- 28 Eylül 2013
- 8.072
- 16.316
- 298
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #214.181
Ben de anne mağduruyumYok canim ya bu esimin yuzunden oldu annemde bile tuttum kendimi ne yedigimi solemim ama yarindan basliyorum 5+5 yapicam zaten skldim gitmiyo biraz dukan hyatima reng katim
ben yatıcam bacım dizimin çeviriside gelmemişAz durun bi kahve yapıp geleyim,bol köpüklüsünden,,menümü yazıcam sonra
dukanca konuşuyo onlar boş verBen de anne mağduruyum
Haftasonları genelde gıderım anneme ızmır de onlar ve genel de haftasonlarım hep abartılı gecerr o yuzden menu yazmıyorumm
5+5 ne demekkk
Ohhhh hepsı sevıyor netdeyseee hepsını sevecegım demek kıııAz durun bi kahve yapıp geleyim,bol köpüklüsünden,,menümü yazıcam sonra
Tesekkur ederımmmmKesinlikle katılıyorum diyet dediğin yaşam tarzına beslenme özelliklerine uygun olacak. Bu arada benim bu kararı almam sa doktor öz un dukan diyeti hakkındaki bir eleştirisi çok etkili oldu. Doktor Piere ve dukan diyetini çok severim çok da hızlı sonuç verir ama her gün tavuk, et , balık yumurta insanı sıkar. Metabolizma aynı besinleri sürekli oguttugu için yavaşlar. Bu sebeple haftada 1 gün fazla abartmamak kaydıyla kendinize izin verin ve midenizi rahatlatın demişti. Bende pazar günleri kendime izin verdim. Yağlı, unlu ve aşırı karbonhidrat olmamak kaydıyla hem meyvemi hem sebze mi hem de çok özlediğim % 80 bitterimden 2 kare yiyeceğim.
Merhaba.. Maşallah oğlun çok tatlı.
Kız benden gizli rakip mi edindin kendine yazıklar olsun beni aldattın...
Bugün ben de ettim didemcim ama bunu ihanet olarak algilamiyorum bundan böyle 1 gün serbest bana. Dukan diyeti zor bi diyet ve bizde makina değiliz sonucta
Eeee ortak bır sey var da ben mı anlamadımkız bende balıkesirdeyim
Yanaklara gellll:))
he anlamamışsın boşverEeee ortak bır sey var da ben mı anlamadım
Kesinlikle katılıyorum diyet dediğin yaşam tarzına beslenme özelliklerine uygun olacak. Bu arada benim bu kararı almam sa doktor öz un dukan diyeti hakkındaki bir eleştirisi çok etkili oldu. Doktor Piere ve dukan diyetini çok severim çok da hızlı sonuç verir ama her gün tavuk, et , balık yumurta insanı sıkar. Metabolizma aynı besinleri sürekli oguttugu için yavaşlar. Bu sebeple haftada 1 gün fazla abartmamak kaydıyla kendinize izin verin ve midenizi rahatlatın demişti. Bende pazar günleri kendime izin verdim. Yağlı, unlu ve aşırı karbonhidrat olmamak kaydıyla hem meyvemi hem sebze mi hem de çok özlediğim % 80 bitterimden 2 kare yiyeceğim.
Merhaba.. Maşallah oğlun çok tatlı.
Kız benden gizli rakip mi edindin kendine yazıklar olsun beni aldattın...
Bugün ben de ettim didemcim ama bunu ihanet olarak algilamiyorum bundan böyle 1 gün serbest bana. Dukan diyeti zor bi diyet ve bizde makina değiliz sonucta
Balıkesır balık etli heee tamam şimdı olduuhe anlamamışsın boşver
Yok canim dukana devm sadece diyet disi seyler yedim ole bole degilDukanın da cok umruydubıze anlat naptın ender sarac a mı kaydı gonlunn ( offf gece gece bayılma etkısı yaratmıyım )
Überrrr gorunuyorrr
Yok canim cumaya 5 gun var daha ve ben dukana devm edicem aldigimi misliyle vericem insallahhh lahmacun yedim bu aradagit totişine iğne yapsın iyileş sonra
Almayız ki evekız betüş beni jelibonla boğmaya çalışırsa
Evet ohuyozz biz yeaa.. doktora patlatıcam bi de adamın üstüne o olacak sonunda.. millet boy boy çocuk yapıyo ben diploma basıyomanneannem yeter artık uşaktan kalacan okuma daha evlendirmemiz lazım seni diyo
Elifle Deniz buluşunca ben gelmem bunlar beni keser diyodu yao da ankara tayfasından diye biliyom.. sen ordasın..şahnur kaptanım da orda..servey de mı orda yoksa?? sende mı ankardasın bacım servey ??
Anamm yeni nesil paldır küldür geliyo.. ne yakısıklı masallah.. bızım yasımızda uşakların burnu sümüklüydü simdiler sanırsın kıvanc tatlıtug
Bence de
İsterizzz..At görelim seni debenim instaya giren görüyo beni ben merak ediyom hepinizi.. bi de mızıkcılar var araızda diyet hesabından eklıyolar.. gösterin olum yüzünüzü
Kuymaklar sagolsun
Bırakimm dimi
Ahaha cocugun ipini çekıyoz su anda.. var mı baska gaz veren??betüş olsa adam kara borsa bırakma sakın derdı @btlbetul kız nerdesın sen bu hafta dolastıgın o cımcıme kımdı gel anlat bakem
Kız niye bunlar böyle??kac yasında esın?? aranızda kaç yas fark var daha dogrusu? ben aynı yas adamı aldım dıye sıkıntı var dıye dusunuyorum artık
Ayy canım cektı benım de.. yapmaya kalkıcam da yetısemıyom kı burayagidem sade bi kahve yapayım kendıme
Kızz fren pedalın nerdeyse oraya basaydın ya
Abooovvv neler sokuyolar aklımakız bende de var bıraz hata.. sımdı bu benım cırkın ördek ilk sevgilim onun da öyle,birbirimizi bulduk bırakamıyoz da sımdı.. baskasına gitsem ölür kahrından sanırım ben de gidemem biliyo yanı
De bakem teselli edelim seni..
Kız cocuk ısterken ytakları ayırınca cozulecek mı soruntabı sız daha tecrubelısınız de oyle daha zor olur diye biliyom ben bacım
De sen de hadı,dökülün bakem
kız ben senı sabah takıp ettım de senınkını onaylamayı unutmusum. kabul ettım gıttı
Kızz söyle bakem,tedbır alalım ona gore.. bak ben pasa pasa cuma günü +2 yazdırdım lısteye
Ne kadar da tövbeler tövbesi bir menü..kız ne ettin bugün.. neyse butun hafta bunların acısını vermeye calısınca kızarsın zati kendine demıyom ben bısey
Eee hanımlar nırde menuler bakalım??
Olsun varsın onumuze bakalımmYok canim dukana devm sadece diyet disi seyler yedim ole bole degil
Yaa ben de istiyorum.. Ne güzel gelirdi şimdiiBugun uzerımden su olu topragını atayım dıye hamama gıttık sauna kese kopuk masaj var ya hamur gıbıyım şimdı kesın ıkı kg vermişimdır...
4 kg alacak kdr da yefım +2 olmuştur sonucc eyvahlar olsunnnBugun uzerımden su olu topragını atayım dıye hamama gıttık sauna kese kopuk masaj var ya hamur gıbıyım şimdı kesın ıkı kg vermişimdır...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?