- 11 Ekim 2016
- 1.234
- 3.022
- 133
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #212.421
Çok teşekkür ederim. İnşallah. İnternette biraz araştırdım herkes çok zor diyet demiş. Bırakanlar fazlasıyla kilo almışlar normal beslenme düzenine geçince. Bunları görmek üzdü birazIlk günün çok güzel geçmiş. Devaminida getireceksin eminim
Olur ortim şimdi yapam bile senlede yaparimAy o zaman beni bekle beraber yapalim okur mu.
Ya hangi diyeti birakirsin alırsın sen başkalarını boşver etkileniyorsan o tarz yazılar okuma başarı hikayeleri oku dükan başarı hikayeleriniÇok teşekkür ederim. İnşallah. İnternette biraz araştırdım herkes çok zor diyet demiş. Bırakanlar fazlasıyla kilo almışlar normal beslenme düzenine geçince. Bunları görmek üzdü biraz
Hep sen mi kaybolacak eşim evdeydi önce beraber dışarı çıktık sonra ben tekrar çıktım daha yarım saat oldu gelelim bakayım menunede bilahere kızarim ortimAyşe. Ortim canım neredesin. Ben öküz gibi yiyorum iki gündür gelde beni kendime getir....
Pazartesiye kadar gün gün ne yiyeceğimi ayarladim. Eğer cumaya eksi çıkmazsam çok uzülürüm
Başarı hikayeleri çok fazla zatenYa hangi diyeti birakirsin alırsın sen başkalarını boşver etkileniyorsan o tarz yazılar okuma başarı hikayeleri oku dükan başarı hikayelerini
Aslında çok kilo alanlar güçlendirme ve koruma evrelerini yapmayanlarBaşarı hikayeleri çok fazla zaten
Nerlerdesin ekspres yaparken kayipmi oldun hoş geldinnSelam kızlar
Nasılsınız?
Canim menülerin cok iyi, cumaya guzel bi eksiyle geleceksin inaniyorumMenum
Sabah
2ymurtadan peynirli yumurta
Domates salatalik
Kk peynir
3zeytin
1dlm tb ekmek cay
Ara14
1kupa yesil cay limonlu
Aksam18
6yk kereviz yemegi
1kase yogurt
Boll yesillikli salata
Su 2litre
Spor 30dk yuruyus 20sn plank cocuk uyusun banta cikicam yine bu arada dun 3km yurudum yazmayi unutmusum canlar
inatettimolacak @toplight nilsub morordek
Tambagim gene mi saldın yaaa?Ay herkes bana bi laf atsın. Pis bogaz desin sisko desin.
Desin işte herkes bişey.
Yarın dan itibaren 1 kasim a kadar yardiriyorum. Hedefe ulaşmak lazim
Massallah kiz bu cuma artik mutlaka eksi gelmen lazim bu menulere :)nilsub inatettimolacak morordek
menüm
sabah
1 yumrutadan pırasalı yumurta
ara 1 muz
öğlen
1 kase yulaf ezmeli süt
1 nar kocaman
akşam 4 gibi 1 tabak barbunya pilaki
2bardak süt
az önce 5 ceviz ve kahve
su 1 lt
spor jillian level 1
Ebrusummm nerelerdesin yaa?Selam kızlar
Nasılsınız?
Canim menülerin cok iyi, cumaya guzel bi eksiyle geleceksin inaniyorum
Tambagim gene mi saldın yaaa?
Ya seninki surdurulebilir olmuyor. 2 gun detoks yapiyorsun sonra saldiriyorsun. Saglikli ama duzenli devam etsen super olacak aslinda
Massallah kiz bu cuma artik mutlaka eksi gelmen lazim bu menulere :)
Ebrusummm nerelerdesin yaa?
Bugün iki dukanci çarşı pazar gezdik durdukSlm kizlar suan yorgunluktan ölmek uzeriyimpazardi aktrdi heryeri dolastim bittim 2 bucuk saat disaridaydim hep yurudum bakalim sabah ne olucak birazdan menumu yazarim
Aynen ole oldu canim bu arada ingiliz karbonatini aldim bor bardak suya 1 cay kasigi koydum karstirip ictim ama tadi igrencti hala daha wc sorunum dev ediyo bgun 3. Gun cok skildim bu durumdanBugün iki dukanci çarşı pazar gezdik durduk
Şimdi içtim sabaha belki etkisini gorursunAy
Aynen ole oldu canim bu arada ingiliz karbonatini aldim bor bardak suya 1 cay kasigi koydum karstirip ictim ama tadi igrencti hala daha wc sorunum dev ediyo bgun 3. Gun cok skildim bu durumdan
afiyet olsun .. şekerim nasıl eksi olmazsın ya ben bu sabah -100 dün düne görenilsub inatettimolacak morordek
menüm
sabah
1 yumrutadan pırasalı yumurta
ara 1 muz
öğlen
1 kase yulaf ezmeli süt
1 nar kocaman
akşam 4 gibi 1 tabak barbunya pilaki
2bardak süt
az önce 5 ceviz ve kahve
su 1 lt
spor jillian level 1
canım bişe istemedi bugun bende anlamadım....pek bişi yememişsin....
damat mı :))
tam dukancı oldun deseneFırında pankek kalıplarına dukan ekmeği yaptım.6 adet. Her güne bir tane.
inşallah canım hep beraber bol eksilereMenün ve sporunu beğendim bol bol eksilerin olsun. Giydiğin kıyafet bol gelsin daraltsak olur demek nasip olsun
Hadi sen yaparsın, şişko değil şiş gibi ince olasın
Menün hoşuma gitti tüm yediklerin eksi olsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?