Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Oyyy oyy maşallah kaç yaşında kız dunur olalım yakınızda dunyalar güzeli kızçemi vereyim sana...

Yalaaannn kabağım hafifimi olur bol şekerli ımmm birde üzerine tahin ceviz bombaaaa...
Hanı pazarda soyulmuş dilimli olarak poşette satılıyor ya öyle aldımm mınık tencereye ıkı tane koydum cok az su koydum ustune kaynattım 5dk suya kabuk tarcın ve karanfıl koydum snr aaldım kabaga uzerıne az tahın pekmez va 3 cevız koydum ara ogunun cevızıydı cooook hafıf olduuuu

aa süper, değişik olmuş gayette hafif senin adına..

sağol bebeğimm teşekkür ettim

kızlar ya bombayı patlattım bugün
öğlen patronla dışarı çıktık işlerimiz vardı koşturmaktan öğle yemeği yiyemedim patronda yemedi işimizi hallettik şurda bişeyler yiyelim dedi götürdü fast food cuya menüye baktım izmir ,pizza, yengen , sosisli,patates kızartması aşağı tükürsem sakal yukarı tükürsem bıyık karnımda acıkmış saat 3 buçuk olmuş yengen yedim mecburiyetten döner falan olsaydı bari onu yerdim ama yoktu off off yarın protein yapcam

neden kaldığın yerden devam etmiyosun ki?? boşver testi mesti, 3 gün sp yap atak gibi, sonra yola devam.
ole yapicam cNim bgun 1. gunum olsun bozarsam alirim tutucam bogazimi napim canm cok tatli cekiyo bu aralar ama smdi bakicam dukana ozel bi tatli varsa yapablicegim ondan yapicam

ya benim hedefim 67 onumde 1 hafta var sanirim ulasicam gibi bakalim bozmazsam oyuzden bozmicem hedefime ulasmam lazm

iyi canim biraz dagttim ben ama toparlaniyorum insallah sen naslsin grunmuyosun hic

Eki Görüntüle 1915984

bu da bugünküü atak tatlımmmm
yaa nasil yaptin canm merak ettim bende denerim belki
aglama kuzum hic erken yemissin aksam yogurt fln yersen yda hic yemezsem yesil cay fln ic almazsn yarnda saf protein yaparsn eksi bile gelirsn merk etme

canım elinden gelmeyen hiçbir şey için üzülme cumaya daha vakit var. telafi etmek için yarını bekleme bu akşam da bunu telafi edecek bişeyler yap. hem yediklerine dikkat et hem de spor yap muhakkak.. yarın gene protein yaparsın zaten bence hepimiz perşembeler protein yapalım (yancı arayan tip )

akşam yemicem zaten kuzum ağzıma lokma sürmem daha inşallah yarında proteinin dibine vurayım bide regl oldum bu cumadan ümidim yok ya

yaa nasil yaptin canm merak ettim bende denerim belki
aglama kuzum hic erken yemissin aksam yogurt fln yersen yda hic yemezsem yesil cay fln ic almazsn yarnda saf protein

canım çok basit 2 sb süt, 1,5 yk tatlandırıcı, 2 tk mısır nişastası ve vanilya ve damlasakızı aroması.
teflon tencerede koyulaşana kadar pişirdim. kaynadıktan sonra bi 10-15 dk sürdü. çok katı olmuyor zaten azcık cıvık
katılık için toz jelatini denicem bi dahakine

Tey tey ben geldimm, çalışmaktan gözlerim bozuldu sanırım

Kızlar keremcemim------ olan nicki değiştim hitap konusu biraz sıkıntı oluyordu artık medusa38 ım cuma gelmeden yapayım dedim değişikliği
morordek @toplight @nilsub
Enem hepiniz anlaşıp bu haftayı mı sectiniz nick degisikligi icin
Canim normalde 18 20 hafta arası hissedersiniz ama ilk gebelik olunca pek anlamıyor insan. Ama az kaldı hissedersiniz oğlunu... ay seneye bende gebe olarak gelecem buraya ne heyecanlı ya...
Pıt pıt bi şeyler atıyo sanki, emin olamıyorum ki tambagım
morordek bebisin hareketlenmedimi kiz hala
Bas bas sen de yarama tuz bas Hissedemiom iste, ne bicim anayım ben

akşam yemicem kuzum cidden elimde değildi patron götürdü zaten yol üstünde bi yere uğradık aa ben burdan yemem diyemedim adama akşam ip falan atliyim bari .. bende her perşembe protein yapıyom beraber yapalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…