• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kızlar bilin bakalım ben napıyorum :KK70: çok çılgın bi alışveriş yaptım..yazıyorum aldıklarım..
*Önce termoslu kucuk bı tencere gördüm okula yemek götürürüm yogun olunca ac kalıyom dıye.
*Sonra gözüme kestirip bi kazak aldım küccük beden :KK70:
*Daha sonra eski zamanların kahve değirmenlerinden gördüm atladım hemen,soluğu aktarda aldım,içeri daldım dedim ki sizde tane yeşil kahve var mı :rolleyes: adam şok:KK57: ordan da aldım bi paket.
*Sonra dogruuu markete bakayım ne canlanacak gözünüzde :-)
* Kocaaa bi lahana,kereviz,maydonoz,kabak,bilumum şifalı otlar ve meyveler :ıslık: Lahana çorbası diyeti yapıciiimm :KK58:

Kırdım kafayı olummm bu hafta o 6 buraya gelecek o kadar.. Aha da yazıyorum buraya..Yapamazsam da tüm KK ya madara olayım :KK62:

Kim kapışıyo şimdi benle?? Gözümü kararttım olum bu hafta görersiniz çılgın yüzde yapıcam -keremcemim müsade ederse tabi :-)
tenceren nasıl foto çek at bakalım

Kızlar bilin bakalım ben napıyorum :KK70: çok çılgın bi alışveriş yaptım..yazıyorum aldıklarım..
*Önce termoslu kucuk bı tencere gördüm okula yemek götürürüm yogun olunca ac kalıyom dıye.
*Sonra gözüme kestirip bi kazak aldım küccük beden :KK70:
*Daha sonra eski zamanların kahve değirmenlerinden gördüm atladım hemen,soluğu aktarda aldım,içeri daldım dedim ki sizde tane yeşil kahve var mı :rolleyes: adam şok:KK57: ordan da aldım bi paket.
*Sonra dogruuu markete bakayım ne canlanacak gözünüzde :-)
* Kocaaa bi lahana,kereviz,maydonoz,kabak,bilumum şifalı otlar ve meyveler :ıslık: Lahana çorbası diyeti yapıciiimm :KK58:

Kırdım kafayı olummm bu hafta o 6 buraya gelecek o kadar.. Aha da yazıyorum buraya..Yapamazsam da tüm KK ya madara olayım :KK62:

Kim kapışıyo şimdi benle?? Gözümü kararttım olum bu hafta görersiniz çılgın yüzde yapıcam -keremcemim müsade ederse tabi :-)
Ben musade ederim de ben şifa orucundayim ne olucekk sen yine de yap 6 lar aşkına :-)

Ya ben emzirme donemine guvenerek salacaktım hamilelikte :) emzirme 500 kalori yaktiriyor dememisler miydi? Accik saglikli beslensen zaten verirsin bence kilolarini. Ya da davulun sesi bana gene uzaktan mi hos geliyor :))

Ooo cok azimli gordum seni Ebrusum :))
Ya görümcelerim falan hep öyle diyorlardı.
Bebeğe süt olsun diye daha çok yiyip kilo aldık diye
Takımın anneleri aydınlatın bizi

Ördeğim ezeceğim ben bu organiği

Evet hiçte öyle erimiyosun kilo olarak geri dönüyor meyve sebze et balık neysede karbonhidrat tan uzak durmak lazım büyük oğlanı 2 yıl emzirdim yapıştı kilolar bende morordek morordek gibi demiştim de :-)

ooooooooooooooo hadi bakalım özge özge özge şuan tezahurat yapıyom sana :KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::sampiyon::sampiyon::sampiyon::sampiyon::sampiyon::sampiyon::sampiyon::sampiyon::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:
Ayyy sağol şekerimm :21::21::21:
İlk vurucu darbeyı listeyı gırecegım zamana saklıyorumm o yuzden listeye gırınce yarısalım şimdı gırene kdr serbest takılayım
Vaaayy strateji konuşsun diyosunnn ;) aslında eski üye uygulaması yapabiliriz belki?? ne zaman ayrılmıştın ki yarışmadan ve kaç kiloydun ayrıldığında?

tenceren nasıl foto çek at bakalım

20161022_180000.webp

Sabah 9. Da
1 haşlanmış patates üzerine yoğurt ve dere otu

Ara
1 su bardağı kadar yoğurt

Saat 15.30
1 haşlanmış patates üzeri sarımsaklı yoğurt ve maydanoz

akşam acikirsam 1 kase yoğurt yerim ama acikacagimi sanmıyorum. Midem taş gibi. Suyu az içtim içme lazım ama çok Üşüyorum içemiyorum o yüzden.
nilsub nilsub inatettimolacak inatettimolacak morordek morordek medusa38 medusa38

Ya ne bileyim hatırlarsın Ebrusum M melampusefe vardi tugce1325 tugce1325 vardi emzirip deli kilolar veriyolardi her hafta. Hele melampusefe cogu zaman kacamak yapardi ama eksi gelirdi hep :KK48: ben de onlari gorunce gaza geldim :))
Evet hiçte öyle erimiyosun kilo olarak geri dönüyor meyve sebze et balık neysede karbonhidrat tan uzak durmak lazım büyük oğlanı 2 yıl emzirdim yapıştı kilolar bende morordek morordek gibi demiştim de :-)
Ya iste aslinda kh süt yapmiyormus ki.. Yeşillik, sebzeler daha cok sut yapiyor derler hep. Tabi insanin cani ceker yer arada ama iste nefsime hakim olursam veririm belki :-)
Vaaayy strateji konuşsun diyosunnn :KK66: aslında eski üye uygulaması yapabiliriz belki?? ne zaman ayrılmıştın ki yarışmadan ve kaç kiloydun ayrıldığında?
Ya aslinda servey servey gayet de eski uye gordugum kadariyla etap nosunu hatirlamiyorum ama izne ayrilmis diye gormustum etap sonuc listelerinde. Ama toplight toplight kaptanim da gecen gun yeni uye donemi dedi benim de kafam karisti :KK64:

Çok tatlı duruyor. Tencereye de yerim gi ben.
kız ben de yoğurt diyetine başladım ama regl olurum 2 gune.
lahana diyetini de hiç sevmem umarım sen beğenirsin canım. 68 olursun insaallah
Ayyy senin iyi dileğini yerim beeennn :KK200::KK200::KK200: olur muyum kız 68 :rolleyes:

Ya aslinda servey servey gayet de eski uye gordugum kadariyla etap nosunu hatirlamiyorum ama izne ayrilmis diye gormustum etap sonuc listelerinde. Ama toplight toplight kaptanim da gecen gun yeni uye donemi dedi benim de kafam karisti :KK64:
Buldum ördekcim

***5.TAKIM 420.ETAP***ETAP YEDİNCİSİ
toplight (65,7/65,3/0,40/%0,61)

kb196(72,4/72,2/0,2/%0,28)
kollontai (60,5/60,2/0,3/%0,50)
blanche_ea (59,4/59,3/0,1/%0,17)
servey(68/ ) hamilelikten dolayı izne ayrıldı
hedef 38beden (81,5/ 81,1/0,4/%0,49)
muska77 (91,8/89,3/2,5/%2,72)
hmyr_19 (92,5/93/-0,5/%-0,54)
imseval (117,1/116,8/0,3/%0,26)
5. TAKIM ORTALAMASI :% 0,50

3temmuz 2015te ayrılmış.. bence istediği zaman listeye girebilir.. Doğrudur bulduğum bilgiler sanırım canım sen de doğrula istersen servey servey ?? Karar defteri de aşağıdaki gibi diyor ;

ESKİ ÜYENİN DÖNÜŞ UYGULAMASI
1) İzinli Üyenin Dönüşü

a- İzinden kilo alarak dönen üye, izin döneminde aldığı kiloyu verene kadar takım listesine giremez.
Ekstrem durumlar:
1) Üyenin izin döneminde kilo alma nedeni hamilelik veya sağlık sorunu ise aldığı kiloyu vermesi beklenmeden listeye alınır.
2) 6 aydan daha uzun süreli izin döneminden, kısa sürede verilemeyecek bir kilo (yarışmacının kilosunun %5 ve üstü) alarak dönen üyenin aldığı kiloyu vermesi beklenmeden listeye alınır.
Yukarıdaki iki ekstem durum kapsamına giren üyenin izin döneminde aldığı kilo b maddesindeki gibi hesaplanır.

kızlar menüm morordek morordek inatettimolacak inatettimolacak

kahvaltı 3 köfte 1 yumurta 1kk peynir 1 tbe 1 yaprak marul

ara 3 kupa kayısılı form 1 mandilina

öğlen 4 yk kıymalı kanıbahar yemeği 4 yk yoğurt

ara 1 sade türk kahvesi 1 minik elma

akşam 1 tabak kıymalı karnıbahar 3 ceviz

su 2 lt
spor 40 dk yürüyüş

yeşil çay demlicem şimdi

Sabah 9. Da
1 haşlanmış patates üzerine yoğurt ve dere otu

Ara
1 su bardağı kadar yoğurt

Saat 15.30
1 haşlanmış patates üzeri sarımsaklı yoğurt ve maydanoz

akşam acikirsam 1 kase yoğurt yerim ama acikacagimi sanmıyorum. Midem taş gibi. Suyu az içtim içme lazım ama çok Üşüyorum içemiyorum o yüzden.
nilsub nilsub inatettimolacak inatettimolacak morordek morordek medusa38 medusa38
çok az ya bacım ama güzel görünüyor:kk77:

Buldum ördekcim

***5.TAKIM 420.ETAP***ETAP YEDİNCİSİ
toplight (65,7/65,3/0,40/%0,61)

kb196(72,4/72,2/0,2/%0,28)
kollontai (60,5/60,2/0,3/%0,50)
blanche_ea (59,4/59,3/0,1/%0,17)
servey(68/ ) hamilelikten dolayı izne ayrıldı
hedef 38beden (81,5/ 81,1/0,4/%0,49)
muska77 (91,8/89,3/2,5/%2,72)
hmyr_19 (92,5/93/-0,5/%-0,54)
imseval (117,1/116,8/0,3/%0,26)
5. TAKIM ORTALAMASI :% 0,50

3temmuz 2015te ayrılmış.. bence istediği zaman listeye girebilir.. Doğrudur bulduğum bilgiler sanırım canım sen de doğrula istersen servey servey ?? Karar defteri de aşağıdaki gibi diyor ;

ESKİ ÜYENİN DÖNÜŞ UYGULAMASI
1) İzinli Üyenin Dönüşü

a- İzinden kilo alarak dönen üye, izin döneminde aldığı kiloyu verene kadar takım listesine giremez.
Ekstrem durumlar:
1) Üyenin izin döneminde kilo alma nedeni hamilelik veya sağlık sorunu ise aldığı kiloyu vermesi beklenmeden listeye alınır.

2) 6 aydan daha uzun süreli izin döneminden, kısa sürede verilemeyecek bir kilo (yarışmacının kilosunun %5 ve üstü) alarak dönen üyenin aldığı kiloyu vermesi beklenmeden listeye alınır.
Yukarıdaki iki ekstem durum kapsamına giren üyenin izin döneminde aldığı kilo b maddesindeki gibi hesaplanır.
Hah yaşa sen ya ben bilgisayara kaydetmistim, malum şu an telden girince yazamadim :) bana da istedigi zaman dönebilir gibi gelmisti :)

Back
X