- 19 Şubat 2010
- 8.045
- 10.980
- 773
- 38
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #222.541
Tey tey ben geldimm, çalışmaktan gözlerim bozuldu sanırım
Enem hepiniz anlaşıp bu haftayı mı sectiniz nick degisikligi icin
Pıt pıt bi şeyler atıyo sanki, emin olamıyorum ki tambagım
Bas bas sen de yarama tuz basHissedemiom iste, ne bicim anayım ben
akşam yemicem kuzum cidden elimde değildi patron götürdü zaten yol üstünde bi yere uğradık aa ben burdan yemem diyemedim adama akşam ip falan atliyim bari .. bende her perşembe protein yapıyom beraber yapalım
benimde öyle pazartesi ve perşembe günleri yapıyorum bendehissedersin hissedersin.. azcık sabır
yapalım canım. ben de pazartesi ve perşembe sp yapıcam ideal kiloya kadar devam etmeyi planlıyorum
İlk kez yaptım sekersız yaptım gayet de guzel oldu bence aslında haslandıktan sonra fırınlansa cıtır cıtır daha guzel olur sanırımm1 bardak süt
1 yk chai
1 yk yulaf ezmesi
1 trabzon hurma
1 tk bal.
oh be hem tatlı yedim hem de beni tok tutuyor. Özüne döndüm sonunda
servey senin kabak tatlısı tarifini de beğendim. En yakın zamanda yapacam
Ne yapıyorsun sahnurummkızlar slm bugün uğrayamafım az sonra misafirlerim gelecek hazırlık yapıyom
canm aksam ip atlicam demissin bence ya ip atla yada leslie yap yada zumba yap yedigini yakarsn yarnda safprotein yapicagin icin gzel bi snucla gelicegine eminimakşam yemicem zaten kuzum ağzıma lokma sürmem daha inşallah yarında proteinin dibine vurayım bide regl oldum bu cumadan ümidim yok ya
anladm canim cok saol kesinlikle denicem cuma gunu ikizime gidicektim bunu yapar yanimda gtururum hemde kacamak yapmamis olurumcanım çok basit 2 sb süt, 1,5 yk tatlandırıcı, 2 tk mısır nişastası ve vanilya ve damlasakızı aroması.
teflon tencerede koyulaşana kadar pişirdim. kaynadıktan sonra bi 10-15 dk sürdü. çok katı olmuyor zaten azcık cıvık
katılık için toz jelatini denicem bi dahakine
ama bende persembeleri sebzeprotein gunmde olsa safprotein yapiyorum taam miii benide alin aranizaaaakşam yemicem kuzum cidden elimde değildi patron götürdü zaten yol üstünde bi yere uğradık aa ben burdan yemem diyemedim adama akşam ip falan atliyim bari .. bende her perşembe protein yapıyom beraber yapalım
Ben menülere uzun uzun yorum yapamasam da güzel buldugum menüleri begeniyorum, güzel olmayanları begenmiyorumKızlar bugün ki menum
sabah 10 30 da
2 tavada yumurta
1 yk lor peyniri
salatalık domates Marol
yesilcay
öğlen 14
Sağol biberli maydanozlu omlet
Marol
16 ara
chaili puding diyelim
19.30 akşam
1 kepçe tarhana çorbası
balık
salata
zero
şu 2.5 lt
Kızlar şimdi kimi etiketliyom uz menüler de. Ördeğim ve ozgecim çok yoğunlar
toplight
Topluluk psikolojisi biri yapar diğerleri takip ederTey tey ben geldimm, çalışmaktan gözlerim bozuldu sanırım
Nası yani bi gün kek bigün tatlı :)
Ben yapıyorum ayşe de yapıyo yancı çok sen iste :)canım elinden gelmeyen hiçbir şey için üzülme cumaya daha vakit var. telafi etmek için yarını bekleme bu akşam da bunu telafi edecek bişeyler yap. hem yediklerine dikkat et hem de spor yap muhakkak.. yarın gene protein yaparsın zaten bence hepimiz perşembeler protein yapalım(yancı arayan tip )
Bende anlamıyor bu nasıl atakNası yani bi gün kek bigün tatlı :)
Bende atak yapıyom ama böyle diil:)
3 hafta sonra daha net hissedersin daha erken cnm üzülme:)Tey tey ben geldimm, çalışmaktan gözlerim bozuldu sanırım
Orda bişiler oluyo, en azından onu hissediyorum3 hafta sonra daha net hissedersin daha erken cnm üzülme:)
Haydi bakalım 30 kasım hedefine ne kadar kaldı kızlarr..
T tatlitambak @inatettimolacaknilsub @wendigo toplight @btlbetul @KumraL_KrakeR azaydidem toz-pembe B bsram09 candy_candy
@fyzanur
Daha çok küçük cnm acele etme yakında fazlasıyla hissedersin hele son ay kafa göğsünün altına gelir hop döner gerinir neler neler :))Orda bişiler oluyo, en azından onu hissediyorum
Ayy insallah yaaDaha çok küçük cnm acele etme yakında fazlasıyla hissedersin hele son ay kafa göğsünün altına gelir hop döner gerinir neler neler :))
Tuzlu süt müHayırlı akşamlar efendim
Bugün mens ağrılarm baya fazlaydı baş ağrısıyla birlikte mide bulantısı yaşadım.
Akşam yemeğim
Tuzlu süt
Bir dilim ekmek
Bu ikili benim çocukluğuma götüren eşsiz lezzettir. Canım çekti .
Hastalıktan ötürü
4 kare çikolatayı da mideye indirdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?