bizde konserve tüketiyoruz çok az miktarda ama taze olmadığı için.. bende bulsam eksem. belki ebaydan bulabilirim ...

jalapeno imiş ben yanlış yazıyormuşum gittigidiyorda buldum tohumlarından...

ama reyhan abla jabanyeros nasıl bişey yaa çıkmadı google baktımda...

herkese selamlarrr,
ben sağsalim geldim haber vereyim dedim anca fırsat buldum..

hepinizi kocaman öpüyorum, perşembe günü evime dönüyorum o zaman yine bol bol görüşürüzzz opuyorumnanaktan

teşekkür ederim öncelikle.. ben bugn biraz erkek kalkıp yatak keyfi yaptım :) sonra tek şekerli kahvemi içtim ve gazete almaya gittim gitmişken birazda yürüyüm dedim 20 dk kadar yürüdüm havda bugn izmirde peh hoş :) eve geldigimden beri baska birşey yemedim bol bol su içtim acıkmadım şimdi çorba hazırlıyorum onu içerim. detoksa girmeyi düşünüyorum hani şu vücudunu temizliyorsun ya sadece sıvı beslenerek ama bakalım .

herkese selamlarrr,
ben sağsalim geldim haber vereyim dedim anca fırsat buldum..

hepinizi kocaman öpüyorum, perşembe günü evime dönüyorum o zaman yine bol bol görüşürüzzz opuyorumnanaktan
ŞenizŞenizŞeniz hmen özledik haberin olsun canım benim iyice doy annişine kardeşlerine ay babamızı unutmayalım zemuszemus

sabah bende ablamla konuştum amcamın hastaneye yattığını söyledi aradım sonra ağlaya ağlaya geberdim amcam aynı babam gibi akciğerde tümör çıkmış :gitme: ehh yaşta var artık babamdan ufaktı ama benim babam rahmetli olalı 13 yıl bitti... bende hemen ilk fırsatta alişi alıp bir geceliğine gideceğim son zamanlarda hiç uğrayamamıştım adamcağıza çok üzüldüm....

önce herkese iyi pazarlar dileyeyim,kallisim bijom..sizi görmek ne güzel
yine bir mutsuz günümde ,yüzümü güldürdünüz...çok depresif oldum bugünlerde,okudukça daralıyorsunuzdur belki... hakkınızı helal edin bana

kızlar evet evet demin yazmıştım şimdi kararlıyım internette biraz da araştırma yaptım 7 günlük sıvı detoksuna baslıyorum şimdi yaptıgım sebze corbamı içmeye gidiyorum. :))

canım çok üzüldüm ya... bu kanserin kesinlikle genetik olduğuna inandım ben artık,o kadar çok örnek var ki...Allah ın takdiri, hangi iyiliği verecekse çabuk versin inşallah adamcağıza...

canım çok üzüldüm ya... bu kanserin kesinlikle genetik olduğuna inandım ben artık,o kadar çok örnek var ki...Allah ın takdiri, hangi iyiliği verecekse çabuk versin inşallah adamcağıza...

allah acil şifa versn herşey allahın elinde dualarınızı eksik etmeyn bizde dualarımıza sizi katarız.. bilmiyorumkismile

tatlışım kaç kilo fazlan vardı,yaşın kaç? bilgilerini yazarsan bizler de birşeyler önerebiliriz...

canım ben 19 yasındayım bi senelikte evliyim flört dönemlerimizde 50 kiloydum cokta rahattım güzeldim ah bu evliliğin agırlıgımı bilmiyorum ama 58leri görmeye basladım tartımda boyumda 168

tövbe estafurullah yaaa o ne biçim sözsempatiksalakcinni gelirim bak oraya..

daraldıysan yaz bize özelden filan ... kimse okudkça daralmıyor sadece senin için üzülüyoruz...
kızlar evet evet demin yazmıştım şimdi kararlıyım internette biraz da araştırma yaptım 7 günlük sıvı detoksuna baslıyorum şimdi yaptıgım sebze corbamı içmeye gidiyorum. :))

bizede örnek menü ver şeker merak ederiz hep e yiyeceksin ne içeceksin bakalım aklımız kalır eksik kalırızkaydirigubbakcemile3

bizede örnek menü ver şeker merak ederiz hep e yiyeceksin ne içeceksin bakalım aklımız kalır eksik kalırızkaydirigubbakcemile3[/QUOTE]

canım bak netten buldum Kahvaltı
2 büyük bardak su ile güne başla.
Sıvı detoks: Bir bardak taze sıkılmış meyve ya da sebze suyu.
Katı detoks: Domates, salatalık, zeytin ya da yeşil zeytin ile hafif bir kahvaltı.

Öğle yemeği
Sıvı detoks: Karışık sebzelerden yapılmış bir sebze çorbası.
Katı detoks: Büyük bir salata. İçine domates, ıspanak, roka koyabilirsin. Üzerine zeytinyağı ve limon ekleyebilirsin.

Akşam yemeği
Akşam yemeğini güneş batmadan önce yemiş olmalısın!
Sıvı detoks: Çorba ya da sebze suyu.
Katı detoks: Salata, zeytinyağlı sebze yemeği ya da ızgara balık.

Ara öğünler
Havuç, salatalık, 1–2 meyve, meyve ya da sebze suyu.

Detoks çorbası
Malzeme:
1 büyük boy kereviz (yapraklarıyla birlikte)
1 büyük boy kırmızı soğan
1 büyük boy patates
150 gr taze zencefil
1 orta boy havuç
3 baş sarmısak
3 yaprak kara lahana
100 gr beyaz lahana
50 gr biberiye (taze)
2 çorba kaşığı kuru nane
2 çorba kaşığı kurutulmuş maydanoz
2 roka kökü
1 çorba kaşığı acı toz biber
3 çorba kaşığı kekik

Hazırlanışı:
Sebzeleri çok iyi yıkadıktan rendele. Patates haricindekileri kabuklarıyla birlikte rendeleyebilirsin. Kereviz yaprağı, kara lahana ve beyaz lahanayı ise ince ince doğra. Hazırlanan malzemeleri orta boy bir tencereye koy ve tencereyi dolduracak şekilde kaynar su ekle. Bir taşım kaynatıp 1 saat beklet. Daha sonra posa haline gelmiş taneleri tencerenin içinden al. Posaların suyunu çorbanın içine ekle. İstersen baharat ve taze limon suyu da ilave edebilirsin.

buradaki sıvı detoksunu yapacagım ben bugnde sadece sıvı beslendim hazılandım yarın tamamen bu listeye göre baslayacagım her gün sizede yazarım

ayrıca kızlar bu çorbanın yerine kendi ellerinizle yaptıgınız sebze corbası da içebilirsinz bence.. ben öyle uygulamaya karar verdim

asli ciğim canım yaşın boyun ve kilon gayet orantılı bence.hee ama 50 kg haline alışmış olabilirsin,belki bu yüzden sana garip geliyordur 58 kg.
bana sorarsan şok diyetlere gerek yok canım,bence şöyle yapalım.sen bize,diyette değilken neler yediğini yaz,sence neler sana aldırdı bu fazlalıkları,onu yaz.biz de sana önerilerde bulunalım.
bak,ağır bir diyet yapar ve bırakmak zorunda kalırsan 62 olursun,tecrübeyle sabittir tatlım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…