- 28 Eylül 2013
- 8.072
- 16.316
- 298
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #222.521
Hanı pazarda soyulmuş dilimli olarak poşette satılıyor ya öyle aldımm mınık tencereye ıkı tane koydum cok az su koydum ustune kaynattım 5dk suya kabuk tarcın ve karanfıl koydum snr aaldım kabaga uzerıne az tahın pekmez va 3 cevız koydum ara ogunun cevızıydı cooook hafıf olduuuuOyyy oyy maşallah kaç yaşında kız dunur olalımyakınızda dunyalar güzeli kızçemi vereyim sana...
Yalaaannn kabağım hafifimi olur bol şekerli ımmm birde üzerine tahin ceviz bombaaaa...
Tambakim naptin verdinmi fazlaliklari
Sabah tan aksama kadar toparlayıp akşam patladı hep. Ama şimdi kendi özüne döndüm. Sağlıklı beslenmeye. O yüzden bugün süperim. Bu hafta olmasa da gidecek o kilolar
Hanı pazarda soyulmuş dilimli olarak poşette satılıyor ya öyle aldımm mınık tencereye ıkı tane koydum cok az su koydum ustune kaynattım 5dk suya kabuk tarcın ve karanfıl koydum snr aaldım kabaga uzerıne az tahın pekmez va 3 cevız koydum ara ogunun cevızıydı cooook hafıf olduuuu
Bu da benim tatlım. Kacamaklarimi engelliyor benimEki Görüntüle 1916016
chia'lı tarçınlı yoğurt mu?
sağol bebeğimm teşekkür ettimAnam ya kac sayfa birikmis
Kizlar ders calisiyorum hafta sonu sinavim.var ondan giremiyom ama diyetimi hic bozmadm
@Pdr93 sinemcim bune guzellik kiz super olmussun dahada inceliceksin dahada guzel olcaksin insallhh
@medusa38 nickin hayirli olsun
Sendeki degisim muhtesem gozlerim yerinden cikti adeta
@nilsub kiz onu yerim ya ben ne datluuu adini ne koydunuz seninmi her yazismayi okuyamdm da
servey sana sadece gulucuk
Bizim vendiye noldu nickide degismis ban yemis bide budami bdvye girdi napti
@inatettimolacak topragim.gecmis olsun kuzu her adetin bolemi geciyo ya
toz-pembe seni unuttum sanmaaa cimcimee bebek gibi olmusun tutu masallah sana
azaydidem naber sekerim
@ebrusonmez 30 kasim hedefimi vardi ya bende varmiydimki unuttum
morordek bebisin hareketlenmedimi kiz hala
@toplight kaptanikom senden naber
Baska kim kaldi ay unuttuklarim kusura bakmasn kafam cok dolu
Oyleee iste kizlar birde okul aile birligi baskaniyim ogretmnler gunu icin etkinlk hazirliyom bayaa islerim var yoruldum anasini satim
ole yapicam cNim bgun 1. gunum olsun bozarsam alirim tutucam bogazimi napim canm cok tatli cekiyo bu aralar ama smdi bakicam dukana ozel bi tatli varsa yapablicegim ondan yapicamneden kaldığın yerden devam etmiyosun ki?? boşver testi mesti, 3 gün sp yap atak gibi, sonra yola devam.
ya benim hedefim 67 onumde 1 hafta var sanirim ulasicam gibi bakalim bozmazsam oyuzden bozmicem hedefime ulasmam lazmHaydi bakalım 30 kasım hedefine ne kadar kaldı kızlarr..
T tatlitambak @inatettimolacak @nilsubwendy @toplight @btlbetul @KumraL_KrakeR azaydidem toz-pembe @bsram09 candy_candy
@fyzanur
iyi canim biraz dagttim ben ama toparlaniyorum insallah sen naslsin grunmuyosun hicAnam ya kac sayfa birikmis
Kizlar ders calisiyorum hafta sonu sinavim.var ondan giremiyom ama diyetimi hic bozmadm
@Pdr93 sinemcim bune guzellik kiz super olmussun dahada inceliceksin dahada guzel olcaksin insallhh
@medusa38 nickin hayirli olsun
Sendeki degisim muhtesem gozlerim yerinden cikti adeta
@nilsub kiz onu yerim ya ben ne datluuu adini ne koydunuz seninmi her yazismayi okuyamdm da
servey sana sadece gulucuk
Bizim vendiye noldu nickide degismis ban yemis bide budami bdvye girdi napti
@inatettimolacak topragim.gecmis olsun kuzu her adetin bolemi geciyo ya
toz-pembe seni unuttum sanmaaa cimcimee bebek gibi olmusun tutu masallah sana
azaydidem naber sekerim
@ebrusonmez 30 kasim hedefimi vardi ya bende varmiydimki unuttum
morordek bebisin hareketlenmedimi kiz hala
@toplight kaptanikom senden naber
Baska kim kaldi ay unuttuklarim kusura bakmasn kafam cok dolu
Oyleee iste kizlar birde okul aile birligi baskaniyim ogretmnler gunu icin etkinlk hazirliyom bayaa islerim var yoruldum anasini satim
yaa nasil yaptin canm merak ettim bende denerim belki
aglama kuzum hic erken yemissin aksam yogurt fln yersen yda hic yemezsem yesil cay fln ic almazsn yarnda saf protein yaparsn eksi bile gelirsn merk etmekızlar ya bombayı patlattım bugün
öğlen patronla dışarı çıktık işlerimiz vardı koşturmaktan öğle yemeği yiyemedim patronda yemedi işimizi hallettik şurda bişeyler yiyelim dedi götürdü fast food cuya menüye baktım izmir ,pizza, yengen , sosisli,patates kızartması aşağı tükürsem sakal yukarı tükürsem bıyık karnımda acıkmış saat 3 buçuk olmuş yengen yedim mecburiyetten döner falan olsaydı bari onu yerdim ama yoktuoff off yarın protein yapcam
yaa süper gözüküyorBu da benim tatlım. Kacamaklarimi engelliyor benimEki Görüntüle 1916016
kızlar ya bombayı patlattım bugün
öğlen patronla dışarı çıktık işlerimiz vardı koşturmaktan öğle yemeği yiyemedim patronda yemedi işimizi hallettik şurda bişeyler yiyelim dedi götürdü fast food cuya menüye baktım izmir ,pizza, yengen , sosisli,patates kızartması aşağı tükürsem sakal yukarı tükürsem bıyık karnımda acıkmış saat 3 buçuk olmuş yengen yedim mecburiyetten döner falan olsaydı bari onu yerdim ama yoktuoff off yarın protein yapcam
akşam yemicem zaten kuzum ağzıma lokma sürmem daha inşallah yarında proteinin dibine vurayım bide regl oldum bu cumadan ümidim yok yaole yapicam cNim bgun 1. gunum olsun bozarsam alirim tutucam bogazimi napim canm cok tatli cekiyo bu aralar ama smdi bakicam dukana ozel bi tatli varsa yapablicegim ondan yapicam
ya benim hedefim 67 onumde 1 hafta var sanirim ulasicam gibi bakalim bozmazsam oyuzden bozmicem hedefime ulasmam lazm
iyi canim biraz dagttim ben ama toparlaniyorum insallah sen naslsin grunmuyosun hic
aglama kuzum hic erken yemissin aksam yogurt fln yersen yda hic yemezsem yesil cay fln ic almazsn yarnda saf protein yaparsn eksi bile gelirsn merk etme
aglama kuzum hic erken yemissin aksam yogurt fln yersen yda hic yemezsem yesil cay fln ic almazsn yarnda saf protein
Kızlar merhaba, wendi ben :)
Kaptanlarım benim eski kullandığım bi hesabım vardı, kazen ile görüştüm yeni hesabı sildiler, bununla devam etmek istediğimi söyledim, sıkıntı olmaz inşallah yarış için de??
@toplight @inatettimolacakmorordek @nilsub
Enem hepiniz anlaşıp bu haftayı mı sectiniz nick degisikligi icin
Pıt pıt bi şeyler atıyo sanki, emin olamıyorum ki tambagımCanim normalde 18 20 hafta arası hissedersiniz ama ilk gebelik olunca pek anlamıyor insan. Ama az kaldı hissedersiniz oğlunu... ay seneye bende gebe olarak gelecem buraya ne heyecanlı ya...
Bas bas sen de yarama tuz bas
akşam yemicem kuzum cidden elimde değildi patron götürdü zaten yol üstünde bi yere uğradık aa ben burdan yemem diyemedim adama akşam ip falan atliyim bari .. bende her perşembe protein yapıyom beraber yapalımcanım elinden gelmeyen hiçbir şey için üzülme cumaya daha vakit var. telafi etmek için yarını bekleme bu akşam da bunu telafi edecek bişeyler yap. hem yediklerine dikkat et hem de spor yap muhakkak.. yarın gene protein yaparsın zaten bence hepimiz perşembeler protein yapalım(yancı arayan tip )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?